PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, of, multa sanatate la pieriscute, incearca ceva homeopat;
sabina, tare faza cu militianul;
azi vreau sa pregatesc niste salau in malai prajit, sos de rosii si mamaliguta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Gina el sta mai mult la Comarnic cu bunica lui si in weekend vine la Breaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Aha, am inteles, acolo e si mai aproape de munte.
Sabina, era sa uit. Imi palce faza cu militianul, poate o aplic si eu mai incolo. Dar poate facem altceva, il schimbam pe militian cu Mos Craciun. Nu stiu daca o sa inteleaga el mare lucru din asta, dar suna interesant.

Anasia, mi-ai facut pofta de peste cu mamaliguta! BUUUUN DE TOT!

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

multzumesc martta pt urare!

nu mai apuc sa citesc............

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Haideti la nr. 64

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Genie

Gina, nazdravn Razvanel al tau, auzi sa sara el din cosul de cumparaturi!
Roxana, nici eu nu am apucat sa te felicit pt baietel, desi stiam ca e baietel, am tot vazut la semnatura, dar inteleg ca acuma e sigur 100%!
Intrebare: gata bagajul de spital? Mi-aduc aminte ce stres era pe capul meu cu bagajul ca ajunsesem in luna a 9-a si bagajul nu era facut, toata lumea ma batea la cap, fa-ti domnle' bagajul o data! Si tot la 41 de saptamani am nascut Si cum vei naste? Normal sau ceza?
Am facut o budinca de dovlecei cu paste, sos de rosii si branza, am improvizat pe moment ca nu se dezghetase pieptul de pui pt ciulama. Sper sa-i placa buburuzei. Pofta buna tuturor!

Genie si Antonia

Mersi de felicitari! Bagajul e inceput, dar mai am cate ceva de pus acolo. Eu am nascut-o pe Daria la aproape 42 de sapt. Ma duceam la doctor si imi zicea: luni vii cu bagajul pregatita de nastere. Si ma duceam luni. Luni imi zicea: vino miercuri cu bagajul. S-a intamplat de 4 ori!!! Pana si vecinii erau exasperati cand ma intorceam cu geanta acasa :)
Vreau din tot sufletul sa nasc normal, ca si pe Daria. Sa speram ca nu vor fi probleme.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by katik

vin si eu sa ma laud cu fulgul meu de nea. este putin off-topic dar este si ea o piesicutza dar cu trei ani mai mare
va multumesc pt ajutorul cu rochita
am pus la semnatura la serbare 2007 poze cu rochitza si modelul, evident
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

fulguleata mai ce frumusica e !

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Fetele n-am timp deloc..sunt super prinsa cu treaba de tot felul!
Dar am o mareeee problema si am venit sa va cer ajutor ca nu stiu ce sa fac!
Tzoaca sare din patutul ei Graco in care a stat cumintica pana cum. Se catara si coboara...si ar putea sa cada. Am prins-o in ultimul moment de 2 3 ori! Ce naiba sa fac? Sa ii schimb patutul. Ea nu sta acolo decat cand doarme ...dar cum se trezeste tup vrea sa coboare si se catara. Chiar nu stiu ce sa fac, patutul mi se pare inalt si ar putea cadea rau de acolo. Mai mereu eu nu sunt in camera cand se trezeste si stau mai no si ascult pe la usa. Problema e ca a inceput sa se trezeasca si nu face nici un zgmoot...vrea sa sara si atat. Noroc ca scartie ca altfel n-as auzi!
Astept idei, pareri! Mai e cineva in situatia asta?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

al meu face asa de vreo 2 luni si imi e ca pana la urma o comite, am mai strigat eu aici dupa ajutor da' n-am gasit rezolvare pana acum.
el doarme in patul lui la noi in camera si nu am de gand sa il invat cu noi in pat doar ca sa nu cada.
eu tin lipit patul lui de al nostru pe partea pe care dorm eu si daca o fi sa sara, aterizeaza in pat dar tot bine nu cred ca ii va fi.
La noi se rabateaza pe jumatate o latura a patului si ma gandeam sa o tin deschisa sa coboare singur de la el din pat la noi si jos dar noaptea el se rostogoleste dintr-o parte in alta a patului si daca cine stie cum aterizeaza peste noi si nu suntem atenti si pica jos.
Cum o dau nu e bine dar cred ca in pat normal nu se poate inca din cauza rostogolirilor de noapte.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput