LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
Lavinia_P spune:
Dianarus,
- felicitari!!!Tu de fapt plangeai de emotie..
Vresu si ioooo...
Mamaana,Superbe,dulci,adorabile!
Bebinuta,
Si eu am patit asa o data..da eram la spital cu vreo 4 persoane in cabinet...vai ce au mai ras..![]()
![]()
E din reflex,ma gandeam la altceva..si normal,dupa pantaloni,urmeaza bluza,nu?
Sunt uimita:
Mi-a scotocit geanta (eu pe forum,of course).A gasit un pachet de servetele le-a scos pe toate ...apoi s-a ridicat si a dus punguta (ambalajul gol) la cos..am ramas masca..
Sunt
minunea mea
deeaA spune:
Buna! Al meu baiet doarme,asa ca si eu pe aici...
DIANARUS multam pt primire,cu hamul am incercat,dar nu-i prea convine si parca il strang de gat cu el,nush,si oi fi glumit tu cu acea casca dar mai ca-mi vine sa-i cumpar una
ca m-am saturat.....si MULTA sanatate puiului!
La fel si puilor de SIMO,CRYKETT,DIA,sanatate multa!
pt,puiutii care implinesc un anisor!!!!!!!!!!
LAURA cum am mai spus ,al meu baiat nu mai doarme in patutul lui de cateva luni bune,asa bine doarme langa noi....la inceput mi-a fost frica sa nu ma sui pe el,dar m-am obisnuit si oricum ma trezesc la aproape orice miscare a lui(cum inca mai avem vreo 2-3 mese pe noapte
)si asa il monotorizez si pe tati sa nu se suie pe el.
BAMBOLETTA
SI AI SPALAT SI PAMPERSUL CU LUCRURILE???? sunt curioasa cum arata cand l-ai scos![]()
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
dianocica spune:
laura daca tu crezi ca e din cauza ca ii e frica sa nu pleci poti incerca atfel. sa stai cu el, langa patutz, sa ii spui ca nu pleci nicaieri..si sa incerci sa fi acolo cand se trezeste. adica sa te gaseasca langa el. cateva zile, pana prinde dinnou curaj. si mie mi-a fost frica de dormit cu el in pat, de aia nici n am facut o cand era mic. dar acum...nu stiu...in mom ala asa am simtit..oricum ma trezeam de 200 de ori pe noapte cand se foia el...deci nu era nimic nou...daca decizi sa l iei cu tine in pat va fi greu primele zile, dar e normal. si corpul tau trebuie sa se prinda ...sa sti cand e de trezit si cand e doar foiala..dar se poate. la cum te stiu poate ar fi bine sa incerci totusi prima varianta. trebuie sa ii dai dinnou siguranta ca esti acolo. ca nu vei pleca...vb mult cu el, explica-i. chiar daca ti se pare ca nu intelege.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
dayanara nici eu nu mai pot dormi fara el..![]()
kikineata vezi ca ieri a fost 20 ![]()
flore intr o zi alex a plecat de f dimineata de acasa. cand s a trezit d ne am pupat, ne am iubit...apoi a fugit din pat la patul lui alex in sufr. si s-a uitat asa dezamagit...si l a cautat..m-am topit..sa ti zic de alex cand i-am zis...? a, daca il vede plecand dimineata plangeeeee si plangeee....:(((
bambo vazut printesa 
marani imi pare atat de rau ca treceti prin atatea...e o vorba cu dzeu iti da cat poti duce...of..
quote:
Originally posted by flore26
norocul tau s/a irosit tot, atunci cand l/ai cunoscut pe Nicu

cat de frumos...
lavinia
eu tot voiam sa ti zic ceva dar ce oare?diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
bambo mi-am amintit de primele poze ale antoniei pe caprioara aia. doamne ce mica era...ia pune una sa facem comparatie
a-ha! lavinia d se trezeste, se uita in camera, daca ma vede se culca la loc. daca nu..se trezeste
. deci nu ma tine de mana dar nici departe nu e ...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Lavinia_P spune:

la multi ani antonia si anca!!! 

Bambo,
O inveti deja pe Antonia harta Romaniei? 
Laura,
Eu dorm cu el..sotul jos pe saltea
..
Nu mi-e frica..acum e mare..il simt..ma simte..mai degraba ma faulteaza el pe mine decat eu pe el..ca imi impinge cate-un picior in stomac sau intre ochi..
De asta nu ma odihnesc..foitul asta al lui..dar in patutz..incerc in fiecare seara..si in prima ora se trezeste de 3 ori(deci tot nu dorm).In patul mare doarme pana pe la 3-4-5 cand papa biberonul..
Crykett,
Multa sanatate lui Antonio..bucalat mititel....
Dia,
Multa sanatate si Oanei..Fluimucil..ati incercat?
Dianarus,
Da Marc unde era?Nu a fost cu voi la zoo?
Sunteti foarte frumosi..
Despre Asiza:la plamani i-au facut investigatie?Imi tot amintesc de pneumonia noastra..na, nu pun diagnostic ,dar si Donia zicea ca una din complicatiile laringitei e pneumonia..
Transmite-i multa sanatate!
cine are timp si chef sa ne www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=1713" target="_blank">voteze?
minunea mea
danutz spune:
LA MULTI ANI PENTRU PRINTESELE ANCA SI ANTONIA!
Sa cresteti mari, sa va fie viata frumoasa, plina de realizari si sa va bucurati parintii.
Felicitari Auras_v si Saryta pentru implinirea primului anisor al bebitelor!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Teutz spune:
Hai ca apar si eu cu ditamai cearsaful!
La multi ani Antonia de Saryta si Anca de Auras! Sa fiti sanatoase, sa aveti noroc si multe, multe bucurii in viata! Felicitari parintilor pentru printesele minunate!

Laura, multumim!
Dia, daca si tie ti se intampla, inseamna ca e ok, nu-mi mai fac probleme. Mi-era teama ca sunt singura.
Of, acum am vazut si Oana e mucoasa! Sanatate multa!
Luciaro, Alexia doarme la ea in patut. Mie mi-ar fi teama sa o las in patul mare ca, la cat se foieste si se rasuceste noaptea, sigur as aduna-o de pe jos!
Dianocica
Sa o vezi cum se urca in pat… ma intind eu langa pat si ea vine, se urca pe mine si pe urma in pat, ca e prea inalt pentru ea. ![]()
Simo, imi pare tare rau ca David e bolnavior! Multa, multa sanatate!

Dianarus, Alexia e piticuta, are doar 71,5 cm si de-asta pare mai durdulie la cele 8,800 kg. Ophtamesone sunt picaturi pentru pus in nas (sau in ochi si urechi, dupa caz). Ophtamesone-N, pe care il folosim noi, contine neomicina si se da in cazurile in care exista/se suspecteaza vreo infectie. Of, infectie cu e.coli la Marc! Va doresc sa dea rezultate tratamentul si sa nu reapara problema, sa nu mai fie nevoie de investigatii suplimentare! Foarte frumoase pozele de la zoo!
Crykett, vad ca s-au distrat tare bine baietii la petrecere! Ai doi flacai super! Sanatate multa lui Antonio, sper sa nu fie nici o problema!
Oanacat, felicitari pentru dintisor!
Noi am folosit Calgel, dar poti folosi si Dentinox, cica ar fi mai bun. 
DeeaA, felicitari lui David pentru primii pasi!
Alexia se loveste destul de des. Oricat de atenta incerc sa fiu, ea este intotdeauna mai rapida. Slava domnului ca au fost doar lovituri usoare! A plans putin si gata, a trecut. 
Acs, Ophtamesone-N ne-a dat pediatra si l-am gasit la farmacie, n-am avut probleme. Cand mi-o spune fii-mea “mami, te iubesc!” cred ca o sa ma buseasca plansul instantaneu!
Laura, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca si mie mi-e frica sa dorm cu ea in pat. De cand am nascut-o am dormit de vreo 3-4 ori cu ea in pat si asta acum vreo luna-doua, ca avea mucisori, nu putea respira cum trebuie si se trezea des. In rest, doarme la ea in patut, in camera ei. Ea a dormit destul de bine stiindu-ma pe mine langa ea, dar eu am facut nopti albe, n-am putut inchide un ochi si a doua zi eram zombie! Mi-era teama ca o sa se miste, iar eu n-o s-o simt din cauza oboselii si o sa ajunga sa cada din pat pe la picioarele mele. In plus, trebuia sa dorm cu fata spre ea si stand pe o singura parte ma durea spatele de ma omora, trebuia sa ma ridic in fund la un moment dat. Intr-una din serile mucioase rau am luat-o cu noi in patul mare, dar n-a mai vrut sa doarma deloc. S-a ridicat in fund si se uita peste mine la ta-su, ca-l auzea sforaind (de fapt, torcand ca un motan mai mare
). Pe urma avea chef de joaca, voia sa se ridice in picioare, asa ca am plecat din nou la ea in camera, unde patul este lat de doar 90 cm. Ma gandesc ca, daca Dani este speriat si nu vrea sa mai doarma in patut, sa-l iei cu tine in pat pana adoarme si dupa aceea sa-l pui in patut, sa repeti operatiunea de cateva ori. Poate, in timp, se va reobisnui cu patutul lui si va fi ok. Multa bafta si rabdare!
Flore, ce-l iubeste Alessia pe tati! “Ete, tata”! Scumpa de ea!
"norocul tau s/a irosit tot, atunci cand l/ai cunoscut pe Nicu"... si avea dreptate, am avut noroc in dragoste... Super!
Nu dispar eu asa usor! M-am inscris la un master si vinerea dupa amiaza si sambata dimineata am cursuri. Acum am de facut niste referate, nebunii si imi mai ocupa si alea timpul. Uneori sunt cam obosita si nu mai am timp sa intru pe forum, dar recuperez. 
Bambo, dulce tare Antonia! Iti arata pe harta unde vrea sa mearga in vacanta de iarna?![]()
Marani, imi pare foarte rau… 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Trebuia neaparat sa mai scriu un mesaj, ca sa nu ma opresc la nr 666!
Va urez o zi excelenta! Eu fug in Cora sa mai cheltui niste banuti, ca nu le sta prea bine in portofel!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
Lavinia, votat frumosu okios si bucalat 

... mai pui te rog o data linkul cu filmuletul vorbaretului la telefon, ca vreau sa i-l mai arat oanei