LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tocmai am incercat sa l imbrac intr o pijama din aia cu totul 80/86. tipa pe el teutz hai ca te ajut eu sa ti aranjezi portofelul

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Laura, ma faci sa mor de ras cu spalatul tau pe cap mereu! N-ai gasit nici un sampon care sa-ti faca bine ai sa te speli macar la 2 -3 zile cand ai interviuri. Bafta mare! Uite-aici o fata mareata, si lupta si lupta si lupta si da-i!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

problema nu e de spalat, ci de aranjat. parul meu e cret, azi il intind de mor, maine dim arat ca o oaie si nu rade....ca pe mine ma dispera, nu atat interviurile care nu se mai finalizeaza ci spalatul pe cap

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am fost la test: 120 de intrebari de personalitate, 80 de intrebari contra conometru de rationament si teste matematice si ultimul.....o foaie A4, format landscape, cu mult mult mult cifre scris mic mic, gen 4567@12#.3 4567@13#.3 sa spui daca sunt identice sau nu. vad dublu. abia am ajuns in casa si dani se foieste....cred ca se trezeste.
da, s-a trezit
pana mai sta....nu mai sta pa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI, ANTONIA SI ANCA !!!

pupici si sanatate la toti fulguletzii bolnavi!

a mancat fructele de la borcan - mai nou numai alea sunt ok - a adormit si pana l-am pus in pat nu a tusit nici macar o data de dimi de cand s-a sculat . cum l-am pus in pat a inceput tusea ....cand s-a intetzit l-am luat sa il iau in brate ..... si a vomitat tottttt ! offf
dupa ce s-a trezit pana la ora asta a mai tusit inca o data . ptr tuse ii dau stodal . ce imi mai recomandati ?

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Marani-imi pare tare rau

Deea-felicitari pt primii pasi
da l-am spalat cu tot cu haine pampersul nu stiam de existenta lui in masina abia dupa ce am scos rufele pline de puf l-am vazut

Flore,Dianocica-

Lavinia-l-am votat pe bucalat

Danita-multa sanatate lui P,pt tuse Antonia a luat "humex"

am un somn tare as dormi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Anateo, eu vin maine in IOR dupa pranz, pe la 13.30-14.

Stabilim intalnire la ora 14 la fantini, la locul de joaca?

Dandusa, Teutz, Erika, Desiree, si cine mai pofteste, veniti?

Danutz, imi pare rau ca nu e weekend. Dar promit ca ne vom intalni si intr-un weekend.

Pupici

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Danita, stodal-ul eu zic ca-i ok. oricum cu mancarea nu-l forta, lasa-l pe el cat poate si cat vrea.
Nici o veste de la Asiza?
Simo, sanatate multa si voua, ce are Cluj-ul??? E virusat rau?
Yagmur, cum mai e cu bubitele lui Luca?
Dia, sanatate multa oanei si sotului...se pare ca a ajuns si la voi virusul ala care bantuie pe la Cluj...
Dianarus, e-coli? iar? Nu pot sa cred!!! Iar de masina, ce sa zic, sa o stapanesti sanatoasa si sa-ti fie utila...Io am carnet din 2000 si am condus numai sporadic...de cand mi-am luat masina noua (acu un an) am condus-o de max 5-6 ori...sta frumos in parcare, iar io merg cu metrou'. daca as merge cu masina as face circa 1.30 h pana la birou, chiar mai mult in zilele ploioase. Cu metrou' fac juma de ora. Incomparabil!!! Asa ca mergem cu ea in wk, sau facem drumurile lungi si ...cam atat. Sper ca tie cel putin sa-ti fie folositoare...
Tre sa fug...e tare frustrant, voiam sa mai zic atatea dar nu mai e timp!
Revin mai pe seara!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Fetelor, exista minuni!!!
Dupa o luna si 20 de zile de greva foamei, copilu' manancaaaaaaaaaaaaaa!!! A mancat si dimineata si la pranz cate un castronel plin, nu am mai masurat, sa tot fie 150-200 gr, in scaunul de masa, a deschis gurita la fiecare lingurita, a mancat cu placere, cu pofta si chiar a plans de foame.
Va rog io mult, mamici ai caror copii refuza mancarica, nu va mai stresati, in final trec ei peste perioada asta . Nici eu nu mai speram, dar uite ca singur-singurel a revenit la sentimente mai bune fata de mancarica. Nu stiu cat va dura, dar ...carpe diem!!
Si va rog sa ma credeti ca David in tot acest timp n-a mancat nimic in afara de lapte. Nici fructe, nici legume, nici carne!
Intr-adevar am stat si toata ziua in parc , aer curat, a si dormit bine, a si papat.

Laura, nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la dormitul cu Dani in pat sau nu, vreau doar sa-ti spun ca si eu eram f.f.f speriata sa nu-l sufoc, lovesc, din greseala.Cristi era si mai speriat, se trezea noaptea infrigurat si-l cauta prin pat, uitand ca eu l-am reasezat in patutz. De cateva satamani insa, am descoperit cu mare, mare fericire ca e atat de bine sa dorm cu puiul meu,iar el pur si simplu adora asta. Doarme atat de bine in bratele mele, se cuibareste la caldurica si doarme linistit, rasfatat, protejat. De ce sa-mi refuz mie si lui bucuria asta?? Asta se intampla doar dimineata, pe la 6-7 el se trezeste si continuam odihna pana la 9. Noaptea doarme linistit in patutul lui.
Zic si eu, poate e doar o perioada, il deranjeaza dintii, si vrea sa te simta aproape, oare daca ar dormi cateva nopti cu tine s-ar ajunge la situatia de a refuza patutzul lui??
Sunt si nopti in care il iau cu noi in pat, instinctiv, ma ridic somnoroasa, il ascund sub o aripa si hop in pat cu noi. Si nu-l gonesc pe Cristi, macar asa e protejat in ambele parti, nu poate cadea.E adevarat ca dorm iepureste, pentru ca mi-e frica sa nu se loveasca cu caputzul in tablia patului, stiti voi rama aia de lemn de la capul patului.
Marani, imi pare f.f.f rau...
Ruxandra, azi n-ai dat pe la noi...io te mai astept
dandusaaaaaaaaa!!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Anateo, eu vin maine in IOR dupa pranz, pe la 13.30-14.

Stabilim intalnire la ora 14 la fantini, la locul de joaca?

Dandusa, Teutz, Erika, Desiree, si cine mai pofteste, veniti?

Danutz, imi pare rau ca nu e weekend. Dar promit ca ne vom intalni si intr-un weekend.

Pupici

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

as veni cu mare placere da noi maine avem bairam..

vineri dacae cald...si se face intalneala..viu!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

repede va rog , pt muci: am incercat vibrocil, ser efedrinat, coryzal nu gasesc... altceva ce ii mai pot da? ii curg mucii in nestire pana pe barbie .. o aspir tot la 5 minute... efectiv nu mai poate ... as mai zis cineva de ceva cu f.... ???

Mergi la inceput