PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Pupici Piersicutze si multumesc de primire. Ma bucur ca avem piticii de-o seama.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Mada sper sa va treaca repede. Un pupic virtual de la noi.

Cristina bafta cu suzi. Si Alex are vreo 3 in pat. Deoamdata nu ma agit. Decat degetul, mai bine suzi. Eu mi-am stricat dantura de la deget. Pana la 6 ani nu am vrut sa renunt la el. Cred ca acum nu intelege prea multe de ce i-o iei.

Si eu ma mai ratoiesc la Alex. Daca se ingroasa gluma, se uita si ea asa in ochii mei si incepe sa stoarca cateva lacrimi, sau sa faca o moaca de plans. La noi pedeapsa supream este cand o ciupesc un pic de obraz. Atunci stie, ca nu mai e de gluma si ori cauta alinare la ta-su sau la cine gaseste ori se pune pe bocit cu lacrimi de crocodil. Daca o iau in brate se lipeste de mine. Va dati seama, ca ma face praf.

Mergi la inceput

Da, Genie, e tare nazdravan. Nici nu merge bine si face numai prostioare.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Gina eu sunt Sabina, pe pitica mea o cheama Alexandra. Pun cateva poze cu ea http://www.flickr.com/photos/9486405@N08/page4/

Katik foarte haioasa pustoaica in fulg de nea. De unde ai luat pana la urma rochia?

Genie pofta buna. Noi mai avem inca ciorbita de pui si prajitura cu dovleac.

Mergi la inceput

Sabina, ce chestie, si Razvanel face la fel ca Alexandra cand il cert. Incepe sa planga cu lacrimi, de mi se rupe inima si pe urma il iau, il alint si ii trece. E tare smecher! Cred ca toti sunt asa, speculeaza orice slabiciune. Imi propun sa fiu ferma, sa nu mai cedez in fata lui, dar ma inmoi toata cand incepe sa verse lacrimile alea de corcodil.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

E scumpica foc Alexandra. Si Razvanel e tot blond cu ochi albastri.

Aveti casa la Breaza? Si nasii nostri au. Am fost chiar in week-endul asta acolo.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Tatal meu sta la Breaza cu sotia lui. Acolo am si un fratior, de 10 luni. Il cheama Eugen Nicolae. Copii se inteleg foarte bine si se joaca foarte frumos impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

motzata dariana
gina si Razvan cel nazdravan, bine ati venit la piersicute!!!
katik, frumoasa rochita de fulg! imi aminteste se dansul fulgilor pe care l-am pregatit la gradinita acu cativa ani
genie, eu merg la kidex, asa sper, cu tramvaiul 41, sambata dimineata sa nu prind aglomeratia, desi cu ziua nationala...
cristina ioana, nu te necaji; am fost fan suzi pana la 2 ani cand au aruncat-o la caine in fata mea si n-am mai indraznit s-o iau de acolo;a, si n-am dintii strambi; Alessia o adora, dliu-dliu , asa ii spune, chiar nu ma impacientez pana una-alta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Mie imi povestea pediatra, candt fiica-sa mica, a chemat militianul la usa. Ala cioc cioc, i se deschide usa, el intreaba aici sta o fetita pe nume asa si asa, i se zice da, o cheama. Militianul ii zice, o caut pe fetita asa sa imi predea toate suzetele. Copilul le-a predat si asta a fost. Avea 4 ani.

Mergi la inceput

Anasia, multumim pentru primire.

Sabina, ce frumos e sa ai macar pe cineva undeva spre munte, daca nu chiar la munte, sa mai ia si copiii astia un pic de aer curat. Cred ca fratiorul tau Eugen e tare fericit si creste si mai sanatos decat ai nostri.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput