PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
katik spune:
larisa, eu nu am patit inca asa cu nici unul din copii. ma gindesc ca poate ar fi bine sa-i cumperi un pat normal, cu aparatori din alea pe margini sa nu cada. asa macar coboara frumos cind vrea. fii-mea a dormit in patutzul de lemn de bb pina la 3 ani cind l-am pasat celui mic.
MissJJ spune:
Ms fetelor de pupici!
Sper sa ma simt mai bine dau cu ceai lamaie si miere la greu, iar.![]()
Am admirat si eu fulguletzul f frumos.

Si noi tot asa ne tundem tot familionul.
Larisa si noi de aia vrem sa ii luam patutz normal ca trage de el si mai ca nu sare jos inca nu a avut curajul da nici mult nu are.
Asa ca sa evitam accidentele trecem la patutz de copilutz mare.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Genie spune:
Katik sa va fie de bine! Ai doi copii superbi iar kristina e o papusica in rochita de serbare!
Gina bine ati venit in gasca piersicutelor!
Si va steptam cu poze!
Larissa, si fii-mea a avut tentative sa sara din patut dar eu l-am lasat jos de tot(e din lemn insa si are 3 niveluri, unul sus, pentru cand e bebe, al doilea intermediar unde am tinut-o pana pe la 1 an si cel mai de jos) Acuma chiar nu are cum sa mai se cocoate. Poate ar fi o varianta sa ii iei si tu unul din lemn si pe asta sa il faceti de voiaj pentru cand plecati in concedii, nu stiu ce sa zic. Eu l-am luat de pe net si nu a fost asa scump, vreo 3 milioane parca. Oricum, bafta multa!
Sabina ce face Alexanadra?
Mada ne-ai facut curioase rau de tot...Incearca si tu niste limonada poate iti mai trece raul. Eu cand eram gravida mancam lamaia intreaga de i se strepezeau dintii sotului cand se uita la mine dar ce buna era!!!
katik spune:
mada, genie, multumesc!
si eu am mincat in sarcini(amindoua) la lamiie de acuma nu-mi vine nici sa le vad![]()
![]()
, noroc ca mai exista remedii homeopate![]()
gina_butnaru spune:
Multumesc, katic si Genie pentru urarile de bun venit si pentru incurajari. Exact asa cum zici tu katic, face si Razvanel, se tine de tot ce poate si cand nu e sigur se aseaza jos si o ia de-a busilea.
Genie, am in sfarsit album foto, ca ma chinui de vreo sapatamana sa-l activez si azi am pus poze, dar inca nu sunt aprobate de administrator. Poate maine apar.
Larissa, noi inca n-am patit asa ceva, dar ma astept din zi in zi, pentru ca Razvanel a inceput sa se catere si el pe ce gaseste prin patut. Eu i-am luat un patut din lemn de la Barza de cand s-a nascut si e din ala care se modifica, adica ii dau jos gratiile si ramane patut de copil mai mare. E destul de inalt si ar trebui sa se suie pe ceva si sa se aplece mult peste el, ca sa sara din el. Uite din asta: http://www.barza-ro.com/l1.html. Mie, in schimb, mi-a cazut din patul nostru de vreo 3-4 ori, cu toate ca am avut grija sa nu se intample, dar o secunda de neatentie si poc! Si acum doua seri mi-a cazut din carutul de cumparaturi. A vrut sa ia ceva de pe un raft si nu l-am lasat, s-a aplecat mai mult si a cazut intre carut si raft, dar nu stiu cum, ca n-am putut sa am nici o reactie, sa-l prind macar, pentru ca m-am intors un pic si in secunda urmatoare era jos. Noroc ca era gros imbracat si avea si caciula si gluga si astea au amortizat caderea (ca tocmai vroiam sa iesim din magazin). Acum ma ingrijoreaza, ca nu mi-a facut asa ceva pana alaltaieri si trebuie sa fiu cu ochii pe el "ca pe butelie".
Mama lui Razvan
doniro spune:
Gina, bine ai venit (mai rar membri noi pe aici, deci ne bucuram).
Larisa, si noi avem tot patut de lemn, nu are nici o sansa sa sara din el. E f mare si sigur il vom folosi pana pe la 3 anisori, deci nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Mada, sanatate multa!
Cristina, nu fii suparata cu suzeta aia; eu asa zic, cred ca e timp sa ii dezvatam. De ce tii tu neaparat sa il dezveti chiar acu'?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
katik spune:
roxana, felicitari pt. bb cel dotat!!!! sa creasca mare si cuminte la mami in burtik!!!!
gina_butnaru spune:
Multumesc Roxana pentru primire. Eu m-am inscris pe forum de anul trecut, dar pana acum ma multumeam doar sa citesc discutiile voastre si de cateva zile m-am apucat "puternic" sa particip si eu cu ce pot. Poate ca si sfaturile mele vor fi de folos cuiva.

Cristina, si noi avem aceeasi problema cu suzeta, dar pana cum nu prea am facut nimic in sensul asta. Adica l-am lasat pe el sa decida cand nu o mai vrea, desi multa lume imi zice ca o sa-si strice dintii. Acum, oricum, nu o vrea decat cand doarme, inainte era toata ziua cu ea in gura.
Mada, sanatate maxima! Si eu am fost vreo 2 luni racita sept.-oct. si cum mi-a trecut, mi-am facut vaccinul antigripal, sper sa tina. Desi de vreo 2 zile ma cam incearca un guturai.
Poze, in afara de cele din album, aici: http://www.geocities.com/tibi95/pictures.html
Mama lui Razvan
Piersicutze spune:
Salutare fetelor,
Larissa si la noi cred ca se va intampla in curand. Si eu trebuie sa gasesc o varianta.
Gina bine ai venit. Copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi.
Buli nu te-am uitat, numai ca nici macar acum nu merge centrala. E nou, sta in perete, ne uitam la ea. Silviu bate uc pumnul in masa, sper sa reusim azi ceva. Colac peste pupaza ne-au luat curentul 3 ore azi dimineata, se facuse congelator.
Pici e mai bine. Speram sa treaca repede.
Genie spune:
Gina, nazdravn Razvanel al tau, auzi sa sara el din cosul de cumparaturi!
Roxana, nici eu nu am apucat sa te felicit pt baietel, desi stiam ca e baietel, am tot vazut la semnatura, dar inteleg ca acuma e sigur 100%!
Intrebare: gata bagajul de spital? Mi-aduc aminte ce stres era pe capul meu cu bagajul ca ajunsesem in luna a 9-a si bagajul nu era facut, toata lumea ma batea la cap, fa-ti domnle' bagajul o data! Si tot la 41 de saptamani am nascut
Si cum vei naste? Normal sau ceza?
Am facut o budinca de dovlecei cu paste, sos de rosii si branza, am improvizat pe moment ca nu se dezghetase pieptul de pui pt ciulama. Sper sa-i placa buburuzei. Pofta buna tuturor!