Strumfi de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Astia suntem noi si SophieToffee a noastra.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

timi,sunt minunate pozele; tati se vede ca e topit dupa fiica-sawww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

valen ai dreptate e topit si nu l-ar deranja sa mai avem o fetita si sa fie topit*2 cum sigur este tati al vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

ghinet, am uitat sa-ti raspund ca sunt de acord cu petitul sarei si, de-o fi sa ramana impreuna, nunta propun s-o facem aici in montreal. Ce zici?da,timi, asa sunt tatii de fete; si sotul meu si-a dorit a2a oara tot fetita, spre disperarea celorlalti care nu pricepeau cum sa nu vrea macar un baiat. important insa este sa avem copiii sanatosi ca si 2 baieti de-am fi avut am fi fost la fel de fericiti.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ia uitati ce www.videojug.com/film/how-to-make-the-perfect-hot-chocolate" target="_blank">CIOCOLATA FIERBINTE v-am pregatit eu pe cand va treziti
Timi e frumoasa foc Sophie, poza ASTA e preferata mea.
Bine ai venit amethyst!

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

nikole merci de linku cu pilatesu. ia sa ma apuc si eu ca m-am cam rablagit!
poze cu noi...
http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/AltePozeBebe

*mihaela*

Deci de luni ne apucam de modelari:)
Ce frumusete de baiat ai facut...imi place mult pozaASTA...e un dulce!
Gata , plec la a doua runda de somn.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valen

da,timi, asa sunt tatii de fete; si sotul meu si-a dorit a2a oara tot fetita, spre disperarea celorlalti care nu pricepeau cum sa nu vrea macar un baiat. important insa este sa avem copiii sanatosi ca si 2 baieti de-am fi avut am fi fost la fel de fericiti.

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

o da, suntem tare norocosi ca avem copii sanatosi. Sunt la fel de scumpi si dragalasi si baieteii si fetitele, noi cum n-am vrut sa stim ce e pana in momentul nasterii iti dai seama ca la fel am fi chiuit de bucurie si daca era baiat.

Mergi la inceput

Multumim Nikole si pt cioco si pt complimente.

Fetele va recomand cioclata calda facuta de Nikole, este

Dupa ce gatam cu alaptatul va invit la Irish Coffee

amethyst, bine ai venit!

Mergi la inceput

Nu-s cine ma puse sa citesc despre feng-shui, si acu is in cautare de clopotei, banuti, pietre, metale, dragoni, bambusi, si mai sunt cateva...
inebuneste barbatu cand vine azi acasa, ca am de gand sa schimb prin dormitor...
acu ies la cumparaturi de clopotei.
Serios vb. mi se pare f interesante principiile feng-shui si unde mai pui ca cica da si rezultate, dar cel mai imp. e ca iti ordonezi casa.
Uite asa arunc si eu planta aia din balcon care-i uscata si atrage energii negative...brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata,dau eu cafea daca nu a dat nimeni.
Mihaela bebeul tau seamana atat de bine la cheliuta cu al meu,eu unde ma duc,pana si medicul de familie a spus ca seamana cu Besescu la cap..
Aylin,ma bucur ca ai reusit cu alaptatul,iti spusesem si eu undeva in urma,ca asa procedam si eu cu Iosua,il adormeam si apoi il alaptam,cam asa m-am chinuit pana la 4 luni.
Iosua e spre bine ,nu se mai scarpina,dar bubele inca troneaza pe corpul lui.Numai pe fata are vreo douazeci,deci pe corp....Si vad ca cel mic nu a facut inca,cat e perioada de incubatie?

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput