Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Ia uitati aici ce cadou mi-a facut azi sotu'.
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
super cadou! bravo sotu' lu' Lumi.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
DIANA, spune-mi te rog, cand fetita ta a avut E. Coli, ce simptome avea? Al meu a luat tratament, si acum are din nou. Dar nu e neaparat diaree , are mai multe scaune cand tari cand moi, inclusiv si noaptea. Spune-mi cum au fost la ea? Sper sa fi retinut ca la fetita ta, sa nu te fi confundat. Daca te-am confundat imi cer scuze. Deja sunt disperata. Mi se pare ciudat ca nu are febra, nu vomita, papa bine, nu are nimic. Tot zic ca de la dinti. Dar nu inteleg de ce a iesit la laborator rezultatul asta. Eu am mai luat coprocultura si cand i-am cluat cu mucus iesea pozitiv, cand luam normal iesea bine. Cand i-am luat ultima data si a iesit E.Coli enteropatogen, recolatsem cu mucus. La tine ce E.Coli au fost?
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
Zadi spune:
La Multi Ani Traiasca Lumi !!!!!
Ciorba - o putem acri cu iaurt si putina zeama de lamaie, cui ii place !. Insa dupa un an le putem da bors natural facut in casa.
Aliana - ai facut foarte bine ca ne-ai impartasit patania voastra cu albusul. Imi pare rau de ce vi s-a intamplat, bine ca nu a fost mai rau. Eu am mancat odata chipsuri ( a trecut prin lapte) cand Ingrid avea 8 luni si jum. si dupa cateva ore copila s-a umplut de bube rosii si nu stiam incotro sa o apuc.Si eu i-am dat tot peritol.
Kitty - scaunul de masina se aseaza cu spatele sensului de mers pana bebele are 10 kg.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
ellamiss spune:
Diana69,eu zic ca ii dai prea multe mese si ar trebui sa-i scoti cerealele momentan pana la varsta de 1 an.Vroiam si eu sa ii bag cereale dar am vb.cu dr.si mi-a zis ca nu e indicat.Trebuie sa ai mare grija sa nu ajunga la 12 kg la 1 an.
Edy al meu mananca in felul urmator:
ora 8:00 - 180 ml Nan
ora 12:00 - supa de legume sau de pui sau supa de legume cu branzica de casa(150 g sau chiar 200) (ex:2 zile supa de legume,2 zile supa de pui, 2 zile supa de legume cu branzica de casa facuta din calciu lactic);daca mananca numai 150 g de supa ii mai dau 60 ml Nan,daca mananca 200 g nu ii mai dau Nan
ora 17:00-18:00- pupla de fructe(2 mere mici+jumatate de banana) si apoi 90-100 ml de iaurtel Napolact.Daca nu mananca toata pulpa ii mai dau 60 ml lapte Nan.
Ultima masa este la ora 22:00 dupa baita si ii dau 210 ml lapte Nan.
Nu vreau sa te sperii dar ar fi mai bine sa ai grija mare.Numai eu stiu prin ce am trecut.Si iti spun asta pentru ca am contactat cel mai bun doctor neurolog din tara.Pana sa ajung la ea am mai mers prin altii dar care nu prea am avut incredere in ei.Fetita ta este activa?Cand si-a tinut pentru prima data capusorul?Cand s-a intors pentru prima data pe burtica?Sunt multe chestii de care trebuie sa iei seama.Sta in fundulet?
Daca vrei sa iti spun mai multe da-mi un PM.te pup
POZE CU BEBE EDUARD ANDREI
ellamiss spune:
Diana69,conteaza foarte mult si gimnastica pe care i-o faci.Foarte ,foarte mult.Daca vrei iti trimit cateva poze cu unele exercitii pe care i le face lui Edy.
POZE CU BEBE EDUARD ANDREI
gabi78 spune:
buna seara fetelor!
incerc sa mai raspund si eu asa...din urma si din aducere aminte:
acrirea ciorbei: eu acresc ciorba cu bors. Lui tudor am incercat sa ii pun zeama de lamiie dar nu i-a placut si asa ca si lui ii dau tot cu bors. Atentie insa la bors , daca il cumparati uitati-va ca pe eticheta sa scrie numai apa si tarite! Macar atit sa scrie. Majoritatea firmelor care produc bors pun si sare de lamiie si trec asta si pe eticheta. E de preferat sa gasiti fara sare de lamiie.
Deci pt pitic ciorba acrita cu bors. De fapt Tudor este oficila trecut pe felul intii de la noi. Deci ciorba sau supa pt noi o maninca si el, cu exceptia ciorbelor de fasole sau de porc sau de os afumat. In aceste cazuri pentru el fac separat.
carnita niciodata nu am stiut cantitativ cit sa ii dau. I-am amestecat acolo la ochi o bucata cam cit un sfert de palma si aia a fost.
Revelion cred ca si noi la cabana Plapumioara ca ne-am trezit cam tirziu pt altceva. 
cadouri nu iau decit pt Tudor. Uite asa vreau eu. A, si pt mine. De fapt deja mi-am facut cadou o super bratara de aur [:;] Pe sot l-am imbracat de curind si l-am avertizat ca ala e cadou de Craciun si restul sa faca bine sa vin cu cadouri la Tudor si nu sa astepte de la noi.![]()
![]()
Despre Tudor acum: si azi a avut tot o zi de nemincare; Concluzie: de la 5 la 7 luni au fost zile de cosmar in privinta mincarii, de la 7 la 8 luni si 3 saptamini a fost o perioada exceptionala..acum ...cred ca ma astept la alte 2 luni de cosmar. 
![]()
![]()
Cred ca asta a fost pt aceasta seara.
Va pup.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
scaunul de masina este de tip scoica si il avem fixat pe bancheta din spate in partea dreapta cu spatele la sensul de mers.
De Craciun o sa il schimbam pt ca sta cam chinuit chiar daca nu a depasit numarul de klograme si nici virsta pe care producatorii au trecut-o pe scaun.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
diana69 spune:
Riloasa si fetita mea a avut E.COLI enteropatogen, nu stiu daca mai are, saptamana asta ii fac din nou examen la scaun. Ea facea scaune numai cu mucus si vomita. Cel putin laptele nu-l digera deloc.De vomitat mai vomita si acum dar nu asa des dar cu scaunul s-a reglat. Eu i-am dat si lapte de soia de vreo luna si jumatate si vad ca e mai bine.
Astazi a facut din nou scaun cu mucus dar poate din cauza ca i-am dat Danonino.
Eu i-am dat fetitei ciprofloxacin ca la asta era sensibil.
De-abia astept sa-i repet analiza.
Val_ spune:
Ellamis este un scump bebe Eduard.
De ce nu sunt bune cerealele? Eu ii dau Mariei cam 2 linguri pe zi cu fructe Si are 7 luni implinite astazi.