Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei, sper ca nu v-ati suparat pe mine. Vad ca ati observat voi ceva ceva dar nu ati zis nimic. Oricum seamana putin, numai ca Alex era cam jumate din cat e fratiorul.

Sunt emotionata, Alex a desenat primul desen de familie - dupa cartoful ala care eram eu cica. Revin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

mi-au plecat baietii si am ramas doar eu si TEODORA ,of am promis ca nu plang ,dar nu cred ca ma pot tine de promisiune

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

si mie mi-a plecat sotul, iar mama se da lovita ....asa ca la noapte sunt singura cu bebe, care are insomnii

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata.
Eu sunt disperata ca de ieri din sanul drept nu a mai iesit laptic deloc. Este moale si ma doare la atingere. Ce poate sa fie oare? Am tot incercat sa il pun pe Andrei sa traga, dar mititelul se enerveaza ca nu curge si mai inghite si aer. Ce pot sa fac?
Imi vine sa imi iau campii cateodata. Azi iar am clacat si m-am pus pe plans. Parca nu se mai termina, Cand zicem ca e mai bine, hop suntem iar la pamant ca mai apare alta problema.
Sabina, Piciulika, Andries, si toate celelalte mamici: va rog din suflet un sfat.
Am fiert iar cata mai oala cu ceai de fenicul, anason, chimen si musetel plus altul special ptr lactatie de la Humana. Nu stiu incotro sa o apuc mai ales ca nici Andrei nu maninca cum trebuie. E somnoros si suge putin pentru ca oboseste si adoarme.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

tomasa ma gandesc ca ei mai ling un cearceaf, mai iau un microb de pe o haina a lui tati, etc... se poate sa iasa un kk mai ciudat.

Nana multa bafta cu trataentul!! sa fie numai atat!!

Apropos' de caciulitza lui Mircea, este numarul 0, cea mai mica!! Si pentru ca veni vorba de caciula am constatat inca o data cat de diferiti sunt bebeii intre ei, cel mare purta caciula cu siret pe sub barbie fara nici o problema, nici nu o baga in seama, asta mic nici poveste, zici ca-l strange siretul ala de gat...plange, plange..pana i-o scot.

Andries

si eu am aceeasi problema....daca ii pun fes nu zice nimic, dar daca ii pun caciula legata sub gat, sau prinsa cu arici....urla cat il tine gura, dar asta este, trebuie sa iesim afara si doar nu o sa ii pun un fes....

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Andries, Tomasa, Myral merci de raspunsuri....sunt disperata si azi noapte la 1 comandam leagan pt bebe ca poate o sa doarma in el

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Neata.
Eu sunt disperata ca de ieri din sanul drept nu a mai iesit laptic deloc. Este moale si ma doare la atingere. Ce poate sa fie oare? Am tot incercat sa il pun pe Andrei sa traga, dar mititelul se enerveaza ca nu curge si mai inghite si aer. Ce pot sa fac?
Imi vine sa imi iau campii cateodata. Azi iar am clacat si m-am pus pe plans. Parca nu se mai termina, Cand zicem ca e mai bine, hop suntem iar la pamant ca mai apare alta problema.
Sabina, Piciulika, Andries, si toate celelalte mamici: va rog din suflet un sfat.
Am fiert iar cata mai oala cu ceai de fenicul, anason, chimen si musetel plus altul special ptr lactatie de la Humana. Nu stiu incotro sa o apuc mai ales ca nici Andrei nu maninca cum trebuie. E somnoros si suge putin pentru ca oboseste si adoarme.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

eu bagam pompa dupa ce sugea bebe, daca era somnoros

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

BETTY78 ai mei se intorc tocmai duminica ,dar sunt suparata ca imi pareau ca deabia asteapta sa plece,pe cel mic il inteleg ca astepta sa se intalneasca cu colegii lui de echipa (au un turneu de fotbal),dar taicasu ,putea si el sa para mai afectat ca ne lasa singurele

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

RGE, si noi am avut problema ochisorilor,este conjunctivita, la noi se lipeau. Am pus picaturi tobrex, vreo 10 zile cam de 4 ori pe zi si s-au curatat, dr pediatra de la circa mi-a dat trimitere la oftalmologie, intre timp am fost la o alta dr care a spus ca momentan nu e cazul, sa-l masez usor.Oricum daca ii pui picaturi vezi sa-i pui in amandoi ochisorii ca se ia de la un ochi la altul.Eu zic sa mergi la un dr totusi.Sanatate multa si gandeste pozitiv.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, voi o sa fiti o noapte singuri dar noi 3 zile-deci nopti

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor ma ajutati si pe mine cu un medic pediatru in sect 6 ..mai exact in Drumul Taberei..eventual sa vina acasa la bebe.?!
...bebelusului meu ii curg ochisorii si face niste chestii in coltul ochiului..am inteles ca ar fi de la glandele lacrimale dar ce sa fac sa-i treaca?..l-am tot sters cu musetel si ser fiziologic dar vad ca tot mai apar..

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

medic in sect 6 nu stiu (al meu e in 2), dar la ochi poti sa-i dai cu unguent cu kanamicina (unguent oftalmic) mie asa mi-a spus pediatra mea.

Andries

Mergi la inceput