*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Ioana speram sa nu fie nimic grav la Stefan, tinem pumnii sa evolueze bine!
Mihaelutat si cum fu cu bona de vrei s-o dai afara?
Tania aoleu aleluia
te inteleg perfect, cam asa si la noi. Am fost aseara la Real si Silvia daca n-a facut 20 de minuni in 2 ore n-a facut niciuna. Si nu le face cu intentie, nu a fost deloc obraznica, doar ca n-are stare, nu poate sta linistita langa cos in timp ce eu bag in el, non-stop trebuie sa faca ceva. Nati saracuta a stat sus in cos, in compartimentul ala de copii si s-a jucat cu chestia aia cu care legi cosurile unul de altul. De la sosire pana ne-am pus la coada la casa cand a vrut si ea jos. (Nu e tot timpul asa cumintica, a nu se invidia).
Dar uite ca DD e sus si ne da unul asa, unul altfel, ca de nu...
Vorba lui Virgil, de Silvia: noroc ca se poate concentra cand o intereseaza ceva ca altfel...
lavi02 spune:
Noki cum sa faca foamete cafeaua?! eu intotdeauna daca beau, o beau la sf mesei ca dupa ea nu mai pot manca nimic. 
Tania mortala Anna ca e friguroasa, nu stiu ce sa zic daca e normal sau nu ca eu sunt calduroasa, fetele mele la fel, si nu-l pot intelege pe Virgil care mereu isi pune soseste in picioare. 
De tipete, poate o doare ceva, stiu si eu ce sa zic?! Sau sa fie vreun vis, ceva in genul asta? Nu scrie prin cartile tale de psihologie?
Noki_Lara spune:
Lavi, iar vad ca fii-mea e leita Silvia!

Ioana- offf...nasoala tare treaba asta cu indecizia doctorilor. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav! Pupam ambii copilasi cuminti!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki sa stii ca aseara in timp ce coboram din masina si ii faceam a mia oara observatie Silviei ca nu statea locului, topaia prin noroi, se freca cu hainele de masini, etc; fix la tine ma gandeam ![]()
tania-z spune:
Noki, Lavi multumesc de raspunsuri 
Lavi inca nu am suspectat nimic pe fond psihic, ci inclin sa cred ca e vorba de un stimul extern/intern pe care eu nu reusesc sa-l identific. De ce? Pentru ca exista un model repetitiv, speriatul asta are loc mai ales seara, dupa baie, in timp ce o imbrac. M-am gandit ca poate fac eu vreo manevra gresita si o ranesc dar nu cred, ca o imbrac si ziua, uneori face kk si pateaza tot, asa ca procedura e ca la baie si atunci nu plange. O singura data a plans asa in timpul zilei, azi, in timp ce era pe masa de infasat.Am eliminat laptele de corp, ca am zis sa o piste ala cumva, desi e unul antialergic si o dau cu el de mai bine de o luna. Crizele astea au inceput acum vreo sapatamana, pana acum a facut de 5 ori. Luni vine si dra sa ii dea vaccin si o sa o intreb si pe ea, dar nu-mi pun prea multe sperante...
Noki partenera de dans (de dans, da?, deci nu concurenta lui ANutzache
) se numeste Ana-Maya si e fetita prietenei mele (cea care e medic, am mai povestit eu) si are 2 ani si 3 luni. E o scumpa si o cuminte! La un moment dat obosise si nu mai voia, dar Che insista sa mai danseze si tragea de ea ca de, el are rezerve inepuizabile de energie 
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Noki_Lara spune:
Uite-asa, Lavi, am auzit de la n persoane chestia asta. La minese verifica - rezist muuult mai bine la pofte si foame daca nu beau cafea dimineata, decat daca beau.
Ma duc sa ma documentez.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Lavi, da' oare de ce nu putea sa faca Nati ceva frumos si ...cuminte si cu ACEASTA ocazie sa te gandesti la noi!!!!

![]()
![]()
Tania, carevasazica, Che le are cu Anele!
Ai dreptate cu fetita - tare frumoasa si cuminte!
----------
Aloooooo, Guvernul??? Lasati odata codul ala administrativ si bagati capul si pe la noi!!!
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
tania-z spune:
uite ce am gasit, se potriveste ca descriere la plansul Annei, desi eu nu identific nicio sursa de durere
:
Pain: A cry of pain is sudden and shrill, just like when an adult or older child cries out when they get hurt. It may include long cries followed by a pause during which your baby appears to stop breathing. He then catches his breath and lets out another long cry. Time to check your baby's temperature and undress him for a full-body examination.
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Noki ![]()
- asta apropo de fete-cucuiete.
Interesanta treaba cu cafeaua.
tania da, asa stiam si eu ca e descris tipatul de durere: incepe brusc si tipa tare. Hm!
Eu reiau cu psihicul
(fiecare o tine pe-a lui). Nu cumva e ceva, vreun gest, ce-i aminteste de spital? Sau se leaga de botez, dupa botez a inceput treaba? A fost cumva traumatizant pt ea?
Daca DF ar avea o boala ar durea-o de mai multe ori pe zi, nu doar seara, sau cand e in pielea goala.
tania-z spune:
LAVI, da, asa e, dupa botez au inceput fazele astea. Dar nu plange deloc in apa sau cand o scot. Uneori o apuca dupa ce e gata imbracata. La botez a plans tot timpul, cred ca a fost traumatizant, mai ales ca a fost si frig.