Strumfi de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana suntem posesoare de cheliutze,intradevar!mama mea zicea ca seamana cu Grigore Vieru, ca are par mai lung doar pe crestet. pustiul tau cel mare inafara de faptu ca e superb , are si o podoaba capilara minunata! ce carlionti are! as vrea sa semene asta mic cu tatsu ca are par cret .......

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Mmmmmm, buna ciocolata aia fierbinte, dar si cafeluta e delicioasa

Mihaela ai un puisor tare scump. Apropo de cheliuta, cand te uiti din fata parca e un mongolez din filmele vechi cu par numai in varful capului, e simpatic tare.

Nikole se vad pozicile sau tre sa mai dau un sut la calc asta al meu? Am vazut si eu pozicile cu Albastrel, are niste ochi fantastici, asa ca ai tai, parca ar vrea sa te hipnotizeze cu ei. Si mai are si un perisor frumos, noi suntem cheliuta acum (si la cum imi cade mie parul, o ajung acusica pe fie-mea )

Oana di la Iesi te pupic dulce .
De fapt, pupicesc pe toata lumea, inclusiv pe Aylin si cu gargarita ei cantatoare

Azi reinstalez win. Cum as putea sa-mi pastrez linkurile de la favorite, ca nu vreau sa pierd linkul pt pilates? Trebuie sa copiez ceva din C:, dar ce? Ma ajutati, plzzz?

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lavi, nu se vede nik, nu-s de ce, trimite in mailul comun de ceva...

O si eu pe Oana, care cred ca nu va intra nici azi si maine.Dar vine luni cu cafeaua calda

Oare Luna si Alina. a ce fac?Or fi ocupate cu una alta...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole citesc cum pot si cand sa scriu ceva uite ca apare ceva si nu mai reusesc...
valen ai doua papusi!ines e fantastica,are asa niste ochi atat de expresivi[il
felicit si mamicile de baietei adorabili michy si nonna.parca am mai vazut ceva poze dar am uitat.dau o fuga prin mailul comun sa vad daca am ceva de incarcat in album
sanatate bb-ilor bolnaviori....

eu am vesti bune,elisa a scapat in sfarsit de anemie,aleluia!si suflul aproape a disparut.a luat si luna asta aproape 900 de grame si 3,5 cm in lungime,sunt mai mult decat bucuroasa.daca o raportez la varsta ei corectata e peste toate limitele
mi-a venit storcatorul de fructe(am comandat jack lalane)dar cum mai astept pana la diversificate bag eu suc de mere cu morcovi la greu,e atat de bun

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Mihaela ai un puisor tare scump. Apropo de cheliuta, cand te uiti din fata parca e un mongolez din filmele vechi cu par numai in varful capului, e simpatic tare.

Azi reinstalez win. Cum as putea sa-mi pastrez linkurile de la favorite, ca nu vreau sa pierd linkul pt pilates? Trebuie sa copiez ceva din C:, dar ce? Ma ajutati, plzzz

exact asa arata......paru de pe vf capului i l-am luat eu odata cu cojile si cel de pe laterale s-a dus singur de la frecatu de cearceaf. are doar un motz in vf capului. park e un morcov cu frunze. as vrea sa-i creasca odata paru , ca nu conteaza cu cine seamana , cu mine sau cu tatsu, o sa aiba par frumos. eu sper sa ma mai pot lauda cu podoaba capilara dupa sezonu de naparlit! sau sa=l culeg si sa=l pastrez ca amintire! sper sa=si revina ca am o obsesie cu paru!

ref la pastratu linkurilor, o sol informatika nu pot sa=-ti dau , si nici nu e sotu acasa , ca el e informaticianu familiei, dar pot oferi una babeasca: copiaza-le intre-un word si de acolo p-o disketa sau CD.zic si eu!

*mihaela*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

mi-a venit storcatorul de fructe(am comandat jack lalane)dar cum mai astept pana la diversificate bag eu suc de mere cu morcovi la greu,e atat de bun

sa-mi zici si mie pls cum e storcatoru ala? si cat ai dat pe el? merita? eu am unul Rhonson, merge bine dar haraie ca naiba ca mi-e si frica de el! zau am emotii cand il foflosesc! si pulpa care ramane e cam zemoasa. asta cum lasa pulpa ? e uscata -uscata , sau mai zemoasa?

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

michy eu de el stiu de la milena,si-a luat si ea.e beton,chiar lasa pulpa seaca-seaca si iese destul suc.si e si silentios,am avut si eu unul ieftin dar stiau si cei din fata casei ca storc fructe.dar e scump ca dracu'!5 mil 200 cu taxa de transport.dar si asa am stat aproape o luna pana sa-mi vina am inteles ca e fff solicitat.maine ma duc la tara si-mi cumpar doi saci de mere.imi fac zilnic suc,acum sa vad cat ma tine...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

5 mil????????? uau. daca e bun merita la o adik!spor la ...sucuit!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Noi nu am mai intrat din motive de suparari. Acum va citesc de 2 ore si am reusit sa ajung la zi. Am vazut poze cu frumosul lui Witchy, frumosii Nonnei, zanele lui Valen (parca mi-o dadeai pe Sarah mie pt Cosmin ) si suberbitatea de Sophie Toffee.

In alta ordine de ideei noi am facut prostii, adica de doua sapt Adelise manca din ce in ce mai putin pana ajunsese sa nu mai mananca aproape deloc. Astfel sapt asta cat timp nu am intrat am cautat o solutie cu health visitor-ul (tipa ce se ocupa de bebei) si am ajuns la concluzia ca trebuie schimbat laptele, l-am schimbat treptat cu unul similar insa mai dulce, si acum mananca de rupe insa noul lapte este mai subtire decat cel vechi si vomita Adelise la greu. Mananca cu placere, vomita cu si mai mare placere. Astfel ca dupa o sapt de nervi cu Adelise tinuta in toate pozitiile posibile (numai in cap nu am tinut-o ca in rest...) vineri am vorbit cu tipa ce se ocupa de ea la clinica si a zis ca pot incepe sa ii dau putin baby rice de weekendul asta sa vad cum il primeste. Teoretic abia sapt viitoare aveam voie sa incep insa sunt disperata. Nu am cumparat inca cerealele tocmai pt ca inca nu m-am hotarat ce si cum. Probabil ii voi da de maine, nu stiu.... Anya daca esti pe receptie te rog zi-mi ce parere ai. Faza e ca am ajuns la capatul puterilor si nu mai stiu ce sa fac, nu mai e vorba de murdarit haine e vorba de faptul ca e saraca lihnita tot timpul si nu stiu cat ii ramane in stomac.

Am vazut ca vorbeati de scaune de masina ca stau copiii chirciti in ele, eu nu stiu daca am facut bine insa i-am scos perna de protectie (aia pentru bebelusi care tine spatele drept si capul nemiscat) si sta fie-mea comod. Altfel deja nu mai incapea si zbiera la greu.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

alina.a e cumva storcatorul ala in care bagi fructele si legumele intregi? Chiar merge asa?

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput