LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Neata fetele cochetele!

De ce nu mi-a spus nimeni ca ieri era 20 si ca ieri aveam programare la dr pt. vaccin??? Deci vaccin nexam, noroc ca garga azi noaptea a binevoit sa adorma la 11 eu eram franta si am decis sa nu mai merg dim si sa aman pe dupa amiaza. Sun sa fac programare si mise spune ca azi e 21. Fain rau!
Ne-om vaccina zilele astea.

Bebinuta, am murit de ras!! Dar eu uneori aunc pampersul in masina de spalat si hainele ei la cosul de gunoi, ce zici??? Sau bag biberonul in frigider si sticluta de fier in chiuveta la spalat. Deci suntem unite dom'le pai una mai breaza ca alta.

Dia, imi pare rau ca a racit Oana. Of Doamne!

Asiza, spr ca sunteti mai bine!

Donia, ce musafiri, ce musafiri??? 2 saptamani?? suporti?

Dorsilia, nici nu stiu de unde sa incep si cum sa termin. Asa ca spun scurt...nu te mai stresa pe bune. Bine mie mi-a luat timp sa ajung la stadiul asta, uneori ma necajesc si eu...dar chiar e serioasa treaba sa o lasi nemancata 4 -5 ore intre mese. Am vazut ca nu papa la 4 ore acu dau la 4.30-5 ore intre mese. k nu-i place ceva am o a doua varianta mereu la indemana. Nu papa nimic cu placere dintre fructe, iaurt, cereale, legume, carne, ou, branza???

Eu niciodata chiar dc nu a vrut sa manance nu ma lungeam incercam de 3 ori gata, strang masa, incerc peste o ora doua. Doar in scaunul de masa, e de ajuns o data sa ii dai in alta parte si se invata ca se poate si altfel. Cand mananc eu mereu vine si chitaie sa-i dau...ei atunci ii dau asa in picioare dar am pregatit ceva ce-i dau din mana si ff putin...banana, branza sau mar.

Bine, dar Sara cand ii e foame mananca frate nu se-ncurca si cand nu nu si basta. Cand o las 5 ore plange de foame si dechide o gura mare. Da tot timpul are ceva de mesterit in mana...o lingurita, un capac. Pai altfel e cu ambii pumni in gura. Io sunt fericita ca papa ceva deci nu mai vreau cantitati, important e sa pape ceva .

Iar nu mai stiu ce era...

a gata

Dianarus, fata esti asa frumoasa in cuvinte, in exprimare, esti o nebunie, mi-e tare drag de tine. Hai ca nu e chiar rau cu e-coli astia. avuram si noi de 2 ori.
Io am carnet, urasc sa conduc...dar tu sa stapanesti masina sanatoasa.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, marc este complet decalotat, am curatat bine. are germeni>100.000/ml, 80% e.coli si 20% streptococi, asa scrie pe urocultura.
dr.din spital e de parere ca nu are rost sa repet analiza, sa trecem peste asta cu antibiotic, evident, si daca recidiveaza si de data asta sa-i recoltam cu sonda, sa facem cistografie si sa vedem.
eco a facut deja la infectia trecuta, nu s-a vazut nimic suspect.
sper totusi sa nu ajungem la investigatii amanuntite, eu una sunt satula...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

kiki, iti multumesc. vezi... daca sunt odihnita.

si nu ma mai sperie pe mine o infectie urinara... adica in primele minute m-am enervat si suparat si mi-a fost ciuda ca ne mergea mult mai bine si era prea frumos sa tina... dar nu mai conteaza...

cred ca in curand cerem chirie de la nenea asta e.coli. mama lui de parazit, ce crede ca la noi merge asa, moka?!

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Roana, ma bucur ca ati trecut cu bine peste varicela!
Dorsilia, nu, David nu mananca in scaunul de masa, nu deschide gurita la lingurita, nu papa cu placere si nici cu TV, jucarii, etc. Am investigat tot ce era omeneste posibil si acum asteptam sa se intample o minune.
Aaaa, Dianarus, sa stapanesti sanatoasa masinutza!!
Bebinuta, ha,ha...dar nu ne-ai spus cum arata nenea dr.??
Donia, ii invidiez pe musafiri ca vor avea parte de atentia ta in detrimentul nostru...Dar stiu ca vei mai da pe aici, oricat de ocupata vei fi.
Mai aveam multe de spus, dar s-a trezit david si fugim afara.
Ne mai vedem.Paaaaaaa!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

si pt ca marc doarme, rupt fiind de oboseala, in sfarsit am pus poze de la excursia noastra la gradina zoo din viena. eu, tati si ianis.
daca aveti chef...

poze zoo

Mergi la inceput

si apropo de poze, in fiecare zi intru pe dc cu speranta sa-mi vad nora la botez. marani, mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Antonia de Saryta
Anca de Auras

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

multumim de rasp, dar mai astept
desiree da, cand era mic si maraia, nu dadeam fuga imediat la el. asta era atunci. dani nu a avut niciodata probleme cu dormitul la el in patut. niciodata. dar, de sambata noaptea (noi nu eram acasa, era cu soacra si s-a speriat f tare ca nu ne-a vazut) e altfel. adica, si ziua e numai dupa fundul meu. pana acum mai statea cu bona cu tati, acum NU. cred ca si faza asta cu dormitul noaptea tot de acolo i se trage, dar....repet: mie- frica!!!
oricum, mai astept pareri, opinii. pana acum 2 pro luat in pat, 1 contra

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

cu mine in pat nu adoarme, se joaca, se urca pe mine, ma musca, etc. am incercat pt prima data saptamana trecuta. prin urmare nu-l iau ca n-are rost. dar, pana sa incerc, mi-a fost si mie frica. cand era mic pt ca era mic, cand a mai crescut... pt ca sunt asa obosita ca mi-era frica sa nu-l lovesc/inghesui/etc fara sa-mi dau seama.
el si acum adoarme in carucior, leganat, dar apoi il pun in patutul lui si nu se trezeste (cu putin noroc) pana dimineata.
nu stiu cat te ajuta raspunsul meu. daca ar adormi langa mine cred ca as incerca, cumva imi doresc sa-l dezvat de carutzat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DIANARUS felicitari pentru masina...astept sa ma plimbi cu ea . Sa natate la Marc! Am vazut pozele...foarte frumoasa familia ta...

OANACAT felicitari pentru dintisor!
TEUTZ te/am dat disparuta...sa nu mai faci din astea, da?
BEBINUTA
DIA offf, iar...vezi sa treaca in cateva zile...ca vine chefuullll!!!!!!
LAURA eu dorm cu Alessia de cand cu dintii...se trezea foarte des si din cauza dintilor, si din lipsa de spatiu...asa ca am luat/o cu mine in pat, de vreo 4 luni . Doarme foarte bine in patul mare, se invarte in toate directiile, si nu m/am gandit o secunda ca as putea/o lovi...dorm foarte bine cu ea si ea si mai si...Sa va zic o faza: intr/o noapte m/am trezit si am vazut ca e descoperita ( la noi e bezna, doar ecranul de la celular da o raza de lumina), si am acoperit/o. In secundele urmatoare se tot zvarcolea...m/am ridicat sa vad ce are, am deschis celularul...cand...ea era cu capul la picioare, asa ca eu am acoperit/o peste cap, pana la cur...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

offf iar fulguleti bolnaviori,multa sanatate sa va faceti bine repede

Bebinuta-tare de tot faza am murit de ras

Dianarus-felicitari pt masina
fff frumoase pozele de la zoo

Kikineata-nu-ti mai zic ce am facut eu cu un pampersl-am pus in masina de spalat si cum erau rufe l-am spalat si pe el si culmea e ca nu-mi amintesc cand l-am pus acolo l-am luat pe sot la intrebari daca la pus el deci....

Laura-noi am mai dormit cu Antonia in patul mare cand era micuta micuta si papa f des sau cand plangea f tare si nu reuseam sa o linistesc,chiar azi noapte a dormit cu noi cum o puneam la ea in patut plangea f tare asa ca am luat-o cu noi,nu-mi este frica sa dorm cu ea nu cred ca m-as sui pe ea,dorm iepureste cand e langa noi

Porumbita-e nebunie mare cu jucaria o impinge in toate partile o intoarce cu fundul in sus prima data cand a vazut-o a vrut sa se suie in picioare pe ea

Asiza-ma gandesc la voi va asteptam sanatosi acasa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput