LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by Dbunny

venim de la revizie: avem 11 Kg, 80 cm si testicule retractile. ne asteapta operatie

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)

offfff... cand va fi? tinem pumnii sa treaca repede. avantajul la varsta asta este ca nu tine minte si ca e genul de operatie 'uzuala' pt chirurgia pediatrica. stiu ca nu te 'incalzeste' prea tare asta dar... noi suntem alaturi de voi

Nu stim inca..or sa ne sune...cand chirurgul are loc liber...poate peste o luna..
Avem si programare la radiografie la sold, vineri seara..ca nu-s linistita pana nu se amelioreaza cretitura unui picior..
Avem si tratament de raceala..cica s-ar putea sa aibe inceput de astma infantila...deci avem de toate...care mai doreste care mai pofteste...

www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

ma bucur ca Sonia este bine!
Offffff,mai fetelor,iar s-a lovit asta mic,a dat un cap in nustiu ce(era cu soacra)de s-a umflat si s-a invinetit instantaneu,offffffff....imi vine sa mor....si ca sa fie tot tacamul a mai dat un cap in marginea patului inainte de baita(cand vede ca dau sa-l dezbrac fuge repede la perne si implicit ajunge si la tablia aia de la pat,am pus eu o paturica acolo,dar a prins partea unde nu mai era paturica si poc... imi vine sa mooooor nu alta!

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

DBUNNY off..imi pare rau, si sa fie totul bine!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dbunny, chestia cu operatia e musai si cu asta basta. Stiu ca nu te incalzeste deloc, noi nu putem decat sa te sustinem si sa-ti tinem pumnii. Restul chestiilor sunt banale, raceala...cine nu are in sezonul asta??? radiografia este pt linistirea piticilor tai, nu neaparat e si o problema... offf...multa sanatate!
Madaluta, eu nu i-as da miere inca. Asta e un sfat tipic 'babesc'...eu una nu as merge pe mana lui!
Vizionat si admirat poze de Sara (m-au terminat ochisorii ei mari si genele intoarse), de David si Octavian cu mamicile lor frumoase si cu puiul de dac Mark cu papionul si batista lui rosii!
Noapte frumoasa va doresc!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by deeaA
Offffff,mai fetelor,iar s-a lovit asta mic,a dat un cap in nustiu ce(era cu soacra)de s-a umflat si s-a invinetit instantaneu,offffffff....imi vine sa mor....si ca sa fie tot tacamul a mai dat un cap in marginea patului inainte de baita(cand vede ca dau sa-l dezbrac fuge repede la perne si implicit ajunge si la tablia aia de la pat,am pus eu o paturica acolo,dar a prins partea unde nu mai era paturica si poc... imi vine sa mooooor nu alta!

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006

al meu are 2 vanatai una pe obraz si una pe tampla..de marimea unei alune..si azi a venit de la cresa cu un cucui cat o mandarina, noroc ca nu s-a innvinetit. Si si-a zgariat si nasul...asta in fata mea...

www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Mihaita , sa fii sanatos si sa cresti mare... vom auzi cu siguranta de elocinta discursului tau! Un pupic pt mamica ta Lavinia!

Incerc eu capitol nou, daca nu mi se trezeste copilu'...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis. Continuati va rog aici.

Mergi la inceput

Off,DBUNNY ...macar nu e singurul,o sa innebunim cu loviturile astea

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput