Sarbatoriti de nov-dec 04(162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, care va sa zica asa, mama, nu-ti permiti sa hranesti copilul? Hai ca punem mana de la mana si te ajutam.Cred ca a facut o fatza tipa!

Succese la serbare!

Felis ce mai faceti? Tot pana peste cap de ocupata esti?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bitsulina, multumesc frumos ca ma mai tragi de maneca sa mai postez ca altfel abia daca imi fac timp sa mai citesc.
Deocamdata nu ma pot plange prea tare pt ca e mama aici pt o luna si ma mai ajuta ea... doar ca Patricku meu e cam dependent de mine, adica de tzitzi, iar pe David incerc pe ca posibil sa nu-l neglijez, mai ales ca are momente cand nu vrea sa faca anumite lucruri decat cu mine. Noroc ca merge si la gradi ca altfel chiar mi-ar fi greu dupa plecarea lui buni. David a inceput sa fie mai dragastos cu bebe, uneori chiar prea...vrea sa se duca la el, chiar si cand doarme, sa-l pupe sau sa-l ia in brate. Nu prea reusim insa sa-l facem sa mai reduca din decibeli la tipat prin casa, dar se pare ca pe cel mic nici nu-l prea deranjeaza asta, chiar pare mai iritat cand e liniste in casa. Patrick papa bine si din fericire am suficient laptic mai mult decat la David, insa cu somnul de noapte nu prea suntem prieteni. Cam asta ar fi in mare atmosfera de la noi.

David il asteapta si el nerabdator pe Sf Nicolae...la gradinita a venit azi noapte, iar maine vor merge si la un teatru de marionete oferit tot de mosu'. A invatat si un cantecel pt el si ni-l canta asa frumos de imi vine numai sa-l pupacesc...asa ca pot spune ca se incadreaza la categoria "copii cuminti".

Pt ca nu am fost pe faza cu nasterea micutei lui Miha, tin si eu sa felicit proaspata mamica pt frumusetea mica, refacere rapida si mult laptic pt printesa. Amira, sa aiba parte numai de sanatate, bucurii si impliniri alaturi de familia ei si de nasica ei, Aime.

La multi ani Davidutzului blondutz, frumosul nemtzotei, sa cresti mare si fericit. Felicitari lui mami Fulguletz pt tortuletul Bobsponge si mult curaj sa puna de-o surioara la fel de blondutza.

si lui Tudor de Luminita, si mai ales pt azi, Biancai de Eveline, sa cresteti mari, sanatosi si fericiti. Eveline, ma bucur ca Bianca incepe sa-si dea drumul la vorbit si sper din suflet totul sa fie ok de acum incolo.

Va pe toate si incerc sa tin pasul cu voi

EDIT: voi ce stiti, cam cand se defineste culoarea ochilor la bebei?

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

dama la noi acum la 8 luni a inceput transformarea din griul albastru de bb in caprui

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Va multumesc fetelor inca o data pentru urari si va doresc asemenea.
Azi dimineata am fost in intarziere (am dormit toti ca valizele in gara) asa incat abia astept sa o iau de la gradinita si sa o pupicesc pana o tocesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI BIANCA! Sa cresti mare si frumoasa!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by try

Luminitza, iti seamana baietii tare bine unul cu altul. Oricum, ai baieti mari, ce mai.
Voi stati in vancouver? Cum vi se pare?

Si pe mine ma mai apuca nostalgia unui bebe, drept urmare ii mai spun lui Tudor si bebe. El zice foarte serios: Nu sunt bebe, sunt mare, ca Cristi"

Vancouverul ne place foarte mult, ne-am obisnuit cu toate de pe aici. Clima este blanda, iarna nu a fost mai frig de -10 grade si asta ocazional, in rest sunt ca 2-3 grade mereu. Iar vara e moderat de cald, pana in 30 de grade. Plaja e la 5 km de noi, partia de schi la 3km. In Ianuarie facem deja 2 ani de cand am venit. Daca vrei mai multe amanunte trimite-mi un pm sau putem vorbi la telefon. Va bate gandul sa va mutati pe coasta de vest?

Luminita si nazdravanii Tudor si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

sa aveti o seara frumoasa si cizmulitze pline de cadouri

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! BIANCA sa cresti mare si sanatoasa sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor am deschis
CAPITOL NOU AICI

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post