Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 15
ad_rianna spune:
david de fulguletz
. sa fii sanatos si fericit!!!!!
m-am uitat si la pozele de la party...doamne ce cupil frumos este si ce frumos s-o mai face cu ochisorii lui albastri si parul blond...neamt sadea ce mai 
si pentru tudor de luminita din suflet "la multi anisori" fericiti
...incep party-urile de decembrie!!! 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
salutare si de la noi
ma simt un pic mai bine,multumesc de intrebare.Nu am luat antibioticul,ci numai paracetamol,ceiuturi,picaturi....
Fulguletz,multam din suflet.Cam tot ce ai scris,fac.Sinupret-ul cum?Sirop?pastile?Dt.mi-a recomandat Zinnat..l-am cumparat,m-am gandit....mai stau....poate trece fara.
....SPER
Pupici..incerc sa mai intru..
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Roserb
..pupam vrabiuta!E tare mey asta mica a ta![]()
Aime,pupam finuta...
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
Rosebino,Fulguleato am ras ca-n vremurile bune!sunteti de coma fetelor!pana si barbata-miu a venit sa vada de ce rad

mey da ai facut un Bob pe cinste!super!glazura cu respectivul din ce ai facut-o?.v-am vazut si pozele de la party si vreau sa-ti spun ca fii-tu la cucerit si pe barbata-miu.e frumos mey!is curioasa cum o iesi fetitza?!asa ca hatza-batza de sarbatori poate poate iese cu ochi![]()
fulguletz spune:
mey roserbino, ce mi-e randunica, ce mi-e vrabiutza...deci, zic ca ideea sotzului nu e rea deloc
...decat sa iasa cioara impaiata mai bine randunica accidentata ![]()
bitsone, am gasit glazura alba de cumparat(la pahare, doar se incalzeste la cupt cu microunde, dar se poate topi si o cioco alba) si am colorat-o cu colorant alimentar. Dezavantaju fuse ca la taiere tortul devine cam inestetic(glazura e tare si nu se taie f ok)....dar a fost buuuuuuun la gust.
andreap, sinupret pastile. Se gaseste in farmacii. Apropos, eu am mai luat pt sinuzita propolis pastile...nu-sh daca ajuta, dar crezi ca poti incerca, dar nu-sh daca e permis in sarcina propolisu. Da sinupretu, cica ar fi ok, e doar pe baza de plante.
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
monica-elizabet spune:
cuscritza david este un frumushel
ma bucur ca v-am revazut si pe tine si pe cuscrul ![]()
tortuletul a iesit super!!! bravo soro esti artista ![]()
zau eu am emotii mari mai ales ca ruxi ba vrea minie, ba vrea iar alba ca zapada, ba tort cu printese...vai de capul meu
mai bine as cumpara niste ornamente de jucarie si le-as pune pe un tort normal ![]()
roserbinoooo...lesin, super idee cu vrabiutza
las ca gasiti voi ceva pana la urma
aime, sa-ti traiasca finutza
cred ca a fost tare emotionant la prima intalnire...
Oti, deci o sa aveti petrecere dubla...fain de tot..cred ca Ana abia asteapta.
andreap, ma bucur ca te simti mai bine, sanatate multa
noi tot tusim si de azi termina tratamentul...sa vedem ce-o fii dupa el
va multumesc de idei si sfaturi...tuturor 
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
Salutare!
OTILIA luni intru la 10.00 si ies la 12.00 :D
Ce bine ca serbati fata in tara! de Craciun ramanem in Bucuresti, de data asta facem cumva sa ne vedem si noi, bine???
Azi am avut cerc si sunt franta! am foarte mult de lucru si nu stiu de ce anume sa ma apuc mai intai! :D
ANDREAP si eu sufar de sinuzita! e tare nasol! cum te mai simti ? bebe? Maria?
Joi merg cu copiii la circ, sunt tare entuziasmati! :D
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
roserb spune:
Andreea, ma bucur ca esti mai bine, inseamna ca esti pe calea cea buna
. Ce mai face Mariucu? Cand afli ce e bb din burtica, ca-s tare curioasa?
Aime, cred ca e o dulce finuta ta! Si eu am fost sambata la finuta mea, sic!, si tot asa mi s-a parut, o vesnicie de cand nu am mai dragalit un bb asa mic.
Mai , fiti atente, ultima varianta de costum va suna asa: iau de la o colega capisonul de la costumul de Batman al baiatului ei (pentru cei nefamiliarizati , mentionez ca e ca o masca ,care , fericire, are si un fel de cioc
), asa , imbrac masca in ceva material maro sau gri, ce pana mea oi gasi ca n-am elan de prea mare alergatura. Asaaa, apoi rugam coana Cornelia (bona) sa faca o salopeta din materialul cel maro pe care salopeta aplic niste chipurile pene - adica niste chestii fluturande decupate din alt material.Unde am gasit ursul lui Mihnea aveau si ceva aripi din nefericire negre, sa vad ce fac si cu alea, si va dati seama ce bazdaganie horror va iesi. Neaparat o sa pun poze, sper sa iasa ceva mai frumos costumul decat turlele de la castel
. Oricum, presimt o catastrofa, dar nu ma demoralizez. Daca vad ca e o oroare, apelez la planul B- randunica beteaga, care cere azil politic in padure
.
Azi am avut ceva mai liniste la birou si am cautat pe net- frate, deci alte pasari in afara de papagali, gaini , cocosi randunele, pinguini zau daca mai exista.Pana si oferta de gandaci e mai variata decat cea de pasari
.
Semneaza, disperat: Ornitologul de serviciu
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Multumesc fetele
Amira e o dulcica intr-adevar. O s-o vedeti si voi.
fulgule, mey ce tort mey
si ce freza impresionanta are kinderu', e un dulce cu gurita aia rosie. ai fot de coma ca de obicei, cu "vrabia, malai viseaza" a roserbinei.
mey roxanescu, mey, da neinspirata educatoarea anul asta, mey....ai de-a treaba...oricum ideea finala imi placu, da asta-i meritu' tau, se vede ca esti expriemntata, dai si consultatii cand o fi sa am nevoie?
. si sa-ti traiasca si tie finuta flo]
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
roserbinoooo...mooorrr...lesin ![]()
vai saraca de tine...lasa draga...vezi ce fata isteatza ai...o sa fie unicat
si-o face si pe maica-sa artist plastic ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post