*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana speram sa nu fie nimic grav la Stefan, tinem pumnii sa evolueze bine!

Mihaelutat si cum fu cu bona de vrei s-o dai afara?

Tania aoleu aleluia te inteleg perfect, cam asa si la noi. Am fost aseara la Real si Silvia daca n-a facut 20 de minuni in 2 ore n-a facut niciuna. Si nu le face cu intentie, nu a fost deloc obraznica, doar ca n-are stare, nu poate sta linistita langa cos in timp ce eu bag in el, non-stop trebuie sa faca ceva. Nati saracuta a stat sus in cos, in compartimentul ala de copii si s-a jucat cu chestia aia cu care legi cosurile unul de altul. De la sosire pana ne-am pus la coada la casa cand a vrut si ea jos. (Nu e tot timpul asa cumintica, a nu se invidia).

Dar uite ca DD e sus si ne da unul asa, unul altfel, ca de nu...

Vorba lui Virgil, de Silvia: noroc ca se poate concentra cand o intereseaza ceva ca altfel...

Mergi la inceput

Noki cum sa faca foamete cafeaua?! eu intotdeauna daca beau, o beau la sf mesei ca dupa ea nu mai pot manca nimic.

Tania mortala Anna ca e friguroasa, nu stiu ce sa zic daca e normal sau nu ca eu sunt calduroasa, fetele mele la fel, si nu-l pot intelege pe Virgil care mereu isi pune soseste in picioare.
De tipete, poate o doare ceva, stiu si eu ce sa zic?! Sau sa fie vreun vis, ceva in genul asta? Nu scrie prin cartile tale de psihologie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, iar vad ca fii-mea e leita Silvia!

Ioana- offf...nasoala tare treaba asta cu indecizia doctorilor. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav! Pupam ambii copilasi cuminti!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki sa stii ca aseara in timp ce coboram din masina si ii faceam a mia oara observatie Silviei ca nu statea locului, topaia prin noroi, se freca cu hainele de masini, etc; fix la tine ma gandeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Noki, Lavi multumesc de raspunsuri

Lavi inca nu am suspectat nimic pe fond psihic, ci inclin sa cred ca e vorba de un stimul extern/intern pe care eu nu reusesc sa-l identific. De ce? Pentru ca exista un model repetitiv, speriatul asta are loc mai ales seara, dupa baie, in timp ce o imbrac. M-am gandit ca poate fac eu vreo manevra gresita si o ranesc dar nu cred, ca o imbrac si ziua, uneori face kk si pateaza tot, asa ca procedura e ca la baie si atunci nu plange. O singura data a plans asa in timpul zilei, azi, in timp ce era pe masa de infasat.Am eliminat laptele de corp, ca am zis sa o piste ala cumva, desi e unul antialergic si o dau cu el de mai bine de o luna. Crizele astea au inceput acum vreo sapatamana, pana acum a facut de 5 ori. Luni vine si dra sa ii dea vaccin si o sa o intreb si pe ea, dar nu-mi pun prea multe sperante...

Noki partenera de dans (de dans, da?, deci nu concurenta lui ANutzache ) se numeste Ana-Maya si e fetita prietenei mele (cea care e medic, am mai povestit eu) si are 2 ani si 3 luni. E o scumpa si o cuminte! La un moment dat obosise si nu mai voia, dar Che insista sa mai danseze si tragea de ea ca de, el are rezerve inepuizabile de energie

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Uite-asa, Lavi, am auzit de la n persoane chestia asta. La minese verifica - rezist muuult mai bine la pofte si foame daca nu beau cafea dimineata, decat daca beau.
Ma duc sa ma documentez.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Lavi, da' oare de ce nu putea sa faca Nati ceva frumos si ...cuminte si cu ACEASTA ocazie sa te gandesti la noi!!!!

Tania, carevasazica, Che le are cu Anele!Ai dreptate cu fetita - tare frumoasa si cuminte!

----------

Aloooooo, Guvernul??? Lasati odata codul ala administrativ si bagati capul si pe la noi!!!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

uite ce am gasit, se potriveste ca descriere la plansul Annei, desi eu nu identific nicio sursa de durere :

Pain: A cry of pain is sudden and shrill, just like when an adult or older child cries out when they get hurt. It may include long cries followed by a pause during which your baby appears to stop breathing. He then catches his breath and lets out another long cry. Time to check your baby's temperature and undress him for a full-body examination.

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Noki - asta apropo de fete-cucuiete.
Interesanta treaba cu cafeaua.

tania da, asa stiam si eu ca e descris tipatul de durere: incepe brusc si tipa tare. Hm!
Eu reiau cu psihicul (fiecare o tine pe-a lui). Nu cumva e ceva, vreun gest, ce-i aminteste de spital? Sau se leaga de botez, dupa botez a inceput treaba? A fost cumva traumatizant pt ea?
Daca DF ar avea o boala ar durea-o de mai multe ori pe zi, nu doar seara, sau cand e in pielea goala.

Mergi la inceput

LAVI, da, asa e, dupa botez au inceput fazele astea. Dar nu plange deloc in apa sau cand o scot. Uneori o apuca dupa ce e gata imbracata. La botez a plans tot timpul, cred ca a fost traumatizant, mai ales ca a fost si frig.

Mergi la inceput