Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

BUNA DIMINEATA mamici si bebici

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

ADIMERCEDES EU I-AM PUS CERCEI TEODOREI INCA DE LA MATERNITATE ,I-A DAT GAURI O ASISTENTA MAI INVARSTA ,I-A STEILIZAT CERCELUSI SI ASTA A FOST ...TOTUL ESTE IN REGULA

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

fetelor va las pt moment ,am de pregatit bagaje ,baietii mei pleaca laTG JIU si ne lasa singure pana duminica Nu stiu de ce dar am asa o teama ,este prima data cand ramanem singure .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, Prisi, Tzuc, Rox, Devylla... sper ca n-am uitat pe nimeni. Va multumesc frumos pt. raspunsurile legate de kk, m-am calmat acum il astept pe urmatorul, poate nu o fi tot verzui. Oricum nu am ce-i face.
Piciule, da, asa ziceam ca nu e bine sa ne injure cand vor fi mari ca sunt prea grasi, dar o ziceam in sensul de a-i lasa in pace si de a lasa balta obsesia noastra cu greutatea. Voiam de fapt sa ma conving singura ca eram intr-o faza in care ma preocupa ca nu a mai luat ca inainte in greutate.
Cecilia, ai mare dreptate cu sistemul asta medical. E oribil si numai noi avem de suferit. De asemenea avem mult de suferit si din cauza ca nu exista o lege a malpraxisului. Normal ar fi ca intotdeauna vinovatul sa plateasca sau macar spitalul sa o faca. Atunci ar fi mult mai atenti si nu si-ar mai permite asa o relaxare, mai ales ca e vorba de vieti omenesti. Dar probabil si in acest caz, vorba ta, nimeni nu va face nimic pt. bietul copil si dupa cateva zile de valva pe tema, va fi totul uitat. Trist si revoltator...
Adimercedes, eu i-am pus inca din maternitate cercei normali, din aur. Asa e procedura aici. Am impresia ca astia medicinali se pot schima dupa 6 sapt. Foarte frumosi si finuti cercelusii.
Alina.clau, sanatate multa! O sa-i treaca repede sper.
Afibebe, tinem pumnii stransi.
Tzuc si eu am pungute sterile Avent pt. pastrarea laptelui matern, sunt asa cum spune Picea, il poti congela fara probleme. Singura problema e ca sunt foarte scumpe. Parca la Happy Baby am vazut de curand, cred ca aveau si pungute si altfel de recipienti.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Fetelor eu am o problema cu Maria. A facut doua scaune cu mucus azi, unul maroniu mai inchis ca de obicei si unul verzui. Sunt clar altfel decat normale, nu a mai facut asa pana acum. Sa ma ingrijorez? Nu vad de la ce ar putea fi, eu sunt ok iar ea numai lapte de la mine a baut zilele astea. Sper sa nu fi inghitit apa la baita si sa faca vreo porcarie tocmai acum inaintea vaccinului.
Piciule, nu eu eram aia cu grijile cu greutatea. Chiar spuneam ca nu-mi fac probleme atata timp cat e alaptata, asa ca esti in asentimentul meu total cand scrii asa ceva. La fel stiam si eu ca grasimea din lapte matern e rezerva de calitate. Si tot impotriva indopatului sunt si eu. Categoric.
Slippers, ce ati patit? Miruna? Ca n-am apucat sa citesc din urma. Iar sunt pe dinafara si am dat de ultimul tau mesaj ca le-am luat in sens invers de la cel mai recent, ca in caz ca nu apuc sa citesc tot macar sa fiu in pas cu "actualitatile". Sanatate multa multa! si tie ca am citit ca ai cazut...
Betty, sper ca atunci cand ai scris "incompetent de dr." nu te-ai referit la Radoi... El a fost ginecologul meu si simt nevoia sa-i iau un pic macar apararea, fiindca e un medic bun, nu cred ca s-ar fi intamplat asa ceva daca o asista el. Din ce am inteles eu de la stiri a fost suspendat pur si simplu fiindca era seful garzii din noaptea respectiva, dar el nu a fost chemat la pacienta, nu a asistat-o la nastere. Nici macar nu l-au anuntat ca ea a fost internata, insasi mama bebelusului a spus ca medicul de garda nu a fost chemat. Probabil s-au gasit asistentele alea sa-l menajeze si pe al si pe Badiu si sa nu-i deranjeze pe nici unul. Eu sper sa se clarifice cazul, e suspendat doar pana la finalizarea anchetei colegiului medicilor, si sunt convinsa ca va fi reabilitat.

si al meu a facut vreo doi kk altfel colorati si apoi si-a revenit asa pur si simplu...

Sa stii ca daca esti seful garzii raspunzi de tot ce se intampla pe sectie, nu exista scuza ca nu te-a chemat asistenta!! Asistenta trebuie sa te cheme, nu sa-i fie teama ca te trezeste din somn, daca "te menajeaza" mai rau iti face. Cineva a pus parafa pe foaia de internare... si o sa o ia pe cocoasa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Sim e frumos afara, mergi in parc azi cu Stefan?????????

Noi am adormit aseara destul de greu pe la 11 s-a trezit la 2-2.30 si la 6.30. Nu s-a mai trezit de mult noaptea, dar aseara nu a papat tot( adica sa goleasca amandoi sanii) era marait si agitat si nu avea rabdare.
Nu stiu ce este cu baiatul meu, dar de cateva zile e tare marait seara si dimineata, sa fie din cauza ca nu poate face kk si se chinuie.Am incercat sa-l ajut cu termometrul-nimic, ceai de musetel -nimic, debridat -nimic, supozitor un sfert -nimic, ce sa-i mai fac frate???Asta se intampla de la vaccin in coace, inainte daca ii puneam un sfert de supozitor in maxim 2 ore facea KK la greu....acum se chinuie mititelul, culmea este ca eu nu mai sunt constipata.

Acum doarme, asa ca merg langa el, l-am pus in patul meu

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hai ca am terminat si eu de citit in mare viteza!!

AFIBEBE acum eu am inteles ca dai biberon si ca din cand in cand varsa. Ideea este dupa o masa vomitata se asteapta minim 2 ore pana la urmatoarea masa de lapte din bibe daca urla de foame se da ceai, cate putin. In felul asta ii pui nitel stomacul la repaus si la urmatoarea masa va manca bine. Dupa fiecare masa de biberon se ragaie copilul obligatoriu. Eventual ii dai putin SAB sau Bonisan sau ce-i dai tu pentru colici si il tii in sus si o ora daca trebuie. Daca nu ragaie bine, la masa urmatoare va manca mai putin. La varsta asta se ia cca 800- maxim 900 ml pe zi, eu asa imi amintesc de la Victor. Dar sunt zile in care ia mai putin, pentru ca nici el saracul nu e calculator sa ia in fiecare zi stas! Eu zic sa te linistesti si vei vedea cum lucrurile se vor regla din ce in ce mai bine.

Eu cred ca vomita pentru ca il indopi prea tare si il silesti sa manance. La trei luni ei au deja tehnica la biberon, n-au nevoie de 40 de minute sa manance.

Tomitza bine ai revenit!! Daca ii dai san si api completare, n-o sa-ti ia completarea pentru ca ii place tzitzi prea mult. Si probabil ca nu ai suficient lapte de a luat asa putin. Incearca o masa san, una bibe si bibele sa il dea altcineva. Exact aceasta problema o aveam si eu ca nu vroia sa ia din bibe, vroia numai san si sanul era gol.

Roxana iti arde de glume?

Mingea de fotbal e a lui Victor si deja am pagubit un calorifer spart din cauza ei, plus un bulion de lei vechi deplasarea lu' nea caisa instalatorul!! Asa ca nu va sfatuiesc.

Ana eu pe la patru ani mi-am spart capul pentru ca am alergat printre leagane in parc si m-a lovit un leagan din ala de fier in cap si m-a lasat lata pe ciment. MI-am revenit in cateva ore la spital. N-am patit nimic grav , mie acum mai frica imi e pentru copii de animale, zgarieturi si muscaturi decat de capete sparte.

revin ca s-a trezit piciul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi!
am avut o noapte linistita,Ebonee a dormit de la 10 jumate pana la 6 cand s-a trezit de foame,a papat si iar baga somn.
eu incerc sa repar nenorocitul asta de calculator ca nu stiu ce are,nu pot deschide nici o pagina sa vad poze,poate ii dau de capat.
astept pediatra ca trebe sa apara,abia astept sa vad cat a mai luat in greutate bebelusha si cat a mai crescut.
ma duc la o cafea ca abia am facut ochi,

va pup,sa aveti o zi superba

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andries, multumesc frumos! Vad ca si-a revenit si ea, a facut normal acum. Cam des face, dar macar arata ok. Muci nu pare sa aiba, nu vad ce mucozitati o fi inghitit de a facut asa ieri.
Piciulika, uite, am gasit ce scrisesem in capitolul trecut referitor la grasime, dau un copy-paste:
Eu chiar nu vreau grasime, e nesanatoasa si va fi clar o problema a generatie lor, de-aia si vreau sa o hranesc exclusiv la san, poate o apar de unele probleme de mai tarziu. Pana la urma asta va fi singurul lucru pe care i-l dau si am garantia ca e complet natural. Ma ingrijoram doar in sensul in care imi dadeam seama ca s-a intamplat ceva, era o schimbare atat in felul in care sugea cat si in ritmul de crestere. E adevarat insa ca nu suntem masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am aparut si eu...
Am avut o noapte linistita, dupa ce cu greu l-am adormit pe bebe. Nu vrea sa doarma sub nici o forma cu toate ca se freaca la ochi de nu mai poate.... Intr-un tarziu a adormit la 11:30 si s-a trezit la ora 8 a papat, iar de atunci se freaca la ochi de nu mai poate dar nu doarme....am inecrcat toate metodele, plimbat in casa, bagat in pat cu el cu tzitzi in gura, varianta la care adoarme, dar daca m-am sculat din pat sau m-am miscat cumva deschide un ochi si apoi se pune pe tipat pana ii aterizeaza din nou tzitzi in gura. Am incercat si varianta cu suzeta, pe care o refuza foarte ferm....nu stiu ce sa ma fac cu el. Se vede ca este daramat de somn, dar nu adoarme chip si asa o tinem de cateva zile. Voi cum va adormiti copii?

Piciulika apropo de metoda de conservare a laptelui, am o intrebare....daca strangi intimpul zilei intr-un recipient pus la frigider, o sa vezi ca se decanteaza, iar apoi ca sa portionezi ar trebui sa il incalzesti iar apoi sa faci operatiunea pt ca altfel grasimea ramane pe vasul in care l-ai strans in cursul zilei. Oricum eu stiam ca la frigider se poate zine pana la 8 zile, nu 72 de ore. Se pare ca acate Marii atatea palarii. Mie asa mi-a spus consultantul in lactatie pe care l-am chemat la mine....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput