Sarbatoriti de nov-dec 04(162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by bits

mey uitati ce am descoperitaici.mey e scumpa tare de tot mititica!sa va traiasca!

Mey...ala e Robert...Cu Amira n-am pus inca poze,ca n-am avut timp sa le descarc...Mare diferenta nu este intre ei ,amandoi is la fel de negri si parosi ...Hai ca ma mobilizez pentru voi si pun macar o poza cu printesa.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Io am vrut sa zic ca amira are cuc, da' am zis ca paote m ise pare mie si pt ca n-am avut vrabiuta in casa, nu stiu bine cum arata la nou-nascute.
Bag seama Bitsone ca nici tu nu stii cum arata vrabiuta fetelor. Las' sa-ti dea Domnul data viitoare!
Bine-a venit Amira acasa, Miha, refacere rapida si fratior cumintel ii dorim lui robert sa fie.
asteptam adevaratele poze.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:

quote:
Originally posted by ad_rianna
da' chiar ca ne-am pacalit la faza cu baita. mey miha chiar robert e in poza? bits...ne-ai facut-o

Daaa...Robert e in poza aceea. Amira e aici

Miha si Robert

super...e o scumpa..si vb aceea parca-i unul si acelasi copil, doar sunt frati sa fie sanatoasa si cu mult noroc

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:

quote:
Originally posted by ad_rianna
da' chiar ca ne-am pacalit la faza cu baita. mey miha chiar robert e in poza? bits...ne-ai facut-o

Daaa...Robert e in poza aceea. Amira e aici

Miha si Robert

ingeras mic
mami draga ia schimba tu semnatura ca s-o supara fata

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

adriana, meyyyyyyyyyyyy............lasa mey copchilu in pace daca nu vrea sa coloreze...auzi tu! sa primeasca mustrare din cauza asta...
pai David nu a colorat in viatza lui, nu are rabdare , vrea sa scrie doar pe pereti dar niciodata pe foaie. Nici la gradinitza nu vrea deloc...si ce?
Mie mi se pare exagerat ca primeste mustrare pt. asa ceva...Daca nu ii place si nu vrea, ce-i cu asta...poate cu timpul o sa vina si asta, iar daca nu tre sa te obisnuiesti cu gandul ca nu o sa faca cariera in pictura , oricum nu se fac bani din asta...
Sunt sigura ca Tudor are alte abilitati, face cu placere altceva...Ceea ce am observat eu, fetitelor le place mai mult sa coloreze, baietilor sa se joace cu masinutele, cu betele, eventual sa-si scoata ochii cu ele . Da-i lui Tudor un batz in mana si sigur va fi fericit

Asa-i, sustin, iar de-a primit mustrare de la educatoare fie, dar tu nu trebuie sa-l pedepsesti pt ca nu coloreaza pt ca mai apoi o sa prinda ura pe tot ce e legat de treaba asta. Alex al meu a primit de ziua lui carti de colorat si o trusa mare de creioane de colorat (speciale care au doar varful afara si nu le poate rupe sau baga in gura), de la Cici sa traisca, si tot nu se omoara cu coloratul. E inutil sa-ti spun ca e la mii de kilometri departare de performantele lui Iris. La el coloratu lse reduce la joaca cu creioanele, sunt foarte colorate si sunt tot felu dle nuante interesante, iar lui ii place sa le scoata de acolo si sa im ispuna ce culori sunt si eventual face cateva puncte pe carte cu ele sau trage niste linii alandala. Eu ma bucur ca macar pune mana pe creioane. O sa vina si timpul de colorat, nu trebuie sa fie toti asa in turma.

Si pt ca tot sunt la culori, fi-miu ieri ii spune lui taica-su dupa ce a venit acasa si s-a schimbat in hainele de casa: tati s-a imb'acat cu gamben (galben). Nu-mi p'ace gamben. Tati, du-te sus la tine in cam'a (camera) si imb'aca-te in MOV". E culoarea lui preferata, aproape ca i-a ordonat, asa ton a folosit si gesticula si cu degetul prin vant.

Alta faza: aseara in cada, adrian se tot intindea sa ia sampoanele lui mamaie si tataie si sa umble cu sapunul si urasc treaba asta si-l iau de-o aripa de vreo 3 ori si-l dau la o parte, a patra oara mi-am pierdut rabdarea si-i zic "ce pana mea tot cauti acolo?". La care alex iar gesticuleaza cu degetul si-mi spune "mami, nu vibi (vorbi) asa. Nu e tofos (frumos)". Ne face la educatie alex de la un timp de ma termina. Nu mai pot sa gresesc deloc din cauza lui . Iar eu mor de dragul lui. A inceput sa faca singur analogii, adica sa si le exprime verbal mult mai usor (ca le facea si inainte). Pana acum mai mult repeta fraze/propozitii/ expresii standard dupa noi. Acum a inceput el sa initieze discutii, sa faca judecati si sa analizeze o situatie. Presimt ca intram in perioada perlelor si replicilor celebre.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Multumim tuturor foarte mult pentru urari.
Tudor s-a facut mare si invata de la fratele mai mare si bune dar si rele. hiar ieri faceam comparatie intre pozele de anul trecut de la ziua lui si pozele de anul asta.
Va dorim sa va aduca Mos Nicolae si Mos Craciun cele mai frumoase cadouri, sa aveti pace si liniste de sarbatorisi sa fiti cu totii sanatosi.

Cu multa dragoste,
Luminita si nazdravanii Tudor si Cristi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

Nota 10 lu' ornitoringul de serviciu !!! cea ma tare faza de saptamana asta.Sa-ti iasa cu noroc , d'abia astept s-o vaz.

Ha, ha, ha, mey, ala e ornitologul, nu ornitoringul. Buna faza.
Iar vrabiuta lui Roserb (ups, luati-o ad literam, nu va ganditi la prostii) a fost mortala, si eu sunt curioasa bine sa-ti vad creatia finala. Bianca a fost mortala cu parerea ei despre costum si marturisesc cu mana pe inima ca am avut aceeasi senzatie din descrierea constumului. Nu ma bate, dar n-am reusit sa vizualizez o vrabiuta din povestiri. Insa te admir ca sustii copilu' si-l ajuti la proiect, cred ca asta e cel mai important lucru de aici, faptul ca participi alaturi de ea si te straduiesti.

am ramas iar restanta la urat.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, David pui de neamt (mey e atat de in peisaj copilu' asta), Tudor de Luminita si Bianca de Eveline.

Sa fiti sanatosi puiutilor, sa cresteti mari si sa aveti parte de-o viata cat mai frumoasa.

Fulgule, two thumbs up pt bob the sponge, o alta mamica care nu s-a descurajat si a facut copilului pe plac. Mie asa de mult imi place cand vad mamicile ca se straduiesc. Ca nu conteaza daca ies din mainile noastre opere de arta sau nu, cred ca cel mai important e ca ne implicam.

Andreap, sa iasa cu putza iti dorim ca sa schimbati un pic decoru'.
Deci avem doua gravidute pe panou, da? Andreap si Daniela. Mai e cineva?

Am uitat sa va spun de la controlul de acum 2 sapt. cu adrian ca a ajuns la 25-50 de percentile ca dezvoltare fizica, deci a inceput sa recupereze si sa-i prinda din urma pe ceilalti. Din sept. si oct. am vazut ca s-au vazut oaresce urcari in grafic. La dimensiunile capului sunt chiar prea mari: e la 75 de percentile. Dar asta i-a fost caracteristica de mic. De fapt si alex e la fel de capatanos, dar el fiind inalt nu se observa asa usor. Adrian are cam 48 cm circumferitna, alex are 50 cm s ieu am 53, ca sa vedeti comparatiile. tac-su nu stiu cat are, da' cu ei seamana amandoi copii la asta .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LuminitaB

Multumim tuturor foarte mult pentru urari.
Tudor s-a facut mare si invata de la fratele mai mare si bune dar si rele. hiar ieri faceam comparatie intre pozele de anul trecut de la ziua lui si pozele de anul asta.
Va dorim sa va aduca Mos Nicolae si Mos Craciun cele mai frumoase cadouri, sa aveti pace si liniste de sarbatorisi sa fiti cu totii sanatosi.

Cu multa dragoste,
Luminita si nazdravanii Tudor si Cristi

Luminitza, iti seamana baietii tare bine unul cu altul. Oricum, ai baieti mari, ce mai.
Voi stati in vancouver? Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare, sunt foarte ocupata cu inspectia asta de saptamana viitoare, numai de serbare nu-mi arde, dar deh, o sa facem ceva repetii , vedem cand....preferabil dupa inspectie, cu riscul de a mai lua dintr-o ora de abilitati, desen, muzica
AMIRA e foarte dulce!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Luminita_b, oau...a avut tort inspirat din Cars...super...David e innebunit dupa desenul asta animat...Ce ochi albastrii are Tudor si ce par negruuuuuuuuuuuuuu, ca abanosu, as zice...

tare miki cu ornitoringul...haha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by mikimi

Nota 10 lu' ornitoringul de serviciu !!! cea ma tare faza de saptamana asta.Sa-ti iasa cu noroc , d'abia astept s-o vaz.

Ha, ha, ha, mey, ala e ornitologul, nu ornitoringul. Buna faza.

I know baby, dar vroiam sa inveselesc vrabioaia mama.
Saracuta Bianca, si-a dat seama ce pasarica ''necolorata'' si-a ales...noroc ca e ea plina de viata.

Vacanta toamna.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput