LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

merci.. chinico, n-am stiut ca exista olynth de bebe... roxanica, nasul nu e deloc infundat, doar ca ii curg mucii intruna, efectiv nu se opresc, n-a dormit decat 10 minute azi (in 2 reprize) din cauza lor

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

dia,
olynth pt bb am gasit doar de la 2 ani in sus.
ala cu 'f' era fluimucil, cumva? nu am folosit, dar am retinut ca se dizolva in ceai.
am mai folosit genticol si colargol. colargolul (sau protargolul) usuca mucii. genticolul contine sulfat de gentamicina. vibrocilul si olynth-ul desfunda mucii. cam asta imi amintesc.
si despre aspirat... nu-l lasam sa se supere, sa tipe, sa planga, orice actiune 'nefericita' ii sporeau secretiile. si il aspiram la fiecare ora, in prima zi...
ioi... mi-e rau cand imi amintesc. sper sa gasiti rapid ceva sa dea roade. la dr ati ajuns?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, pt david! nemaipomenit. sper sa tina cat mai mult, sau, de ce nu, forever!

noi azi nu prea am servit nimic, la 8 lapte, la 11 un pic de suc si de la 2 la 3 pranzul, prin casa, pe jos, eu in urmarirea lui... cateva bucatele mici de para, cateva lingurite de iaurt, 2 lingurite de legume cu carne si am renuntat. la 3.30 i-am pus cam 50g de legume pasate bine in 100ml lapte. si l-a baut tot. desiree, tu parca ii dadeai intr-o vreme papa din bibe...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!

ziggy, multumesc! si felicitari pentru net!
simo29, multa sanatate lui David!
oanacat, multumesc si tie pt felicitari!
dia, of, si voi?! multa sanatate oanei!
acs, multumesc! si cu kilogramele... sper sa scap de el cat de curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Multumim de complimente si pentru ca ne-ati fost alaturi.Antonio inca face febra ,se aude un hiriit la plamini ,e pe tratament cu augumentin,humex,salbutamol si vibrocil si ca sa fie tacimul complet Andrei face aerosoli ,pentru ca nu mai scapam de tuse si muci, de 2 luni,in care a luat 2 tipuri de antibiotic si 6 tipuri de sirol de tuse,sper sa aibe efect aerosoli astia.

Sanatate multa la toti fulguleti bolnaviori multi sa treaca repede
Nu mai stiu cine a intrebat de suflatul nasului,eu intimplator am descoperit ,i-am zis intr-o zi sa sufle nasucul si el mititelu la suflat.Da jur ca nu stiu cum a facut-o.oricum sunt foarte mindra de el
VA PUP

AM UN ANISOR cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ancuta
Antonia

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,

Fluimucil..se da pe gura.. mai reduce secretiile..la noi a functionat.1/2 pliculet dimin..1/2 seara.

www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">alo alo

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Anca de Auras_v
Antonia de Saryta

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

repede va rog , pt muci: am incercat vibrocil, ser efedrinat, coryzal nu gasesc... altceva ce ii mai pot da? ii curg mucii in nestire pana pe barbie .. o aspir tot la 5 minute... efectiv nu mai poate ... as mai zis cineva de ceva cu f.... ???

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

mi-am amintit si de Mucosolvan, sirop, 2 / zi cate 1,25 ml...
e mniami la gust, bea l-a baut cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ANCA

ANTONIA

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ROXANICA BRAVOOOO!!! sa o tineti tot asa!

CRYKETT multa sanatate la puiut!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput