Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
tzuc spune:
'Neata, va spuneam ca am adormit Mariuca aseara pe la 11.30, cand am mers la culcare si eu s-a trezit si dupa 3 ture de papat si adormit tot de atea ori, cum o puneam in patut cum deschidea okii ca si cum ar fi dormit 5 ore nene, la 1.30 am cedat si am luat-o in pat ca imi picau okii in gura. Desi speram ca v-a dormi bine cu noi in pat si cu tzitzi la dispozitie, a fost fff agitata toata noaptea, a avut nasul infundat tare si uite asa sunt eu zombi acum la o
.
Ah Roxana..nici eu nu m-am prins si ma uitam aseara la poze si ma miram ca totusi nu-i asa mare Andrei..cum il vazusem in alte poze..hahaha
revin
adimercedes spune:
Feteloooor, aveti o viteza de scris, ceva de speriat!!!
Abia sunt la pag 11 a capitolului precedent. Asa ca vin la raport si apoi sper sa va prind din urma.
Noi suntem bine. Am facut luni 7 saptamani. Fata s-a curatat frumos, mai avem doar putintele punctulete nesemnificative. Am renuntat pt 2 zile la picaturi Infacol, dar au revenit crampele de la ora 5-7 pm si am reluat Infacolul, ca o chinuiam aiurea pe biata Lisa. Acum e mai ok asa. Si nu mai urla la pp
, ceea ce ma bucura, ca imi era tare mila de ea (sigur asocia cu crampele, ca urla doar spre seara si de cand i-am dat Infacol nu am mai avut probleme).
Kk inca e apos, dar are culoare normala (zic eu). Oare la cat timp se leaga cat de cat?
Ieri i-am pus cercelusi: www.dermadoctor.com/product.asp?WID=%7BAAA6CC9E%2D633E%2D42DF%2D99BC%2D4D873F44AD96%7D&productid=1913" target="_blank">astia. Sunt plastic medical si mi s-a parut superok. Sper sa fie bine. Voi dupa cat timp le-ati pus la fetite cerceii normali?
Lisa de obicei adoarme seara pe la 7-8 si se trezeste pe la 5-6am. Uneori si pe la 1, daca nu a mancat foarte aproape de ora de somn. Insa azi noapte s-a trezit la 3 si nu a mai vrut sa adoarma singura in patut (de obicei adoarme singura, fara probleme). La mine in brate adormea in 2', insa cand o lasam la orizonala sau in patut se trezea instant si protesta. Am sfarsit prin a pune-o pe piept la mine, eu pe 4 perne si asa am reusit sa mai dorm 3h. Sunt efectiv cu ochii in gura. Oare de la sperietura de ieri cu cerceii sa fi fost asa de disperata. De obicei e disperata ziua si nu doarme singura, doarme DOAR in brate si ne verifica in somn cu manutele. Daca nu ne gaseste se trezeste, se sperie si plange
.
Ma duc ca nu vrea singura pe canapea. Revin.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Originally posted by Sabina
mai roxana, eu am obs ca sunt pe film...si m-am mirat tare!o sg chestie mai vazusem:parea mic in scoica! si vroiam sa spun, hai ma ca n-ai asa bb mare:)))
dar seamanaaaaaaaaaaa.
Rox, si pe mine ma intrigase de ce e scoica asa de mare - ma gandeam ca la cum creste, i-ai luat deja numarul urmatorDar nu m-as fi prins nici in 100 de ani!
Ce dulce e Alex...! Iar tu doar freza tzi-ai schimbat-o! ATAT!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
exact si eu m-am gandit....si Mario e maricel, dar pare mai mare in scoica, asa ca nu imi dadeam seama cum Andrei care e mai mare, pare asa mic in scoicutza
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
alina.clau spune:
neata!
sunt disperata!nu prea am dormit asta-noapte pt ca bebelusa mea tuseste de aseara si are nasul infundat.am fost ieri in parc dar n-am stat f.mult si nu stiu daca e de la asta sau a luat de la mine pt ca eu am fost racita dar sapt trecuta.si aveam acealeasi simptome.mi se pare totusi cam mare perioada de incubatie daca a luat de la mine.
am sunat dimineata pediatrul si mi-a spus sa-i dau cate 3,5 ml la 8 ore Panadol baby si vit C 5 pic/zi si sa-i desfund nasul cu ser fiziologic.
febra n-a facut,iar mucisorii nu sunt verzi.
nu stiu ce sa fac,sunt cam speriata!
daca a mai patit cineva asa si are sa-mi dea sfaturi,ii multumesc din suflet!
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Roxana_G spune:
Neata. Dupa ce m-am culcat la 2 jumate, Alex a avut terebentina si s-a sculat de la ora 7. Imi cad ochii in gura, dar inca ma mai amuz la faza cu Alex bebelus. Chestia cu scoica a fost o scapare, initial am vrut sa pun o poza cu Alex la 3 luni (remarcasem si eu ca in poza aia se vede reductorul) insa deja isi schimbase fizionomia si erau mai evidente deosebirile, si in plus i se vedeau clar ochii albastri si v-ar fi atras imediat atentia. Asta asa ca sa nu credeti ca nu stiu cum e cu BB mai putin urias. In fine, cum spuneam, am tras concluzia ca mai sunt sanse sa semene si Andrei cu mine.
Piciuliko, stii ce suspin eu dupa parul lung de atunci. Insa nu prea mai pot sa il tin, ba imi cade, base rupe. Deh, varsta. Oricum nu e asa veche poza cu pricina, e din februarie 2006. Nici ca slueta nu e mare diferenta, aveam doar 3 kg mai putin, adica nesemnificativ.
Daca vreti scanez poze de cand eram si eu femeie si nu dulap umblator, dar nu vreau sa ma uit suspinand la ele ca Annisia. Printre pozele de la turcafleti cu cheliuta Alexandrei am gasit una cu mine in costum de baie...neica si eu ziceam ca sunt grasana pe vremea aia...daca stiam eu ce vremuri vin.
Va pupacesc, ma duc sa o potolesc pe titirez a mea si pe la 12 si ceva plecam. Ma duc sa imi fac si eu gherutele si sprancenele si apoi la oftalmolog.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Neata!
Aseara am avut musafiri si nu am mai intrat. Maria, senzorul meu nu a detectat nici un market nou prin zona
.
Rox, eu vroiam sa te intreb de cand doarme Andrei pe o parte
, ca pana acum nu il vazusem decat pe burta.
Ana,
Miruna nabadaioasa. Stiu si eu cum e, am vreo 3 cusaturi pe frunte
.
Nana, Tzuc am vazut pozele, sunt frumosi, frumosi. Andrei de Nana seamana cu Andrei de Rox, asa mi se pare.
Luy, iesisem la plimbare, dar daca am ajuns in fata hypermarketului am zis: de ce nu? Oricum, nu am stat mai mult de 10-15 min pentru ca am facut o evaluare rapida. Ce m-a cam suparat erau cozile de la case. Si la ora aia?
Hmmm, Stefan inca doarme. Si-a schimbat iar programul de somn, adoarme la 20.30, se trezeste la 5.30 si apoi pe la 9.30-10.00. Dar in timpul zilei nu mai doarme, s-a dus somnul meu.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Sper sa termin si eu diseara cu pozele pt calendare. Mai asteptam pozele de la botez de la fotograf si le recupereaza husbandul azi.
Ma duc sa pap ceva, intru mai tarziu.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
luy spune:
Rox, te amuzi pe seama noastra ? hmmmmm Te stiam o mama serioasa si resposabila
, nici prin cap nu mi-a trecut ca te tzii de shotii si desi am remarcat ca in poza aia cu scoica era ceva ciudat (eu l-am vazut in scoica in realitate si e cat scoica, nici pomeneala sa mai incapa un reductor) nu m-am gandit ca ne faci o farsa. Si vorba Mariei, la ora aia pui tu pozele ??? Cred ca de-aia nici nu ai obtinut multe reactii, ca fetele nu au percutat cu raspunsul (ca si mine de altfel, il lasasem pe astazi).
Revin, ca trebuie sa adorm printesa
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
alina.clau spune:
quote:
Originally posted by tzuc
Piciulikamercic mult de tot pt mesajulcu congelarea laptelui..chiar aveam neviie de aceasta informatie. Eu ma intorc la serviciu in februarie si tare vreau sa am laptic sa-i las peste zi pentru 6 ore cat sunt la birou si vreau sa fac din timp provizii.
Te rog, poti sa-mi spui in ce recipiente se poate depozita laptele care sa fie sterile? in afara de biberoane?
BB meu astazi a fost cuminte..a dormit aproape toata ziu, doarme si acum...ma minunez si eu. astept sa se trezeasca sa facem baita..e o dulce la baita..ii place si nu zice nici nimic..mai ca adoarme in baie.
Poze cu mariuca in mailul comun
25.09.2007 Maria Diana
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
sunt recipiente speciale pt pastrarea laptelui la avent stiu sigur,dar cred ca si la celelate firme au
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
afibebe spune:
buna dimineata.
noi plecam la medic.
sa ne tineti pumnii.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Dar nu m-as fi prins nici in 100 de ani!