LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

KIKINEATA ai o scumpa gargarita e frumoasa foc!!!
ACS off...scumpa de ea..cum te intreaba...si nu-i asa?or fi restul de copii mai frumosi,mai inteligenti,dar nu ca ai nostrii,nu?
LAURA13 iesi afara din aceasta melancolie,ce-ai patit?
ALEXANDRA 25 siDOLORES vazut poze cu baietei sarbatoriti tare,tare frumosi,sa va traiasca!
SBOGDANA a iesit maseluta si pt primii pasi,acestia au fost mai grei,de acu sa te tii!
DIANOCICA eu legume si mai ales crude nu am cum sa-i dau ca nu stie sa manace nimic(sau nu vrea)ca se si ineaca si vomita,deci....pas...cat despre jocuri in picioare..el STA numai in picioare si mergem,mergem,pana ma cocoseaza

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mihaita

Dianocica: si darius merge cu spatele in 4 labe..mie imi vine sa mor de ras pt k o fece numai la trecerea de pe covor pe parchet...are impresia k trebuie sa coboare din pat...
Legume crude: castraveti si rosii, dar doar de cateva ori...

Alexandra:mak iti seamna leit...sunteti foarte frumosi..( nu k tati n-ar fi...)

laura: si mie mi-au dat lacrimile in prima zi cand am iesit cu el de manuta in cartier..Eu plangeam si de drag k am baiat mare, dar si pt k tati nu e cu noi sa ne vada...A pierdut chiar saptamanile in care darius a inceput sa mearga. Nici nu ii vine sa creada cand ii povestesc..Si lui ii dau lacrimile cand aude..

Eu voiam sa intreb daca ati inceput sa dati miere de albine.Stiu k pana la un an este interzisa...dar e musai sa implineasca anul..? intreb pt k darius continua sa fie ragusit si toata lumea ma sfatuieste k pe langa tratament sa ii dau ceai cu miere si lamaie.. sau lapte cu galbenus si lamaie. Galbenus crud n-am de gand sa-i dau..dar mierea parca m-ar tenta in ceai..ce ziceti?

Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dianocica o singura data i-am dat o bucatica de ceapa, ca mancam eu si el tot plangea ca vrea. era o ceapa mai dulce, si a lins la ea cu multa placere. alte legume crude nu i-am dat, dar urmeaza.
jocuri in picioare nu prea servim, ca el e independent si cotrobaie singur prin sertare, cara toti papucii dupa el, pe post de catei. singurul joc care il fascineaza este ascunsa: eu cu tati ne ascundem iar el vine de la unul la celalalt.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

despre sonia:

SONIUTA este bine, creste nesperat de bine... acum are aproape 5 KG si in jur de 63 cm... Este o lungana!!!

Oana zicea ca in per. 1-15 ianuarie vor merge in GERMANIA pentru a fi consultata sa vada daca urmeaza o operatie de PALEATIE sau una de corectura...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

venim de la revizie: avem 11 Kg, 80 cm si testicule retractile. ne asteapta operatie

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

of, tare imi pare rau! cine zicea ca viata baietilor e mai usoara? partea buna e ca este o interventie usoara, se facea la noi cu succes si pe vremea lui raposatu`, o sa scapati repede. pupici lui bebe daniel revizuit!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

venim de la revizie: avem 11 Kg, 80 cm si testicule retractile. ne asteapta operatie

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

ce lungan si grasan e!
lasa ca o sa-i treaca repede si apoi sa vezi ce barbat va fi Daniel.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:

offfff... cand va fi? tinem pumnii sa treaca repede. avantajul la varsta asta este ca nu tine minte si ca e genul de operatie 'uzuala' pt chirurgia pediatrica. stiu ca nu te 'incalzeste' prea tare asta dar... noi suntem alaturi de voi

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Laura13

si au plecat impreuna de manuta, eu ma uitam de la geam. si asa m-a busit plansul. sotul meu cu copilul meu. dani cu o geaca cam mare si caciulita albastra, mergea de manuta spre parc. nu voi uita niciodata imaginea asta. doamne ce a mai crescut! multumesc lui D-zeu ca am un copil, ca e sanatos, ca e frumos si ca e al nostru.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

ma faci sa plang. si sa ma bucur pt voi in acelasi timp

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput