LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
saryta spune:
Multumesc tuturor pt. urari. Noi am petrecut azi cu nanaseii si maine cu prietenii. Antonia a fost f cuminte si bine dispusa. A ales prima data rujul, stiloul si un cd ... a primit o gramada de hainute si un trenulet super.
Incerc sa pun poze ... revin.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
dianocica spune:
flore la poza asta am varsat o lacrima...frumoasa...mai, dar frumoasa...
ieri s-a desprins si d un pic, chiar a dat sa plece. dar am zis ca mi se pare, mai ales ca el nu merge tinut de maini decat afara, maxim 5 minute. ei, azi a plecat de 2 ori. o data 3 pasi cand era doar cu alex (eu eram pe balcon...vb la tel...ghici cu cine de pe forum...
). si alex mi a zis peste vreo juma' de ora cand si-a adus aminte...
. si dupa, cu noi amandoi, asa..cam doi pasi de vreo 3 ori..dar atat de scump..prinde curaj..nu mi vine sa cred..se misca si grasanul meu..oricum io-i mai dau vreo 3 luni pana la nivel de surpriza...dar il iubesc de mor de grasun curajos ce are mama 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
bamboletta spune:
Dia-pt reducerea secretiilor nazale e bun si "pivalone"
multa sanatate Oanei 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
anateo2004 spune:
monicabb ok,maine la fantani 13.30-14
desiree eu pot si vineri,ca doar stau langa parc.
Ralumat spune:
Buna seara tuturor! Sunt rupta de oboseala, dar ma relaxez rapid urmarind fulguletii.Ma bucur mult ca s-au mai calmat apele.
tuturor sarbatoritilor! Distractie placuta la chefuri!
Marani, multa sanatate! Sunt alaturi de voi, pentru ca stiu foarte bine princ e treceti. Acum 2 sambete, soacra mea a facut un atac cerebral. De atunci eu sunt intr-un du-te-vino spital-casa. Duminica, doctorul de garda nu ne-a dat prea multe sperante. Pentru noi era o mare lovitura, mai ales ca sunt abia 3 luni de cand a murit socrul meu. Din fericire, i-au schimbat medicamentatia si starea ei s-a imbunatatit substantial. A inceput sa manance singura, ne recunoaste, e spre bine. Si ii multumesc permanent lui Dumnezeu pentru asta. Noi suntem epuizati. Colac peste pupaza, tocmai acum am primit o oferta de angajare (dupa ce timp de o luna jumate am fost la zeci de interviuri -ori nu ma vroiau ei, ori nu-mi convenea mie) si in perioada asta a trebuit sa dau si fuga la niste traininguri (din care 2 zile au fost la Sinaia). Noaptea asta este prima pe care o dorm linistita, acasa. Si sper sa ma odihnesc, ca de luni incep serviciul. Vestea teribil de buna este ca David se impaca foarte bine cu mama mea, si il pot lasa linistita in grija ei. Vestea proasta e ca mama sta non-stop cu noi, in garsoniera, si e destul de greu, dar e tare bun ajutorul asta...
Cam astea sunt vestile despre noi. Eu am stat prost cu moralul zilele astea, deja sunt convinsa ca toate relele ne "cauta" pe noi, dar noroc ca se mai arata asa, cate o raza, ca sa ne dea putere sa mergem mai departe.
Va pupam pe toate, merg si eu la culcarica. Promit ca de luni scriu in fiecare zi, in pauza de masa!
shoshika spune:
laura13, FELICITARI!!!
dianocica, si voua felicitari! inceputul e mai greu...
copii mari, ce sa mai! ![]()

Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!
dandusa spune:

Antonia

Anca

La multi ani,sa cresteti mari si sanatoase
fetelor,am si eu o intrebare la voi...,stiti cumva cum pot sa albesc lucrusoarele Crinutei,patate de frucute,spaghete la borcanel si o parte din ele spalate cu o salopeta bleomarin?
...
le-am bagat cu Ariel la 90 de grade...si n-au iesit petele...
alte trucuri?inalbitori speciali,ceva?
Laura
si noi dormim impreuna...si intr-adevar ma trezesc de nspe' mii de ori sa verific la ce cap al patului este,sa o invelesc...,sa nu cumva sa fie jos linga pat etc...,este fff stresant si numai odhina nu o pot numi...,in conditiile in care se trezeste si din pricina dintilor...,dar asta este alta poveste...
deci,da este fff obositor...,personal abia il astept pe Claudiu,sa mai preia si el din sarcini ca am ajuns la capatul puterilor...
multa ,multa sanatate fulguletilor bolnaviori
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
Laura13 spune:
am uitat ce era mai important....
ANTONIA 
ANCA 
multumim, multumim![]()
![]()
![]()
dianocica BRAVO!!!! noi primii trei pasi tremurati i-am facut sambata, azi e miercuri si ....ai vazut![]()
MOR DE FERICIRE!!!!!!!
mai revin ca sta sotul planton langa mine sa-l las la calc![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
Roxanica - multumim din suflet pt. urari
si din partea Antoniei multi 

. Felicitari si voua pt. mancacila ... sa stii ca de la dragoste se trage, vrea sa creasca mare ca s-o impresioneze pe Antonia ... dragostea asta mare foc.
Am reusit sa pun cateva poze Tonyta un anisor din viata
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
dianocica spune:
off topic: ma gandesc ca nu v-am prea laudat-o pe mama. hai sa va zic una tare. am comandat mancare si niste jucarii de la tipa de pe net. mama voia sa ne trimita niste bani, am zis mai bine pune-i direct in contul tipei si scutim noi un drum la banca. boon. si daca tot ii pui pe aia, pune si pt o prietena care a facut comanda in acelasi pachet sa rezolvam o treaba. boon. acum imi zice: mai mama, dar cat a fost jucaria aia? sa i-o cumpar eu de ziua lui
. asta dupa ce acum 2 sapt a zis ca mi face un cadou niste banuti sa mi iau blugi. si dupa ce mi-am luat, m-a intrebat cat au fost, sa-mi dea ea banii
sa n-o iubesti sa mori? doamne, sper sa fiu cea mai buna mama ever pt copilul asta mic si perfect. al meu ![]()
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel