LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
danutz spune:
Vai Bebinuta, ce am mai ras!!! In sarcina, cand m-am dus odata la un control, trebuia sa-mi dau chilotii jos si sa ma descalt de sandale ca sa pun papucii aia de cabinet, numai ca, zapacita si cu mintea in colturi, am dat jos sandalele si am iesit din dressing in chiloti si cu picioarele goale. Doamne ce a mai ras doctorul de mine!!!
Si tot o alta faza, de data asta povestita de dr. meu, la eco, o pacienta avea niste chiloti de aia inalti. Dr. tot zicea sa-i traga mai jos ca nu putea pune sonda aia pe uter. Tipa tot tragea de ei, da' ai naibii chiloti nu voiau si pace. Atunci dr. a pus mana sa o ajute...si a ramas cu chilotii in mana, cu elsticul rupt. Si era vara iar pacienta in fusta scurta...Dr. s-a jurat de atunci ca nu mai ajuta pe nimeni!!!
Laura, vai si iar vai...teste din astea fac aia care vor sa fie admisi la scoala de pilotaj. Io nu m-am bucurat niciodata de teste din astea. Dar am servit odata un interviu unde candidam pentru o pozitie de ofiter relatii si plati internationale si unde au fost si niste intrebari de genul(la care va invit sa cujetati adanc, si fara Google):
-care este cea mai populata capitala a lumii
-ce fel de colonie a fost Macao,
-care este capitala statului Haiti si ce fel de regim este acolo.
Iar tre sa fug...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
roxanica2006 spune:
Dianarus, aaaa...deci la voi sta putin altfel problema...atunci cred si eu ca nu mai trebuie sa irositi timpul, incepeti tratamentul cu antibiotic si da Doamne sa fie ultima infectie cu E-coli!!
Ca sa vezi ce ti-e si cu instnictul asta matern...ai tot zis tu ca ceva nu e clar si ai banuit o problema de sanatate.
Am vazut si pozele, super!! Sunteti o familie f f f.frumoasa. Astept sa-l vad si pe Marc in excursii cu voi.
Dolores, lui David al tau cum i-au mai iesit uroculturile??
bambo, am vazut-o si pe printesa ta, energica si frumoasa ca intotdeauna!
Laura, exact asa face si david cu nasucul, ca dani al tau. Mutrita aia din filmuletul cu jucaria cu bile. E super simpatica mutrita, asa cu nasucul in vant, nu stiam de unde a invatat el asa ceva. Dar vad ca e specific fulguletilor, si Cristinel al Doniei face asa...super!
Flore
imi pare tare rau ca l-ai pierdut pe tatal tau. Poate dragostea ce ti-o purta e si acum vie si ti-o transmite prin intermediul lui Nicu...Poate l-a trimis sa aiba grija de tine..un fel de inger. 
Constantencelor, stiti ceva de Madalutza???? Ultima data intrase sa ne spuna ca are ceva sangerari si era ingrijoarata. Ma rog sa fie totul bine.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
chinico spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
repede va rog , pt muci: am incercat vibrocil, ser efedrinat, coryzal nu gasesc... altceva ce ii mai pot da? ii curg mucii in nestire pana pe barbie .. o aspir tot la 5 minute... efectiv nu mai poate ... as mai zis cineva de ceva cu f.... ???
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Olynth pt. bebei.
si d'ale babelor..spirt stropit pe o carpulita (2,3 stropi, nu mult) pusa pe crestet, caciula peste...bea nu a suportat bine caciula, dar si alea 10 minute i-au facut bine.
roxanica2006 spune:
Dia, noua ne-a spus dr. de Rinonef sau Rinofug, scuze, nu-mi amintesc exact si nu gasesc cutia. O picatura in fiecare nara, daca este f.f.f.f infundat. Imi pare tare rau de micutza Oana...
Danita, pt. tuse Ambroxol, Eurespal sau Prospan (naturist). Sanatate!
Desiree, votat Octavian cu plasa cu cadouri in fundal. M-am impleticit putintel in coduri, dar a meritat!
Votam acum si pe vorbaretul Mihaita de Lavinia
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
aaaaa, mi-am amintit
Oanacat, felicitari pt. dintisor. Noi am mai folosit Dentinox, dar nu vad ameliorari...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dia1609 spune:
merci.. chinico, n-am stiut ca exista olynth de bebe... roxanica, nasul nu e deloc infundat, doar ca ii curg mucii intruna, efectiv nu se opresc, n-a dormit decat 10 minute azi (in 2 reprize) din cauza lor 

lizzy spune:
am vorbit cu asiza, denis e ok pulmonar dar a facut si otita seroasa pe fondul amigdalelor cu puroi. i-au facut ceva piure in spital dar nu a mancat, oana spera ca maine sa poata merge acasa cateva ore sa-i gateasca. ea parea ok...
marani,
si putere multa sa razbateti prin toate necazurile...
ai gasit calma baby sau nu ai mai avut timp sa cauti? cum e bubamara cu somnul? tot asa rau? (pt asta te sunasem azi)
lavinia, de fapt plangeam de suparare, abia imi adusese sotzul rezultatul uroculturii cu e.coli. din nou. intre timp mi-a mai trecut supararea... abia dupa vreo ora m-a trimis in curte sa-mi vad surpriza...
aaaa, si marc nu a fost cu noi la viena, a fost o excursie maraton si ar fi fost prea obositor pt el.
laura, ce complicat suna testul ala... sper sa fie ok si sa reusesti ce ti-ai propus! 
cryket, f.dragutze pozele de la petrecere! multa sanatate lui antonio, sper sa nu fie nimic grav. 
dia, sanatate si oanei si sotzului tau! iar v-ati pricopsit cu virusi...
danita, imi amintesc ca atunci cand a avut bronhopneumonie si tusea f.urat nu putea sta decat max la 45grade, deci statea/dormea aproape numai in carut, daca il puneam in pat tusea atat de tare ca aveam impresia ca nu va mai respira. nu e cazul vostru, har domnului, dar cumva sa-l intinzi la mai mult timp dupa papa... stiu ca e frustrant sa verse, mai ales daca a papat mai greu... marc pt tuse lua eurespal, apoi ambroxol pt fluidificarea secretiilor, in paralel avea antibiotic iv... nu te prea ajuta... dr ce v-a recomandat?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
mamaana spune:
le-am culcat aseara la 10; au supt mai putin decat de obicei ca voiau sa se joace 'calu' pe tata si sa aprind eu veioza din partea mea; pe la 2 a inceput Isabelle sa planga: de data asta era lungita in pat pe burtica dar plangea la fel de tare ca de obicei; a supt un pic si a adormit; s-au trezit la 9... si le-am dat sa manance avocado cu branza de vaci, fara tz NU AU PROTESTAT!!!
iar la sfarsit, le-am pus in canutele lor opace cu pai lapte, cam cate o cescuta de cafea; au fost atat de simpatice
au inceput sa bea si s-au oprit razand cand au dat de gust
; au baut cam jumatate
eu pe 6 decembrie incep munca... asa ca trebuie sa ma/le pregatesc de asta; sper sa tina
tineti-mi pumnii !!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
aaaaa, mi-am amintit
Oanacat, felicitari pt. dintisor. Noi am mai folosit Dentinox, dar nu vad ameliorari...
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
la noi a functionat dentinoxul, numai ca se linistea pt max 2 ore. calgelul nu. noaptea il foloseam. apoi am combinat cu calma baby, 2x5ml/zi si de aproape 1 saptamana nu se mai trezeste. ori a functionat, ori are pauza de la dinti.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia