LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

MIHAITA

SA CRESTI MARE ,SANATOS SI VOIOS
Alex- superbe pozele cu Mark sa va traiasca
Kikineata sa iti traiasca mica gargarita,e o frumoasa

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Asiza Sanatate multa lui Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mihaitaaaaa
LA MULTIII ANIII!!!
SA CRESTI MAREEEE,SANATOSSSS
Lavinia ,draga,felicitari pentru acest anisor minunat din viata voastra...,sa fiti sanatosi si fericiti

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

1.ce legume le-ati dat crude?
2. jocuri la care se poate sta in picioare (el..evident) aveti? ca noi stim numai unu, inventat de el, si suntem in mari cautari. eu stau in fund si el se ridica in picioare pe spatele meu. dupa care, eu, normal, ma apuc sa-l caut...ursulet, l ai vazut pe david? nu...unde s-o fi ascuns copilul asta? girafa, tu l ai vazut pe david.... si la 1 din 5 face el un fel de cucu bau....distrcatie maxima...o ora, doua...da' pana cand?...asa ca..help..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANI!!!!!MIHAITA cel vorbaret!sa fii sanatos si fericit toata viata.
vazut gargarita ochioasa,frumusica foc,si Mark ce seamana izbitor dupa ochiul meu,cu mami a lui.sa va traiasca!
am vazut si poze de la Desiree,mai ce tort frumos a avut David!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by dianocica

1.ce legume le-ati dat crude?
2. jocuri la care se poate sta in picioare (el..evident) aveti? ca noi stim numai unu, inventat de el, si suntem in mari cautari. eu stau in fund si el se ridica in picioare pe spatele meu. dupa care, eu, normal, ma apuc sa-l caut...ursulet, l ai vazut pe david? nu...unde s-o fi ascuns copilul asta? girafa, tu l ai vazut pe david.... si la 1 din 5 face el un fel de cucu bau....distrcatie maxima...o ora, doua...da' pana cand?...asa ca..help..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

I-am dat castraveti cruzi sa-i roada(mare succes), cu rosiile nu am avut succes fiindca a facut suc din ele si apoi nu a mai fost interesat, morcovul l-a aruncat cat colo...si cam atat!
Jocuri din picioare...prinselea in jurul masutei din sufra. Adika el se tine cu cate o manutza de masa si asteapta sa-l alerg de jur imprejur. E delir...eu obosesc si el nimik...valeu ce ne asteapta!
Chinico sanatate multa la familion! Eu aveam impresia ca lituanienii vorbesc poloneza...o sa avem ocazia sa le auzim graiul dulce ca Romania a picat in grupa cu ei la preliminariile CM la fotbal...
Ralumat...acum ma intelegi si tu pe mine ca de vreo 7-8 luni ma plang pe aici de cat de greu imi vine sa-mi vad cupilu' crescut de altcineva!!!
Donia, da' ce conversatie interesanta!!! Nu stiu ce-as fi raspuns...probabil ca fiecare face copii in functie de cum si-i doreste si poate...Motivele pt care si-i doreste sunt N si tind la infinit...Daca as mai face un copil nu ar fi nici pt ca Rares sa nu fie singur, nici pt ca 'ma scot' cu ceva din asta, nici pentru ca-mi doresc o fata ci doar pt simplu motiv ca AS MAI VREA INCA UN COPIL (numai ca vrutul cu pututul nu are nici o legatura)[omulet trist rau de tot]
Laura, ce imagine!!! Si eu cred ca plangeam nitel! Stai sa vezi cand or lua cate un premiu, sau cand or sa iasa cu o fata!!!
Poze vizionez de acas' ca acum cica muncesc!!! Si fiindca muncile nu-mi dau pace va pup si revin daca mai pot!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

alexandra, vazut poze cu aniversat cu papion rosu, mie imi pare ca iti seamana mult Mark! Sa va traiasca! Da ce ma rog frumos ai avut asa de important de facut ( in afara de ziua lui Mark of course) de nu ne-ai mai vizitat?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

iar nu pot sa vad poze
legume crude nu i-am dat. jocuri in picioare: merge, merge, merge. cui ii mai trebuie jocuri? se joaca din picioare cu jucaria de la quelle. fugarim mingea si dam sut cu piciorul. o luam cu mana libera si o aruncam cat colo (curand imi va sparge toate vazele)
dani are muci. fara febra, dar muci la greu. tocmai vin de la doctorita de familie, care a zis ca ii facem oricum vaccinul daca nu are febra. parca n-as lasa-o/ nici sa ma cert nu-mi vine. ce ma sfatuiti? ce se poate intampla daca ii fac vaccinul (de la stat, gratuit) si el are imunitatea scazuta (mai ales si dupa episodul de diaree)
in alta ordine de idei pe cutia de la biotics scrie ca se da si pt imunitate scazuta....nu mai stiu cine intraba (dianarus, ruxandra).....nu mai stiu
va pup dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

legume crude nu i-am dat

exact, Laura, de cand merge bine si nu mai cade, isi face singur de joaca..pe la colturi, prin sertare,ne alergam uneori unul pe altul, eu ma ascund dupa frigider, el ma gaseste..dar in general joaca lui este explorarea casei!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Mihai Laurentiu!

MIHAI In Vechiul Testament, Mihail este considerat cel mai tare dintre arhanghelii si ocrotitor al copiilor lui Israel. Intr-adevar, personalitatea celui botezat cu acest prenume reflecta semnificatia numelui, caci Mihai are in mod natural tendinta de a-i proteja pe cei din jur, fie ca este vorba de copii sau de oameni adulti. Dintr-un motiv sau altul, aceasta persoana considera ca este de datoria sa sa ii apere pe cei mai slabi, chiar daca acestia nu sunt nici pe departe asa. In relatiile de lunga durata, fie ca sunt de rudenie, de prietenie sau de dragoste, aceasta persoana isi ofera, de cele mai multe ori neconditionat, sprijinul, astfel incat cei in preajma carora se afla devin dependenti de el. Postura de persoana de care depind altii il maguleste, dar il si apasa.
LAURENTIU - de la "laurus" ("tufa de laur") sau de la "originar din Laurentum" (localitate veche linga Roma). Cunoscut mai ales in epoca romana, se pare ca prenumele Laurentiu are origini mai vechi, intr-o epoca preromana, provenind de la numele unui oras antic ale carui urme s-au pastrat. Persoanei care il poarta ii genereaza un temperament curajos si dinamic. Laurentiu are capacitatea de a lua decizii foarte rapide, chiar daca nu dintre cele mai intelepte. Intr-o situatie data, el afla foarte repede ce vrea si trece neintarziat la actiune pentru a obtine acel lucru. Onestitatea care il caracterizeaza il indeamna sa declare raspicat intentiile si dorintele sale, iar aceasta maniera de comunicare poate fi considerata de unele persoane din anturaj drept lipsa de finete sau chiar brutala. Expplicatia acestui tip de comportament consta in faptul ca el are tendinta de a crede ca politetea este doar o forma extrema de ipocrizie.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput