Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI !!!! LUMI_NAG!!!!

VREAU SI IO O CAFEAAA , dar sa fie tzapana ca mor de somn, Edy a urlat azi noapte , s-a fatzait, s-a zvarcolit si pe la 4 i-am schimbt pampi si s-a gandit el asa ca e mai bine sa faca pipi in pat la mami decat in pampi, asa ca pana sa ii pun pampi curat a facut pipi in pat o ditamai baltoaca de am dormit pe un sfert de pat si kuru imi atarna pe dinafara ...daca sunt cat China ...

AVEM SI DINTZISORUL NR. 4!!!!!!

o duminica placuta! va pup

am uitat...aseara m-a scos sotu la un suc in oras cu cumatu-miu si gagica lui, si am hotarat sa facem Revelionu la restaurant , saptamana asta mergem sa platim sa nu ramanem fara locuri.SUNT HAPPYYYYYY!!!!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

hello, hello la mamici si bebici!
Eu sunt una din mamici care a stat mai mult in umbra...cum zice Arissa..dar am mai citit forumul.
Asa sa va zic cate ceva despre noi :maine 7 luni,8.500 kg si 66 de cm
Zicem mama, ta(deocamdata) si alte silabe.
Dinti inca nu..mai asteptam poate poate sparg odata gingia
In rest,rostogoliri pe ambele parti, intendem mainile sa fim luata in brate,cazaturi din pat, julituri la nasuc etc etc.
papam 3 mese solide si 2 de lapte
Am inceput si administrarea de fier la recomandarea medicului bineinteles si cate 5 pic de vigantol pe zi timp de 6 sapt pt ca a zis ca are abdomenul marit(adica un pic de rahitism)
Am avut deja 2 reprize de rosu in gat una din elel cu spitalizare de nu imi mai trebuie in viata mea.
Cam asta despre noi asa pe scurt!
Din pacate nu am poze recente cu ea ca avem aparatul stricat
O sa pun in schimb niste poze cu mine cand o sa le am de la cununie...ca ieri am cununat si noi prima pereche de fini...doar la starea civila.
va pupicim pe toate si pe toti..si sparam sa ne reprimiti in randul vostru
Florin-a mamica de Ana-Maria

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

poze

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna ziua ce mai faceti???noi f bine,nu stiu de ce da f bine....

Ma gandeam sa va intreb ca tema asa de gandire UNDE FACEM REVELIONUL???acasa cu copii sau pe undeva cu prietenii,in doi sau cum vreti???kci banuiesc ca, cRaciunul il petrecti in fam,primul craciun al bebeilor,ce frumos suna...

hai va pup!si o duminica frumoasa!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Hello!
noi suntem ok ceea ce va dorim si voua.

Roxanicio...te manca undeva sa spui ca stii sa schimbi coperta la album...acu numai scapi de mine...am vazut ce ai facut si mi-a placut tareeee mult..asa ca ..baga si la mine pe mess sau PM explicatii cum se face chestia cu trestia.Ideea ta cu copertile e excelenta si laudabila Mersic

Anne am vazut pozele noi si filmulete..am ras la cel cu baia de numa...sunteti tare haiosi..Ne vedem azi?

Mady noi facem Rev acasa cu tot familionul.E primul rev in care noi 3 (adica io cu surorile mele) avem copii.Nu as rata momentul pentru nici un resturant sau statiune.Mergem la munte in weekend-ul asta in rest de sarbatori acasa.

Cadouri- la nepoate le-am luat niste jucarii muzicale..sigur le-ati vazut in Carrfour..la 43-49 ron sunt animalute de plus pe care le apesi pe mana si merg si canta..iar daca le strangi de gat...chiraie pe limba lor..am luat o ratusca, o gaina si un brotac..o sa fie o mare menajerie.La adulti carti, parfumuri,un vin de colectie... chestii d'astea.
Pentru o fetita de 9 ani as lua un puzzle din ala cu 1000 piese care montat este in forma de glob pamantesc.Mi se pare super.Am luat nepoatei mele unul din cuburi pentru copii de 3 ani (ea are 2 ani)cu imagini din povesti si e f incantata mai ales ca a invatat sa-l faca.Eu sunt fan puzzle si scrabble...si se pot cumpara astfel de jocuri din Diverta.

O zi cat mai frumoasa.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetilii am uitat sa va intreb: dak ii dau 20gr de carnita e ok???sau e prea mult???

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

indiferent de specie www.youtube.com/watch?v=pDvzOLRLjPc&eurl=http://www.lifeinthefastlane.ca/astonishing-baby-pandas-and-births/offbeat-new" target="_blank">bebelusii sunt superbi

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

eu ii dau cate 40/50 gr. carnita

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Martutza, fac orice numa sa nu va mai scandalizati. Cand intri intr-un album (logata bineinteles), ai in dreapta, sus oarecum,un ....dreptunghi cu multe chestii ce le poti face pe-acolo. Acolo e un link cu re-arrange. Dai click pe el si vezi ce se intampla.

Tzuna, imi pare rau ptr ce se intampla. Poate reusesti si cu serviciul cumva. Io iti urez sa ai parte de zile mai bune. .

Mady, io zic ca e bine 20g pt inceput, apoi cresti cantitatea. Io ii dau 30-40-50g, depinde de cum nimeresc pachetelele gata taiate.

Felicitari lu' Mark si Edy ptr coltisorii nou-nouti.

Revelion, la cabana plapumioara. Probabil ca voi sta pe langa casa sau daca nu, cu Raresu de gat.

Lushulika, mi-am amintit; habar nu am de ce a luat rares 8 la nastere, nu s-a sinchisit nimeni sa imi zica. Probabil prima respirate, reflexele, coloratia....una din ele nu a fost ca la carte, dar nu am avut pb cu rares pe urma.

Sanatate la piticii bolnavi.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ia uitati aici ce cadou mi-a facut azi sotu'.

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput