LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
kikineata spune:
Laura, ma faci sa mor de ras cu spalatul tau pe cap mereu! N-ai gasit nici un sampon care sa-ti faca bine ai sa te speli macar la 2 -3 zile cand ai interviuri. Bafta mare! Uite-aici o fata mareata, si lupta si lupta si lupta si da-i!
Dandusa, nu!
Marani, nu!
Ce se intampla doamnelor??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
a_deju spune:

la multi ani antonia si anca!!! 

Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
uf, tare rau imi pare de fulguletii bolnaviori :(( sanatate multa va doresc, sa treaca repede toate relele!!!!!!! 

Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bamboletta spune:
poze noi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
flore26 spune:
Sa va povestesc de iubirea dintre Alessia si tati ei: ziua se urca in pat, trage perdeaua, se uita pe geam si zice " tata" da asa matait...cand vine tati sambata dimineata de la club ( in per cand dormea pe jos), ea doarme, si cand deschide ochii, merge direct la marginea patului, se uita la el cum doarme si zice " ete, tata"...apoi se da jos din pat si se duce la el, il pupa pe frunte, pe nas, pe obraz, in par, si cand in cand se uita la mine "ete tata" si iar il pupa.Pur si simplu nu se dezlipeste de el, isi duce jucariile langa el, si in timp ce se joaca ii mai da un pusi.
revin...s/a trezitFLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
lizzy spune:
quote:
Originally posted by flore26
Sa va povestesc de iubirea dintre Alessia si tati ei: ziua se urca in pat, trage perdeaua, se uita pe geam si zice " tata" da asa matait...cand vine tati sambata dimineata de la club ( in per cand dormea pe jos), ea doarme, si cand deschide ochii, merge direct la marginea patului, se uita la el cum doarme si zice " ete, tata"...apoi se da jos din pat si se duce la el, il pupa pe frunte, pe nas, pe obraz, in par, si cand in cand se uita la mine "ete tata" si iar il pupa.Pur si simplu nu se dezlipeste de el, isi duce jucariile langa el, si in timp ce se joaca ii mai da un pusi. revin...s/a trezit
FLORE![]()
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
........iar tati... parca-l vad... pe spate! la propriu si mai ales la figurat.....

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
marani spune:
Minunatelor, multumim pt gandurile bune, pt cele care au facut si pt cele dragute care nu au facut!
Dianarus iubita mea, cu parere de rau iti zic ca nici o sansa sa ne mai vezi de curand prin poze...am venit acasa pt 2 zile si nu mai putem pleca...soacra mea e grav bolnava, am internat-o...nu vreau sa vb mult despre asta si sa fac descrieri, ci doar sa va zic ca regret ca am fost proasta si n-am facut eforturi pt a o inghiti...acu e prea tarziu...
anul trecut cand am nascut-o a murit socrul meu...anul asta alt necaz...
nu ne mai putem muta, nu mai facem chef de un an ori taierea motului...si totusi nu stu cum sa ma comport in ziua de 2 dec cand e ziua puiului meu...traim si vedem...
iertati-ma ca nu-mi exprim regretul fata de plecarile unora, parerile de rau pt fulguletii bolnaviori, fericirea pt primii pasi...
va pupam si va uram multa sanatate
cititi despre sebastian: www.evz.ro
Ajutati-o pe Sonia
flore26 spune:
quote:
Originally posted by bambolettapoze noi
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antoniawww.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

printesa printesa Antonia ta!!!
DIANARUS da...tati e topit...cand o vede cum se uita la el, si zice tata ii dau lacrimile...eu zic: are cel mai bun tata din lume ...stiti, eu nu am avut asa noroc in viata, am invatat de am rupt pt fiecare nota de 10 , am muncit pt fiecare banut, nu am primit nimic gratis, mi/am pierdut ce aveam mai scump pe lume, pe atunci tatal meu...dar tata imi zicea asa:" norocul tau s/a irosit tot, atunci cand l/ai cunoscut pe Nicu"...si avea dreptate, am avut noroc in dragoste...FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 11
flore26 spune:
MARANI imi pare tare rau...

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
ziggy spune:
Marani, m-am uitat ieri toata ziua pe Realitatea TV, sa urmaresc cazul lui Sebastian. Ii cunosc pe parintii lui, am fost colegi de liceu, auzisem ca a avut probleme la nastere, dar credeam ca s-au ameliorat. Ce tristete m-a cuprins cand m-a sunat sora mea ieri dimineata sa imi spuna ca este cazul lor la Realitatea.