Sarbatoriti de nov-dec 04(162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

prezent!
imi pare rau ca nu apucam sa ne vedem nici de data asta...dar lasa ca mai e timp

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!
OTILIA daca Ana e nascuta pe 18 iar voi va intoarceti pe 19, de ce nu o serbezi in Ro?
LA MULTI ANI EDWARD, DAVID, TUDOR!!!! sa fiti sanatosi, fericiti , multe bucurii!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA eu as opta pentru o iesire intr-un parc de distractii!!! cred ca s-ar distra foarte bine intr-un loc unde sunt multi copii!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cu intarziere, da' motivata si cu scuzele de rigoare, uram si noi Davidutzului de fulgu' tot ce-i mai bun in lume, sanatate si spor in toate. Fulgule vrem sa vedem tortul

Aseara ne-am cunoscut cu Amira, care e o finutza si jumatate, e gingasa, mica si ventuzica pe tzatza. Fetelor, parca au trecut ani de cand am tinut in brate si eu unul asa mic...m-au coplesit niste sentimente...e o papusica vie, baietii se intreceau in a o mangaia, se uitau la ea ca la icoana, nu pot sa descriu ce bucurie era. Doar ca ei nu stiu sa si faca liniste si atunci au fost consemnati in sufragerie, iar eu am avut privilegiul de a o tine in brate cat am poftit si as mai fi stat cu ea, daca nu trebuia sa respectam si programul celor mai marisori. Inca e f mica si trebuia sa se adapteze noului stil de viata, ii place la nebunie in brate, cand doarme misca buzutele incontinuu si se simte ok, cand e in patut incepe concertul, cae e asa in surdina, nu e f galagioasa, e ca o domnisoara sfioasa. Da las ca ne facem noi mari si atunci.....Mami are laptic, fata sa pape...o sa va povesteasca ea mai multe, doar ca timpul ei e f pretios acum si o sa vada ea cum o sa rupa sa mai vina la povesti. Robert a primit-o excelent, cand am aparut si noi, l-a luat pe Vladut de mana (nici nu-l dezbracasem) sa-l duca in dormitor "hai sa vezi ce am eu, un bebe..." erau atat de dulcinei...

VA las, o saptamana buna...si la munca cu mine...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

hai ca am reusit sa pun poze de la petrecere(de sambata o tinem numai in chiote si dezmatz: sambata cu copii, duminica cu prieteni de familie si azi sarbatoreste David si la gradi): http://picasaweb.google.de/zumperiox/Davidla3ani/
a iesit un spongebob cu nasu cam mare, dar asta e, o fi mintit cam mult...

Andreap, uf...nasol cu sinuzita ta...
1. incearca cu sinupret(e numai din plante si stiu ca e permis in sarcina)
2. fa mai departe inhalatii(apa cu sare,ceai de musetel...iar eu mai pun din cand in cand si o ceapa taiata in patru)
3. fereste-te de curent si stai in casa cat mai mult, nu iesi in frig
4.daca nu iti trece in cateva zile , ia antibiotic recomandat de medic. Amoxicilina si penicilina sunt f. ok in sarcina (sunt testate si paratestate) si sunt prescrise in tratamentul pt. sinuzita. Mie medicul meu ginecoloc imi spunea ca o infectie netratata in sarcina poate fi mult mai periculoasa pt bebe si mama decat una trata cu un antibiotic permis. In plus, sinuzita netratata poate duce la complicatii nasolae, doamne feri, si tu nu ai nevoie de asa ceva acum. Suna-l pe medic si intreba-l ce poti sa iei pt asa ceva. Inca o data: penicilina si amoxicilina e´sunt ok, dar suna medicul tau!
5. incearca sa ai nasul tot timpul desfundat. nu sufla nasul cu putere si atentie la ureche!
sanatate multa!

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, pai o serbam si in Ro bineinteles, de aceea si venim in timpul saptamanii sa o putem serba in we, sa vad pe unde am putea, daca nu acasa desi e inghesuiala mare. Dar tu ce faci la ora aceasta acasa?
Fulgule, eu nu-l cunosc pe Spongebob, dar a iesit bine tortul, esti maestra ce mai. Sa va fie de bine dezmatul!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cu intarziere, iti urez si eu Fulguleatzo, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el. Am vazut pozele, David e un frumos, iar SpongeBob-ul tau mi-a batut de la distanta "castelul" de anul trecut! Brava!

La noi nimic palpitant, in plus fata de servici si celelalte activitati caut in disperare costum de vrabie , ca asta si-a ales isteata de Bianca sa fie la serbare (mi-a zis ca a vrut sa vada cum e sa fie vrabiuta, si-o fi inchipuit ca ii cresc si aripi si va putea zbura). M-a spart cu ideea asta, frate, nimeni nu are asa ceva,nici de vanzare nici de inchiriat, si nici sa ma bati nu-mi da prin cap cum as putea confectiona (eu sunt bomba la capitolul asta, dar daca as avea vreo idee as ruga bona, ca-i mai competenta!).
Asa, ca , va rog , daca va vine vreo idee de cum ar putea arata o vrabie costumata, nu ma ocoliti si luminati-ma si pe mine.
Macar Mihnea e ursulet, am gasit fara probleme de inchiriat.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

auzi!...vrabie....
mey, pt. ingeras ar fi ceva de genul: iei niste sarme le aranjezi sub forma de aripi(tre sa ai imaginatie fratzioare) si pui un dres, pene, pe ele....varianta asta am auzit-o, dar practic nu am vazut sau facut niciodata...Poate pt vrabie, poti sa pui tot niste sarme si pe el pene (daca ai vre-o pasare impaiata in casa, e ok) colorate ca o vrabiutza...poate le pensulelezi cu acuarele...da sa nu fie prea negre ca iese cioara...
hai ca nu stiu....da vrabie...m-ai spart, nenicule...astept oricum pozele

aime, mey, asa frumos ai povestit tu de micutza lu miha...parca mi s-a facut pofta, desi nu credeam...

Mergi la inceput

roserbino, poti sa-i faci si cioc......ii dai Biancai sa manance seminte in timpul serbarii...haha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Tematica petrecerii e ceva cu animalele padurii care raman iarna , bla, bla.
Gasisem costum de randunica si Catalin a zis ca il luam pe ala,ii bandajam Biancai un picior ,si spunem ca e o randunica , care n-a mai putut pleca in tarile calde, fiind accidentata. Na, idei de mascul zurliu.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput