Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
bravo andreap, ma bucur ca esti mai bine...macar un picutz...sanatate multa si 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Dragele mele, va salut cu mult drag si dupa muuuulta vreme .....
Mi-e asa dor de voi si de conversatiile de pe-aici, dar zilele mele se pare ca au intrat la apa.... Daca pana acum ceva vreme apucam macar sa citesc tot ce se scrie pe aici, acum abia apuc sa citesc din 2 in 3 ![]()
![]()
![]()
Vreau sa urez de mult bine , sanatate si bucurie toti copilasii, pentru ca este perioada lor acum, noiembrie-decembrie ....
De asemenea vreau sa le urez multa pace si liniste noilor mamici, pentru ca din fericire nu sint chiar putine 
despre mine nu va povestesc, ca nu as sti cu ce sa incep, si nici nu imi dau seama cu ce imi umplu zilele... Stiu doar ca plec de acasa dimineata la 7.15 si ajung seara la 21.30. Itinerariul meu este zilnic acelasi: serviciu - casa alor mei (Bia sta in continuare la ei) - garsoniera noastra ...
Bia ... ma bucur sa va spun ca e bine. Obraznica, tot cu fitze la masa, rasfatata, dar ...bine :)
Am postat la poznasi un topic cu cateva perle de-ale ei. Se numaste "Domnia sa Bianca", si daca aveti timp ....... va invit sa "ne" cititi :)
Va pup mult, dragele mele, si sper sa mai pot da macar un semn anul asta.
Cecilia C spune:

La Multi ANi!!! David, sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai o tona de noroc si sa le aduci numai bucurii celor dragi tie. Mii de pupici de la Ada si Alexia si un pupic dulce si mamicii tale care cred ca acum isi aduce aminte cum a fost acum 3 ani pe vremea asta si uda si ea un copac undeva....

monica-elizabet spune:
Cici 

cuscritza...hai cu tortu' sa-l vedem si noi ![]()
eu sunt tare trista din pricina petrecerii ruxitei...nu avem delok copilashi
cred caa o sa facem la un restaurant undeva...mai am inca timp sa ma gandesc...ba uneori imi vine sa nu mai fac nimik,doar un tort acasa, sa-mi iau pur si simplu doar familiuta mea si sa mergem la zoo, la parcul de distractii sau o piscina cu multe chestii pentru cei mici, la mc...si cred ca ruxi s-ar simti mult mai bine astfel de ziua ei...decat in compania unor adulti...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
LA MULTI ANI DAVID!sa cresti mare,sanatos si sa ti se indeplineasca toate dorintele!pupicei

Monica te cred ,vb aceea esti intr-o tara straina si chiar daca ar veni copilasi nu prea vad cum ar comunica!incearca sa-i faci speciala ziua lui Ruxi in alt mod si cu siguranta isi va aminti mai tarziu.
Andreea ma bucur ca ai renuntat la antibiotic si tinem pumnii sa-ti revii pe deplin.mai pune si tu poze sa te vedem cu burtica!
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! TUDOR
sa cresti mare si sanatos
Luminita, mai da si tu un semn de viata
sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii
bits
si multumesc ca ma intelegi
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Edward, David si Tudor, sa fiti sanatosi, cuminti si iubareti!
celor care au sarbatorit de Sf. Andrei!
Roxana, ce repede ai vazut ca lipsesc, sotul de abia ieri ne-a sunat ca era ingrijorat. Am fost tare ocupata si nu am mai intrat nici pe mess si nici pe forum. Am citit ieri pe forum dar eram prea leguma ca sa mai scriu ceva. Am sjuns sa iau copilul cu mine la servici si sa o las sa doarma pe o canapea acolo
si nu vroia de abia la 2 noaptea a adormit, vai de fundul nostru.
Acum doarme ca e we si recupereaza. Ieri a fost prima data cand a efectuat o pedeapsa de stat 3 minute singura in dormitor, a inteles ca nu a fost cuminte si trebuie sa stea acolo, daram impresia ca nu o deranjeaza prea tare, face prostii si asteapta pedeapsa asta pentru ca in dormitor are masuta de Lego, deci nu se plictiseste.
Monica, cred ca pe 16 o serbez si eu pe Ana aici, si cam aceeasi problema o avem. Sunt curioasa cum se vor intelege copii, ca vor trebui sa vorbeasca romana, engleza si norvegiana
. Chestia este ca habar nu am ce sa pregatesc si inca nu am invitat pe nimeni ca azi mi-a rasarit ideea, poate ma agit si eu degeaba ca nu e nimeni interesat.
Dar mai bine iesiti voi in familie la un restaurant, cumva tot veti sarbatorii. In tara banuiesc ca nu veniti de Craciun.
Ioana, bine ai revenit. Zi tu daca nu-i complicat sa ceri inchidere/deschidere de cont, sper ca nu-ti mai vin idei din astea.
Ioana_du, acum tu ce ai vrea, asa e munca la patron si cu copil. Esti o fericita ca o ai pe mama ta in acelasi oras, ca are grija de fata. Uite la mine ce greu e acum, trebuie sa iau copilul de la gradinita musai la 4.30 si ma intorc cu ea la servici sa mai fac cate ceva.
Miki, ce poze frumoase, dar cam friguroase peisajele, noi am avut parte de o zi de zapada, ghinion, luni era sa intru intr-un gard de beton ca aveam cauciucurile de vara. Acum ca le-am schimbat s-a dus zapada. Am vazut si Alcatraz, habar nu aveam ca este in Canada, credeam ca este in SUA. L-ati luat si pe praslea la zapada, ce tare. Ai schiat ca stiu ca esti mare amatoare?
Andreea, sper ca ti-ai revenit, ai grija de tine!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
Oti
, macar voi veti copilashi, dar eu n-am de unde sa-i adun 
noi venim pe 10 ian mai esti acasa atunci?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Monica, noi venim pe 19 Decembrie si vom pleca maxim pe 7-8 ianuarie, inca nu am luat bilet de intoarcere
, dar e prea tarziu 10 ianuarie pentru noi.
Copiii vor fi ori de la 2 colegi de servici si mai cunosc 2 romance cu copilasi de varsta Anei pe aici, dar de abia mi-a rasarit ideea, poate nu vine nimeni, facem o petrecere pe forum.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana