Sarbatoriti de nov-dec 04(162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Nota 10 lu' ornitoringul de serviciu !!! cea ma tare faza de saptamana asta.Sa-ti iasa cu noroc , d'abia astept s-o vaz.

Fulgule super baiet, super tort, sa va traisca mare, dastept si norocos.

Otilica da de ce nu veniti si voi cu 4 zile mai devreme ca sa va avem oaspeti la botez si petrecere? noi pe 15 ne destrabalam.
Alcatrazul e in San Francisco, fix State adica, numa ca v-am derutat eu.Dupa 3 saptamani de Canada la munte''-in Calgary, am fost si 5 zile la San Francisco sa ne dezmortim oasele ca erau numa 20-23 grade.Uite asa am amestecat pozele.Te pup

Vacanta toamna.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Roxana,pe 20 Dec.merg la eco..poate sta BB 'cracit'si reusim sa vedem..
Aseara am fost la cumparaturi de Mos Nicolae...ptr.Mariuca,normal.I-am luat laptop...desi nu stiu ce va face cu el si un ceas BEN10...offff..desenele astea.
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

'neata!
Roxana,pe 20 Dec.merg la eco..poate sta BB 'cracit'si reusim sa vedem..
Aseara am fost la cumparaturi de Mos Nicolae...ptr.Mariuca,normal.I-am luat laptop...desi nu stiu ce va face cu el si un ceas BEN10...offff..desenele astea.

Mama, ce mos generos! Eu de Mos Nicolae nu iau de obicei decat dulciuri muuulteee, sau o atentie mica-mica;
Abia astept sa vaz ce e bebeul tau.

Deci, doamnelor, deja am toate elementele dramei: am achizitionat materiale, aripi am, casca de Batman e la mine- hihihi, am pus-o si pe Cornelia la treaba, deci, tineti-va bine ca pe 20 vin cu bomba pasareasca!
Vazandu-le pe toate aseara, Bianca a spus, realista: "mami, cred ca o sa am cel mai urat costum din lume!"

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
aime, mey, asa frumos ai povestit tu de micutza lu miha...parca mi s-a facut pofta, desi nu credeam...

Atat de bine a povestit ca nici eu nu mai am ce spune...

Inca suntem la faza de acomodare in patru. Robert e super incantat,ar sta toata ziua calare pe ea.Vrea sa-i arate jucariile,sa se joace cu ea...Ma intreaba nedumerit "Amila de ce doalme toata ziua?"
Multumim tuturor pentru urari si sustinere .Gandurile voastre bune cred ca m-au ajutat sa-mi revin f repede dupa operatie.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bun venit in lumea asta [re]AMIRA IOANA!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si-o viata frumoasa.

Felicitari Mihaela, sa va traiasca bebelina si sa va aduca multe bucurii si impliniri!
Aime, si tie, sa-ti traiasca proaspata finutza, o sa aveti acum si-o fetitza!
Baietii vostri o vor rasfatza!

La multi multi ani (cu intarziere), blondinului DAVID (de Fulguletz)!!!
Sa-ti traiasca baiatul d-na G , sa fie sanatos si mereu plin de viatza, sa ne mai incante cu salturi fabuloase de pe comoda si nu numai... mi-l si imaginez facand bungee jumping
Fain si tortul Spongebob!

Vaaaaiii, ornitologule de serviciu, mi-ai facut ziua mai vesela! Hai ca de-abia astept sa vad ce costum iese!

Andreeea, ma bucur ca esti mai bine. Ai grija de tine, sa nu mai racesti!

Onitzooo[/red], bine ai revenit!

Mergi la inceput

HHHmm.. nu stiu cum naiba a iesit mesajul meu de mai sus asa enorm...
pe ce-am apasat sa scriu cu alte font-uri...??/

Apropos de cadouri... si eu i-am luat dulciuri Irisului de Mos Nicolae... mai precis o posetutza cu dulcegarii si un Mos Craciun de cioco plin cu bombonele M&M's.. si o pereche de papucei de casa.
Duminica am fost si eu sa cumpar cadourile, si e horror in magazine. Atata aglomeratie ca m-i se face rau.
Azi a fost un "vanzator" de parfumuri la birou, si m-am 'lansat' pentru toti ai mei ( de Craciun)... cu ocazia asta scap de goana aia nebuna prin magazinele aglomerate. Or fi doar cateva pachetele sub brad..., da-s mai valoroase.
Asa ca-s amarata rau acum... imi sufla vantul prin portmoneee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey uitati ce am descoperitaici.mey e scumpa tare de tot mititica!sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

la noi Amon e super racit!mi-e mila de el si i-am pus in nasuc un puf de Olynth caci nu putea sa respire mititelul.ufff tare rau mai e iarna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aia mica cu par mult e printesa ta Miha???Ce dulce e
Roserb,mai...o rasfat anul asta..asta e.ca de la anu' impart banii la 2.In mod normal nu-i luam ditamai cadoul(oricum dulciuri nu-i iau ca nu prea se omoara cu ciocolata..)..da de 1/2 de luna ma tampeste cu un ceas Ben10 si laptop..i-am luat de gura ei.Ca mereu ma intreaba cand vin de la munca 'mami,ai luat salaliul?'.Spor la 'pasarit'!

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Daaa, e o dulcica!

Mergi la inceput