PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Dariana& Motzata

Fetelor, azi e Sf. Andrei?

Katik: am vazut ca ti-au spus ftele sa cumperi de pe site-uri. Eu cred ca e o varianta mai buna decat sa cumperi din magazin, in extrasezon. Sa te interesezi si de taxele pt curier. Ar mai fi si varianta cu imprumutatul, cea mai ieftina, de altfel!...sau poti inchiria. Costa cam 30 lei/zi. Tot pe site-uri gasesti. Da un serch!

Cristina: daca ramai pe pozitie, in maxim o sapt. va uita de suzi! Alexia n-a vrut suzeta, dar la Vlad a fost teroare. Spre 2 ani, la munte, la culcare, am constatat ca uitasem obiectul cu pricina acasa. I-l dadeam doar noaptea. Inutil sa va spun ca toata noaptea a urlat, de mi-era rusine sa dau ochii cu tipa de la receptie, a doua zi. Apoi mi-am facut curaj(bine, nici n-am primit reclamatii!)...Si dupa 3 nopti, operatiunea de dezvat a fost un succes! Parerea mea e sa arunci suzetele pe care le ai in casa! Altfel, cu obiectul langa tine, intr-o criza de plans de-a copilului, tentatia e mare!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, va multumesc pt suport!
Din pacate momentan declaram operatiunea suza un esec total. Nu ca am cedat eu repede, dar a facut mare mare show, nu a inchis okii, chin si ziua si noaptea, o cauta prin toata casa, pana la urma i-am dat-o,a pus capu' pe perna si gata, lemn a adormit.
In fine, o sa mai incerc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Auzi Cristina am o cunostinta al carei copil a stat cu suzi pana la 3 ani cand barbasu a venit acasa nervos si i-a taiat-o... cica s-a chinuit zile intregi cu ciotu ala si pana la urma a cedat. Eu il las pe Vla, doar asa il mai tapanesc.
Inca nu ne-am imbolnavit. Ne-am ales cu nau nfundat.
Andreea cum e Ari?

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

vin si eu sa ma laud cu fulgul meu de nea. este putin off-topic dar este si ea o piesicutza dar cu trei ani mai mare
va multumesc pt ajutorul cu rochita
am pus la semnatura la serbare 2007 poze cu rochitza si modelul, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu tot citesc nu prea mai apuc sa scriu iar am racit si eu si fata. Mor mi-e tare rau iar gatul iar nasul iar febra. Sincer astept cu atata nerabdare sa vina primavara ca iarna vad ca nu ne prieste de nici o culoare si vineri tre sa merg la spital si eu is ca o leguma.
Am avut o intalnire de piersicutze secreta aici la londra. promit sa pun poze dar sincer is prea blegita poate reusesc diseara. va pup pe toate sanatate multa, ma duc sa bolesc pe canapea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Martta ,maine e sf Andrei! Pe 30 nov, eu stiu sigur ca am sarbatoritul in casa-sotul.
Cristina, chiar ma minunam cat de tare esti pe pozitie cu zuzi. Azi noapte fii-mea s-a trezit de n-spe mii de ori pentru ca o pierdea pe zuzi si la un moment dat pe la 5 am asteptat sa adoarma, i-am scos-o eu din gurita, s-a foit vreo 2-3 minute dar apoi a dormit pana dimineata la 9 fara. Teroare mare zuzi asta.
Fetelor mergeti la kidex, Mini libri? Multe evenimente weekendul asta pentru pici.
Noua iar ne-au aparut bubite pe fata din pacate. Cred ca si frigul are o contribuite pentru ca ieri am stat destul de mult pe afara. Am vazut ca avene are o gama noua speciala pt bebelusi, pediatril ii zice. Poate incerc si crema asta ca vad ca trixera deja nu prea mai ajuta. In fine...
Sanatate multa piersicutelor bolnavioare si insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Genie: multam de info!

Cristina: inseamna ca am anticipat cand am vorbit despre tentatie...Din experienta mea, iti spun ca ar fi bine sa lasi sa treaca o perioada mai mare pana sa reincerci. Altfel, e din start nervos

Katik: admirat fulguleatza! Tare mandra-i soacra! La frezurici l-am zarit si pe Roby...si pe mami, cu noua tunsoare.Sa-ti fie, de fapt, sa va fie de bine! Va sta bine la toti!

Mada : un pupic virtual ca sa te simti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am si eu o piersicuta de 1 an si 5 luni. Il cheama Razvan-Andrei (maine e ziua lui) si e nascut pe 27 iunie 2006, cu 3,800 kg si 52 de cm. Ne-au dat primii dintisori la 6 luni si jumatate, de mers am inceput mai tarzior, abia pe la 1 an si 4 luni si suntem la cresa de 3 luni. Am avut ceva problemute cu burtica si cu racelile, dar pana ne imunizam asa se intampla. In rest, numai de bine.

Va pupa,

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

martta, sar'na cuscra!!!!pai noi asa ne tundem, toti deodata, acum tati a lipsit de la apel, era pe la scoala, ca altfel il luam si pe el la "scurtat". pupam copilutzii frumosi de martta!
mada, uite si de la noi si sa-ti treaca raul!
gina, bine ai venit la piersicutze!!!si fiul meu de-abia acum la 1 an si trei luni a devenit plimbaret dar si acum doar asa, cu grija, cind nu e sigur, se pune jos si merge de-a busilea cu o vitezaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele n-am timp deloc..sunt super prinsa cu treaba de tot felul!
Dar am o mareeee problema si am venit sa va cer ajutor ca nu stiu ce sa fac!
Tzoaca sare din patutul ei Graco in care a stat cumintica pana cum. Se catara si coboara...si ar putea sa cada. Am prins-o in ultimul moment de 2 3 ori! Ce naiba sa fac? Sa ii schimb patutul. Ea nu sta acolo decat cand doarme ...dar cum se trezeste tup vrea sa coboare si se catara. Chiar nu stiu ce sa fac, patutul mi se pare inalt si ar putea cadea rau de acolo. Mai mereu eu nu sunt in camera cand se trezeste si stau mai no si ascult pe la usa. Problema e ca a inceput sa se trezeasca si nu face nici un zgmoot...vrea sa sara si atat. Noroc ca scartie ca altfel n-as auzi!
Astept idei, pareri! Mai e cineva in situatia asta?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput