Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Happiness_4_us spune:
Yaia noi am facut deja pasaport islandezi si acasa il facem pe cel romanesc, dar puteam calatori cu certificatul de nastere, asa ne-au spus. Si decat sa faci pasaportul prin ambasada si sa dureze 3 luni, asa ar fi fost la noi ptr ca noi nu avem ambasada aici, avem in Danemarka, mai bine il facem noi direct acasa ptr ca acum dureaza doar 2 zile.
Carpatinule, cand pleci acasa?
Pe noi tocmai ne-au sunat azi de la Icelandair sa ne spuna ca a fost anulat zborul din 12 ianuarie, cel cu care venim noi.
si ca daca vrem sa venim pe 11 sau pe 13. Am explicat ca noi avem escala in Paris si a ramas ca ne suna inapoi sa vada ce se poate face, dar n-a mai sunat cucoana. Deja stam pe ace, sper ca vom rezolva cumva, insa numai de zburat cu 2 escale sau de stat o noapte in Paris nu aveam chef.![]()
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Pinacolada spune:
da.. e mic tare si luca, sper sa se mai linisteasca, mai ales cel mic, care nu doarme legat decat 15 min, dupa care incepe sa se frece, sa scanceasca si apoi sa urle!!! nu pot sa-l las....asa ca tot timoul il legan , ba in scoica, ba pe picioare si uite asa nici nu-mi dau seama cand trece ziua! noroc ca a venit mama sa ma ajute ca altfel cred ca inebuneam!
planuri de craciun, revelion ce faceti, plecati pe undeva?
slippers76 spune:
Eu am fost la sedinta cu parintii. Pentru serbarea de iarna, Mos si altele de sarbatori. Si Miruna e veveritza la serbarea asta. Huh, de unde fac eu rost de costum de veveritza? Si fara sa ma coste o avere? Cum le-or gasi, nene? Eh, oi vedea eu...
Sim, Stefan e un scuuuump si un voinic. Miruna mea facea asta la 4 luni jumate. De la fasolica mea grasa nu ma astept sa o faca prea repede, ca e cam greu sa-si ridice colaceii
. Iar de semanat... semanati ca doua picaturi de apa. Mai dar tinerica esti! Pozele alea erau din '82?
Rox, ai avut ceva maraton azi! Macar febra musculara ai facut?
Asta asa, ca sa simti ca ai facut ceva pentru conditia fizica.
Gata! De saptamana asta ma apuc si eu de achizitii de sarbatori. Decoratiuni, coronitze, ghirlande, etc etc etc. Si le scot din pod si pe cele de anul trecut, sa vad cum le potrivesc. Fetelor, (cele care mai au timp si energie sa mai si gateasca), ce faceti bun de Craciun? Vreau sa ma organizez din timp, ca sa iasa totul bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Antentie pt. fetele din strainatate: nu iti cer astia de aici cand pleci nicio hartoaga stupida de genul asta, dar romanii iti cer, asa incat daca nu o ai, nu mai poti scoate copilul din Romania, desi practic tu ai vrea sa-l duci inapoi la casa lui.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
E normal sa ceara romanii asta atata timp cat minorul are cetatenie romana. Daca nu are nu te intreaba nimeni nimic.
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007 Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Ia uitati ce facea azi lunganul meu:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2069310990/
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
ce scump e sim

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Sabina spune:
vaaai, ce precoce e Stefan, Sim! Si Sofia tot dupa 4 luni a facut nazbatia asta:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
nah...mai fetelor,cand vad ce scrieti ma apuca plansul,zau asa,daca voua va dat asa repede pasaportul ptr. bebe din tara respectiva,noua de ce ne-a zis ca o sa dureze vreo 3-4 luni pana ii da si ei british?eu nu inteleg nimic...
de ce nu imi da nici un fel de ID cu poza ptr. bebelusha ca sa pot pleca cu ea?de ce trebe numaidecat si doar pasaport???
offf...asa mult imi doresc sa plec si eu acasa cu ea
nu vreau sa ramanem singure de Craciun ![]()
roxana m-ai facut sa rad,cum sa te pacaleasca vanzatoarea ca are mai multe melodii?nu ai citit pe cutie?
slippers dragutza,eu as avea timp de gatit,dar ptr. cine?asa ca...ma pun confortabil cu papusa mea in pat si comandam o pizza mare mare si gata
apoi o inghetzata si s-a dus Craciunul...
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
luy spune:
Sim, vad ca pe 25 august s-au nascut numai gimnasti :
http://www.flickr.com/photos/11799927@N07/2043503463/
Chiar seamana cu tine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
prisi spune:
buna din nou
am scris un mesaj lung si l-am pierdut 
reiau..
eu nu prea am timp ziua sa intru, asa ca prestez mai mult schimbul 3![]()
azi am fost in parc, apoi la bunici, am fost sa luam scaunul de masina (acolo avem spatiu de depozitare) ca ne-am hotarat sa plecam la ceilalti bunici si nu prea mai are Miru loc in scoica sa se desfasoare si e drumul lung....
Sim ce atlet mare e Stefanut si ce dulce e in pozitia gandac 
Betty dulcel bebel 
Pinacolada
si multa sanatate
Anain legatura cu veverita ta, aveam o colega care ii lua fetitei fel de fel de costumatii pt serbari, carnaval de la un magazin de pe Cal Mosilor, care e specializat pe asa ceva
Rox steluta noastra a costat 55 ron si are 3 melodii...
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)