Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

betty nu stiu ce sa-ti spun, eu il adorm pe picioare de cand nu ii mai dau tzitzi...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Betty, a mea adoarme singura in patutz dupa ce o tin suficient la verticala. Daca nu eructeaza se mai foieste pana o iau in brate iar si rezolva problema. Tudor insa trebuia plimbat mult sau il si leganam impotriva principiilor mele. Apoi i-am bagat suzeta, cu forta aproape, mai aveam un pic si i-o lipeam de gura ca sa o ia.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Fetelor, Prisi, Tzuc, Rox, Devylla... sper ca n-am uitat pe nimeni. Va multumesc frumos pt. raspunsurile legate de kk, m-am calmat acum il astept pe urmatorul, poate nu o fi tot verzui. Oricum nu am ce-i face.
Piciule, da, asa ziceam ca nu e bine sa ne injure cand vor fi mari ca sunt prea grasi, dar o ziceam in sensul de a-i lasa in pace si de a lasa balta obsesia noastra cu greutatea. Voiam de fapt sa ma conving singura ca eram intr-o faza in care ma preocupa ca nu a mai luat ca inainte in greutate.
Cecilia, ai mare dreptate cu sistemul asta medical. E oribil si numai noi avem de suferit. De asemenea avem mult de suferit si din cauza ca nu exista o lege a malpraxisului. Normal ar fi ca intotdeauna vinovatul sa plateasca sau macar spitalul sa o faca. Atunci ar fi mult mai atenti si nu si-ar mai permite asa o relaxare, mai ales ca e vorba de vieti omenesti. Dar probabil si in acest caz, vorba ta, nimeni nu va face nimic pt. bietul copil si dupa cateva zile de valva pe tema, va fi totul uitat. Trist si revoltator...
Adimercedes, eu i-am pus inca din maternitate cercei normali, din aur. Asa e procedura aici. Am impresia ca astia medicinali se pot schima dupa 6 sapt. Foarte frumosi si finuti cercelusii.
Alina.clau, sanatate multa! O sa-i treaca repede sper.
Afibebe, tinem pumnii stransi.
Tzuc si eu am pungute sterile Avent pt. pastrarea laptelui matern, sunt asa cum spune Picea, il poti congela fara probleme. Singura problema e ca sunt foarte scumpe. Parca la Happy Baby am vazut de curand, cred ca aveau si pungute si altfel de recipienti.

Tomasa din cate stiu eu te inseli....medicii sunt obligati mai nou sa isi faca asigurare pentru malpraxis, la fel ca si avocatii. Stiu ca mi-a sous ceva la un moment dat medicul meu de familie, dar oricum am inteles ca sumele despagubite sunt infime, in comparatie cu nenorocirea pe acre au facut-o, iar primele de asigurare sunt pe masura....mici..

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Asta e o veste super ca exista legea. Pacat insa ca sunt sumele mici... Sa ne fereasca Dumnezeu de nenorociri pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mi-au plecat baietii si am ramas doar eu si TEODORA ,of am promis ca nu plang ,dar nu cred ca ma pot tine de promisiune

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

da, sumele sunt infime si fara rost.........cred ca nimic nu compenseaza greselile sau indiferenta lor!
afibebe-tinem pumnii:) o sa fie ok!
roxana-arati f bine, si ai tot timpul sa mai slabesti daca vrei....se spune ca o femeie naste dupa 9 luni si redevine la forma initiala tot dupa 9 luni:)asa ca nu te mai necaji!
da, si eu sufar dupa parul lung pe care l-am tuns, dar din pacate nu aveam alta solutie! pana la vara sper sa-mi creasca din nou!
in legatura cu recipientele de tinut laptele -au cei de la Avent, se gasesc in farmacii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna!Piciulika, multumesc, eu intrebasem de pastrarea lapticului si asta nu pt ca ar fi asa in exces ci pt ca micuta mea suge cate putin, ziua nu ma mulg dar noaptea trebuie ca ma trezeste mai mult degeaba la cat suge (totusi de cateva zile parca suge mai mult si nu se mai agita asa rau la san, sper sa nu ma laud degeaba). Eu totusi parca nu as da lapte congelat, nu stiu de ce mi se pare ca nu ar avea aceeasi valoare nutritiva, cat am lapte am, daca nu merge si lapte praf.Asa deci mai sunt si alte bebeluse mai pretentioase la papa ca ma speriasem ca numai a mea nu e grasuna. Si cele care aveti bebei grasuni degeaba spuneti sa nu ne stresam cu greutatea, daca si ai vostri ar fi luat asa la limita sunt sigura ca si voi v-ati fi facut probleme macar sa mentina ritmul sa nu ia tot mai putin fara sa ne dam seama. Insa sunt total de acord ca nu trebuie fortati sa manance, a mea cand nu mai vrea, daca totusi o pacalesc sa mai ia sanul ii vine sa vomite asa ca renunt.La 2 luni jumate avea 4700 de la 2700 s-a nascut.Cecilia sigur e constipat, daca nu a facut cu toate metodele alea? E constipat numai daca face tare.La noi programul de noaptea e cel obisnuit 12, 4, 6.30, 7 dimineata iar ziua total haotic suge cand are chef putin si des de obicei si nu doarmeeeeeee (doar in brate cate o jum de ora) cum o pun in patut cum se trezeste.Betty deci nu am nici o metoda, eu ma chinuiam sa o adorm la san ca sa suga ca se agita ingrozitor si plangea, mai bine sugea adormita, ma plimbam cu ea prin casa cu sanul in gurita.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

tomasa ma gandesc ca ei mai ling un cearceaf, mai iau un microb de pe o haina a lui tati, etc... se poate sa iasa un kk mai ciudat.

Nana multa bafta cu trataentul!! sa fie numai atat!!

Apropos' de caciulitza lui Mircea, este numarul 0, cea mai mica!! Si pentru ca veni vorba de caciula am constatat inca o data cat de diferiti sunt bebeii intre ei, cel mare purta caciula cu siret pe sub barbie fara nici o problema, nici nu o baga in seama, asta mic nici poveste, zici ca-l strange siretul ala de gat...plange, plange..pana i-o scot.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor ma ajutati si pe mine cu un medic pediatru in sect 6 ..mai exact in Drumul Taberei..eventual sa vina acasa la bebe.?!
...bebelusului meu ii curg ochisorii si face niste chestii in coltul ochiului..am inteles ca ar fi de la glandele lacrimale dar ce sa fac sa-i treaca?..l-am tot sters cu musetel si ser fiziologic dar vad ca tot mai apar..

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Nu prea am mai scris in ultimul timp, am mai ramas fara internet, fara curent in ultimele zile, dar am apucat sa citesc ce ati mai scris.

Am admirat poze cu beblusi superbi de Afibebe,Bikmaria,Pinacolada, Andreeaiosif. Cei mai frumosi bebelusi sunt la clubul nostru de scutece, toti asa de dragalasi.

Ieri m-am intalnit cu Sabina in parc, beb Gheo super cuminte si Sofia-care este o frumusica si o dulceata .

Tomasa, eu stiu ca trebuie sa ne ingrijoram doar daca kk e rosu, neru sau alb.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput