LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Poze noi la semnatura...cu ALessia si peretele portocaliu din bucatarie...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 12

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Cine vrea sa afle mai multe despre cazul Sebastian sa se uite la ora 22 la Realitatea TV, apare tatal micutului la emisiunea lui Turcescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

multumim ZIGGY - am vazut si eu azi la tv acest caz incredibil - abia astept sa vad ce vor spune ceilalti invitati.

despre noi: David este mai bine - raspunde la tratament - sper maine seara sa va zic ca e bine, bine.....
multumim pentru toate incurajarile pe care le-am primit.
antibiotic avem Ospexin si pt. nas v-am mai zis : ser cu Biseptol sa stiti ca e tare buna compozitia asta.
Si un sfat tare bun pe care ambele pediatre la care am fost mi l-au zis: INTOTDEAUNA cand punem ser in nasuc sa nu-l punem rece - sa-l incalzim in apa calda la 37 de grade. Poate stiati. Pediatrele au zis ca rece NU ARE NICI UN EFECT!!!

Si eu am vb cu Oana pe mobil si era tare ingrijorata ca nu-i scade febra la Denis - face iv. - sper sa va dau vesti bune despre ei maine!

Pupici,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
azi v-am facut capul calendar despre noi, acum incerc sa va rasp si voua
simo multa multa sanatate! sa dea DD sa treaca dupa antibiotic.
crykett multa multa sanatate si voua! a mai facut febra azi?
danita mult succes cu homeopate! sa scapati de medicamente! offf, vad ca ati vomat....imi pare tare tare rau.
dia multa sanatate si voua!
dianocica te-as trimite la cumparaturi si pt noi, dar am decis....pana la craciun am interdictie (florin a decis)
dianarus IAR?????? mai poti? offf, multa sanatate si voua, sa speram ca dupa tura asta de antibiotic o sa fie bine bine. a! apropo ca tot vroiam sa iti zic, pediatra mi-a recomandat sa fac nu stiu ce vaccinuri (daca vrei caut hartia), unul fiind in special pt virosul/microbul (nu ma pricep) care e vinovat de otite repetate. dar ma bucur sa vad in mes tale ca esti cu moralul sus
kikineata f tare faza cu hainele in cos. eu am bagat blenderul in frigider si l-am cautat!!!!!! o gramada! si cheile in bar......????? ce-o fi fost in capul meu? 3 zile am stat fara al doilea rand de chei, noroc ca a venit ziua lui dani si am cautat bautura in bar
flore

quote:
In secundele urmatoare se tot zvarcolea...m/am ridicat sa vad ce are, am deschis celularul...cand...ea era cu capul la picioare, asa ca eu am acoperit/o peste cap, pana la cur...

fff frumos ce face alessia cu tati
marani si mult curaj!
lavinia asa mami, invata-l de mic sa duca mizeria la cos
dianocica asta ma incercat azi noapte, n-am avut succes. pana la urma (m-am gandit azi) il duc in sufra, am canapea, pe o parte stau eu, pe la perete nu are cum sa cada. voi incerca cateva zile, macar sa adoarma cu mine, apoi inapoi in patut. sa zicem.....solutie de compromis
roxanica sa il tina!!!!
dia mie pediatra mi-a spus pt muci fluimucil, 2 plicur pe zi in ceai. de la farmacie mi s-a zis ca e pt tuse....?????? eu zic sa incerci. stiu si eu ce zicea chinico, spirt in cap, apoi acoperit cu caciula.
offf, asiza imi pare tare rau! otita! asta va mai lipsea! ne gandim la voi, tinem pumnii sa va faceti bine, sa veniti acasa!
mamaana tinem pumnii sa mearga usor intarcarea.
e la usa, lipit cu nasucul de geam.....zice ma-ma-ma-ma.
ma duc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

SUPRIZA

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

SUPRIZA

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

La mine nu merge...dar banuiesc ce face ...Felicitari!!!

LUNA 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:

SUPRIZA

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Felicitari bravo Dani

si eu am interdictie la cumparaturi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Bravoooooooooo Daniel!!!!

Super fain se misca si-si tine echilibrul tare bine! Felicitari!!!

Pe maine ! - ma duc sa-i dau la David medicamentele si sa-l culc.

O noapte frumoasa va dorim!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by flore26

Poze noi la semnatura...cu ALessia si peretele portocaliu din bucatarie...

LUNA 12

are niste ochi
frumos peretele portocaliu

azi cred ca am mai slabit 1 kg Antonia scoate toate jucariile le insira toata casa de nu mai am pe unde merge dar nu se joaca cu ele daca i le strang in 1 min e tot la fel si iar le lasa asa si nu se joaca cu ele si eu iar le strang

am tras cu ochiul sa vad ce mai face Aelita la fel scrie mesaje din alea lungi imi este asa dor de ea

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

SUPRIZA
e perfect....m-am indragostit..doamne cat de simpatic e...bravo!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput