Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 19
bits spune:

na ca am facut-o lata!![]()
nici nu mi-am dat seama ca e Robert!am spus in sinea mea"aaa e o singura poza deci cred ca e recenta ,asa ca sigur e Amira".unde-s negri mey Miha ca mie nu mi se pare?!e asa de dulce fii-ta si e blondutica la par
Try mama drept sa-ti spun nici nu m-am uitat intre picioare si acu bag de seama ca intradevar se vede ceva ca o "pungutza"
.zici de mine dar parca mi te vad si pe tine cu bebe 3 peste cativa ani!sa nu ma bati!
bebelul lui Andreea?!eu una cred ca-i baietel
da astept confirmarea lui nea doc!
bits spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatorita zilei BIANCA!

sa cresti mare,sanatoasa si tot ce e mai frumos in viata sa fie al tau!
andreap spune:
"LA MULTI ANI" Bianca(eveline)!sa cresti mare,sanatoasa si fericita.
Mey...si tati cred ca vrea putza
...da' eu parca..parca...tot fetita
.Desi nu mai conteaza...sanatos sa fie.Numai ca mai avem de asteptat,cred,pana sa aflam ce are intre picioare BB![]()
Miha,sa-ti traiasca fata!
Try,felicitari ptr.progresele lui Adrian
Roxana..cum mai e costumul???
Ochi_verzi..ce zapada e la voi...imi place cum sta Diana pe scaunul de profesoara...
Noi suntem binisor,eu inca ma 'lupt'cu nasul infundat,un pic de tuse....sa ma vedeti cum merg in fiecare zi cu capul acoperit de caciula..parca-s BBlus
..da' asta e!Mariuca nebunica,da' sanatoasa.
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
eveline spune:
Multumesc dragele mele pentru urari, asemenea va doresc si voua si puiutilor vostrii.
Bia de ziua ei e bolnavioara (bineanteles) asa ca de dimineata in loc de tortulet am servit-o cu antibiotic...asta e.
Vestea buna e ca a inceput sa repete cuvinte dupa noi....unele ies mai bine, altele mai stalcite, intentia conteaza. Sper sa intram pe drumul cel bun.
Va pup pe toate!
aime spune:
iubita Bianca
sa fii sanatoasa, sa-ti treaca repede repede, si sa cresti mare, frumoasa, sa-ti bucuri parintii si sa ai o aniversare minunata!
Eveline, cred ca ptr voi asta e cel mai de pret cadou, pana la mos craciun deja va spune si vreo poezie ![]()
Ati fost durere cu Robert
, asa e cum spunea Bitsone, fiind singura poza si evenimentul atat de aproape, le-a confundat
. Eu am vazut ieri poza pusa de Bits, da n-am mai apucat sa reactionez, ca eram ocupata la birou, dar Miha a dezlegat itele.
aime si
Vladimir
paxela spune:
pupam toata gasca
puiutilor pe care nu am apucat sa ii urez
sanatate multa bolnaviorilor
noi nu il astepam pe mosul
, ca doamna la gradi a zis ca la cine nu este cuminte mosul vine cu nuieluse
, deci la noi sa nu vina
, auziti voi gandire decat sa fiu cuminte macar o zi lasa mai bine sa nu vina nu imi trebuie cadouri![]()
va veni desigur diseara , iar eu mai rau ca un bb mic astept, ma bucura enorm reactia lui... si curiozitatea de cum va reactiona delia
, nu cred ca pricepe ceva dar....
maine are si prima serbare din viata lui
la engeza, tare curioasa sunt
va spune ceva trebuie sa spuna ceva? nimeni nu ma poate lamuri
, dar vad eu maine
ce poate el dupa 5 ore de engleza
Deliuta e deja racheta la mers deabusilea, se ridica pe orice, merge de orice cel mai fascinata e de mersul cu premergatorul prin afara lui
, la mancare si greutate a luato pe urmele lui Silviu , dar.. nu ma mai agit
aaa am uita sa va povestesc mama nebuna
.. educatoarea de la gradi ... "doamna dar ami datii si dvs de mancare acasa , ca aici mananca el dar ..." la care eu calma si asa ca si cum era cel mai firesc lucru:" nu-imi permit, doamna" mamaaaaa facuse niste ochi
, iam zis "glumesc" eu ias da si aur doar sa bage ceva in gura dar ....
oricum mai are in grupa o fetita de 4 ani care e cat el
, bine cu un kg mai grea, dar m-am mai calmat, ca nu e singurul pici pe acolol
ca restul... sunt maricei bine
vad ca se descurca cu brio la activitati , cantece poezii, educatoarele sunt incantate de el si de devolatrea lui avand in vedere varsta si faptul ca totusi e in grupa mijlocie,
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
bits spune:
BRAVOOOOO BIAAAA

!asta da cadou aniversar pentru parinti!sa de-a D-zeu sa nu fi fost decat o sperietura si sa intrati pe fagasul buna al vietii!
Onitza spor la munca!sa ne mai spui si noua ce activitati faci cu copii ca sa ne mai dai idei!
fetele ieri m-am facut rosie la fatza de nervi:ma duc la ora 16 sa-l iau pe Ken de la camin si-l gasesc pe veranda caminului,descult intr-un tricou cu maneca lunga si afara un cancerr brrrrr.m-am luat de alea imediat!ca drept dovada astazi tuseste tare urat.am fost la doc si ne-au dat niste prafuri da cine naiba le da.sper sa-i treaca cu oscilo si cu stodal.Amon e cu mucisori verzi uscati in jurul nasului ca nu ma lasa sa-l sterg!
ma intreb ce mai face Dama noastra?!cum se descurca cu amandoi copii?
a si mai nou Ken vrea cadou de la Mos bucatarie,oale
si dinozauri.e o combinatie ciudata tare dar daca pentru el prezinta interes maica-sa o sa scrie in scrisoarea pt mos dorinta baiatului.
roserb spune:
La multi ani, Bianca! Sa cresti mare si sanatoasa!Eveline, ma bucur din suflet de vestile bune, sa vezi ca in curand Bia o sa turuie de n-o sa o mai poti opri.
Mai, sunteti mortale, faza cu Robert a fost super, si mie imi venea sa zic ca parca se intrevede ceva putzulica pe acolo, dar n-am mai avut timp sa comentez.
Miha, Amira cea adevarata e o frumoasa, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Va informez ca "operatiunea Vrabia" a demarat cu succes, deja Cornelia i-a insailat salopeta, o iubesc pe femeia asta zau, are idei f bune,in we ii pune si "penele" si ii face masca cu cioc (nu-l mai folosim pe Batman decat pe post de inspiratie![]()
Try, draga, imi imaginez ca suna horror, dar sa vezi rezultatul final
Pupam ca am trebi multiple azi
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
bianca ingeras frumos 
sa cresti sanatoasa sa fii fericita si sa ai parte doar de impliniri

paxela maaaaaare figura esti
...apoi si educatoarea aia ce intrebari pune
...in curand o sa ma intrebe si pe mine la fel ca doar observatii am primit ca tudor nu vrea sa deseneze ![]()
auzi, dar daca tot ne "laudam" noi cu copii "solizi"...tudor are la 99cm 12 kg
, bianca cu juma' de kil mai putin la 92cm....
aaaaaaa si am uitat sa va spun: ieri cica au invatat ceva colinda si pt. ca au colindat frumos cativa copii trebuiau sa primeasca niste stampilutze colorate pe manutze, printre care si zbanghiii mei...ce credeti ca face tudor: ii zice educatoarei ca lui nu-i trebuie, sa nu-i puna asa ceva pe mana.
or zice alea ca mai fitzos copil nu exista
roxana tinem pumnii in continuare....oare cum va fi cand va trebui sa am inspiratie dubla? ca eu la capitolul asta...sunt inginer![]()
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)