LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 19
deeaA spune:
KIKINEATA ai o scumpa gargarita

e frumoasa foc!!!
ACS off...scumpa de ea..cum te intreaba...si nu-i asa?or fi restul de copii mai frumosi,mai inteligenti,dar nu ca ai nostrii,nu?
LAURA13 
iesi afara din aceasta melancolie,ce-ai patit?
ALEXANDRA 25 siDOLORES vazut poze cu baietei sarbatoriti tare,tare frumosi,sa va traiasca!
SBOGDANA
a iesit maseluta si
pt primii pasi,acestia au fost mai grei,de acu sa te tii!
DIANOCICA eu legume si mai ales crude nu am cum sa-i dau ca nu stie sa manace nimic(sau nu vrea)ca se si ineaca si vomita,deci....pas...cat despre jocuri in picioare..el STA numai in picioare si mergem,mergem,pana ma cocoseaza![]()
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
madaluta spune:
Mihaita
Dianocica: si darius merge cu spatele in 4 labe..mie imi vine sa mor de ras pt k o fece numai la trecerea de pe covor pe parchet...are impresia k trebuie sa coboare din pat...
Legume crude: castraveti si rosii, dar doar de cateva ori...
Alexandra:mak iti seamna leit...sunteti foarte frumosi..( nu k tati n-ar fi...)
laura: si mie mi-au dat lacrimile in prima zi cand am iesit cu el de manuta in cartier..Eu plangeam si de drag k am baiat mare, dar si pt k tati nu e cu noi sa ne vada...A pierdut chiar saptamanile in care darius a inceput sa mearga. Nici nu ii vine sa creada cand ii povestesc..Si lui ii dau lacrimile cand aude..
Eu voiam sa intreb daca ati inceput sa dati miere de albine.Stiu k pana la un an este interzisa...dar e musai sa implineasca anul..? intreb pt k darius continua sa fie ragusit si toata lumea ma sfatuieste k pe langa tratament sa ii dau ceai cu miere si lamaie.. sau lapte cu galbenus si lamaie. Galbenus crud n-am de gand sa-i dau..dar mierea parca m-ar tenta in ceai..ce ziceti?
Madalina
15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
m_monique spune:
dianocica o singura data i-am dat o bucatica de ceapa, ca mancam eu si el tot plangea ca vrea. era o ceapa mai dulce, si a lins la ea cu multa placere. alte legume crude nu i-am dat, dar urmeaza.
jocuri in picioare nu prea servim, ca el e independent si cotrobaie singur prin sertare, cara toti papucii dupa el, pe post de catei. singurul joc care il fascineaza este ascunsa: eu cu tati ne ascundem iar el vine de la unul la celalalt.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
doradora spune:
despre sonia:
SONIUTA este bine, creste nesperat de bine... acum are aproape 5 KG si in jur de 63 cm... Este o lungana!!!
Oana zicea ca in per. 1-15 ianuarie vor merge in GERMANIA pentru a fi consultata sa vada daca urmeaza o operatie de PALEATIE sau una de corectura...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Dbunny spune:
venim de la revizie: avem 11 Kg, 80 cm si testicule retractile. ne asteapta operatie
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
doradora spune:
of, tare imi pare rau! cine zicea ca viata baietilor e mai usoara? partea buna e ca este o interventie usoara, se facea la noi cu succes si pe vremea lui raposatu`, o sa scapati repede. pupici lui bebe daniel revizuit!
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
venim de la revizie: avem 11 Kg, 80 cm si testicule retractile. ne asteapta operatie
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
ce lungan si grasan e!
lasa ca o sa-i treaca repede si apoi sa vezi ce barbat va fi Daniel.
Andrei (16.12.2006)
desiree spune:
quote:

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
lizzy spune:
quote:
offfff... cand va fi? tinem pumnii sa treaca repede. avantajul la varsta asta este ca nu tine minte si ca e genul de operatie 'uzuala' pt chirurgia pediatrica. stiu ca nu te 'incalzeste' prea tare asta dar... noi suntem alaturi de voi

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
si au plecat impreuna de manuta, eu ma uitam de la geam. si asa m-a busit plansul. sotul meu cu copilul meu. dani cu o geaca cam mare si caciulita albastra, mergea de manuta spre parc. nu voi uita niciodata imaginea asta. doamne ce a mai crescut! multumesc lui D-zeu ca am un copil, ca e sanatos, ca e frumos si ca e al nostru.
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ma faci sa plang. si sa ma bucur pt voi in acelasi timp

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia