*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania, poate ii e fric cand o imbraci, mai ales ca zici ca e friguroasa-sefa! Pune-i ceva pe ea - un prosopel, ca oricat de re4pede te-ai misca, tot nu ai cum sa o imbraci instant.
Si s-ar putea sa fie doar dupa baie, pentru ca atunci cand iese si un adult de sub dus ii e frig, in contact cu aerul din camera...Nu? Mie mi-e!
Si pe perioada zilei daca zici ca o speli la fundic, nu echivaleaza cu baia propiru-zisa!
Io votez pentru infofolire!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Ieri am tras chiulul, dar am citit tot..n-am avut timp sa si raspund ca am alergat toata ziua dupa maimutza de Miruna care a avut o zi din aia .

Am fost seara la Anca, s-a jucat cu Karina, nu va spun ce urlete cand am plecat de acolo..ideea e ca le-a dat Anca cate o ciocolatica Kinder si la ora 2.30 cine nu dormea? Abia am reusit s-a culc la 3, dupa ce a facut un show intreg, cu dans, vorbit, repetat toate cuvintele din vocabular..vroia desene..nu va spun ca peste noaptea s-a foit oricum, ba dimineata cand m-am trezit am vazut ca avea patura pe jos, deci in mod sigur si-a aruncat-o peste pat aseara. Inutil sa va zic ca mor de somn

Tania io te inteleg perfect la faza cu copii hiper activi dupa cum vezi...

Foarte frumoase pozicile, mi-a placut mult costumatia Annei..in trend ca sa zic asa, mov. Cat despre Che..un adevarat cavaler, invita domnisoarele la dans, ce sa mai. Sa stii ca si Miruna facea cateodata la fel cum descrii tu ca face Anna, eu am pus-o mereu pe seama deochiului, mai ales ca sia cum mai are momente in care face ca toate traznaile, plange aiurea, se tavaleste pe jos...ii descant si ii trece imediat, parca nici n-a avut vreodata ceva. Poate se sperie de ceva, poate i se pare ca vede ceva pe pereti...
Nu-ti face griji ca nu poate face infarct, asa cum imi spunea si mie psihoterapeuta la sedinte...inima e facuta sa reziste la palpitatii, la un puls mai accelerat..

Cuscra sa-ti fie de bine sala, vad ca-ti prieste!

Ioana cand povesteai cum face pishu Stefan pe tine mi-am adus aminte de prietena mea care are baietel..cand era mic si-l schimba nu exista sa nu faca la fel...odata-l vedeai ca se concentreaza si tragea cate un pishu de nu stiai incotro sa fugi sa te feresti. Deh..noi astea cu fetite n-am experimentat senzatia

Ma duc la treburile mele...am de facut un referat la info, poate il termin ca deja lucrez la el de o sapt

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

LAVI, da, asa e, dupa botez au inceput fazele astea. Dar nu plange deloc in apa sau cand o scot. Uneori o apuca dupa ce e gata imbracata. La botez a plans tot timpul, cred ca a fost traumatizant, mai ales ca a fost si frig.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

si fiind ea friguroasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok am auzit tipatul de disperare dinspre Casa Poporului si am lasat balta tot ce faceam si am intrat.
In primul rand dorim sa multumim infinit pentru urarile primite, scrise sau nescrise, stiu ca am fost in gandurile voastre ieri, ganduri verbalizate sau nu, lucru pentru care va multumim si va pupam.
In al doilea rand va anunt ca ieri nu am baut nimic, nu am mancat nici o prajitura, totul s-a amanat pana sambata, cand se va reuni familionul nostru, cuprins din rude pana la gradul al II-lea inclusiv, finii si prietenii apropiati, ceea ce inseamna 30 de adulti si vreo 10 copii, deci balul va fi sambata.
In al treilea rand ii raspund lui Lavi si celor interesate de problemele cu bona. o fac pe scurt caci daca nu as sintetiza as scrie vreo 2-3 pagini. In ultima perioada Bona trece printr-o situatie familiala proasta, nasoala, lucru pe care il inteleg perfect, dar starea ei psihica se rasfrange in mod negativ asupra lui Titi si asupra mea. Pentru prima data in aproape 2 ani de cand e la noi, Titi nu prea o mai agreaza, in speta ea este foarte deprimata si plange iar copilul prefera clar compania vesela a noastra. Isi manifesta deja nemultumirea dimineata cand plec la serviciu, fara plansete, dar ma roaga sa raman cu ei, lucru pe care nu l-a facut nicodata. Pana acum o saptaman era bucuros cand intra ea pe usa, acum o ignora. Ea pe de alta parte, vrea sa ma faca sa ii maresc salariul, o cunosc bine, si tactica asta o aplica de fiecare data, sta imbufnata si se plange pana reactionez eu. de data asta eu mi-am propus sa nu reactionez deloc, sa o astept pe ea sa vad cum pune problema. Aseara m-am ratoit la ea ca i-am luat un platou de praji e la Ana si o sampanie casa o servesc de ziua copilului si facea fite de ziceai ca ii dau kk. dupa ce m-am luat de ea, azi era mult mai zambitoare, pentru ca nu se astepta sa ma iau de ea.
Acum eu sunt in mare dilema. Stiu ca e intr-o situatie naspa si probabil ii vor trebui bani, de asemena stiu ca il iubeste pe Titi si are grija de el, stiu ca e depresiva si partial o inteleg, insa nu pot sa pun comfortul copilui pe locul 2.Am doua variante: sa caut pe altcineva sau sa ii mai dau ceva bani in plus, acest din urma lucru ridicandu-i moralul cu siguranta. Imi e groaza sa caut pe altcineva, dar as fi totusi dispusa sa o fac daca situatia continua asa.
Deci cam asta e cu bona.
Astept sugestii si reclamatii.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Mi-au venit analizele de sange. deci nu am infectie urinara, cam toate sunt in limte normale, singurele naspa sunt: Fibrinogenul=593.5,val de referinta 200-400;
Proteina c reactiva=0.62, val de referinta 0-0.5
si VSH la 1h=58 si la 2h=64., val de refrinta 0-25.
Fibrinogenul si proteina asta sunt si hasurate valorile, deci sunt clar depasite, la VSH nu sunt hasurate, ma gandesc ca pote nu inteleg eu bine valorile sau or fi cu virgula si nu se vede pe fax.
Programare la medic abia peste 1 saptamana ca am treaba , desigur sunt disperata.
Mirabilisdaca mai intri te rog sa imi zici si mie cam ce poate fi.
Nu caut pe net ca sigur gasesc numai tragedii si ma inspaimant degeaba.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Aloo pe unde ati disparut?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaela ,nu cred ca e ceva grav dar totusi tre' sa mergi la medic .

Fug la piata ca a venit mama la mine ,am prins-o iar azi deci mai bag o sedinta ,,de sala'' ,sa treaca febra ,va pup !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, fug la Plaza in scop de cautat cizme, dar ne vedem dupa-amiaza, da????
Cu bona...sa nu cumva sa-i cresti vacii salariul!!! Ca dupa aia ce faci? ii cresti iar peste 2-3 luni??? Si tot asa....Mai bine intra in ea, ca vezi ca are efect.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Da Vecina ne vedem.
Am reusit sa imi fac o programare la doctor acum, ma duc pe la 2 ca m-a speriat si mama ca VSH e foarte mare.
intru mai tarziu.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

heloo

MIHAELUTAT astea analize mi le tot faceau mie dr cand nu stiau ce draq am cu stafilococia mea. m-am chinuit cu furuncuri cativa ani de zile, (am facut si vaccin la Cantacuzino, degeaba) cu dureri de sale, intepenituri de mijloc (ma ducea cristi mai mult in brate la wc si tot el ma ridica de acolo) dureri de toate oscioarele/incheieturile. si dr spunea ca am facut un romantism de la stafilococ. (am facut un exudat si aveam si in gat)
s-ar parea ca am o spondilita anchilozanta (unii zic ca am altii ca nu am!!!) si am luat vreo 2 ani antibiotice. cu pauze de o 3-4luni am luat de m-am umflat.

asa ca poate fi ceva infectios....inflamator.
da MIRABILIS stie.

CORAP sper ca sunteti bine. sanantate.

CATUTZA vlad a fost la tara de 3 ori. nu-l mai dau prea curand, chiar daca Cristi ar cam vrea.

TANIA uite, azi este prima zi de dupa botez cand Alex doarme ziua. inainte de botez avea un somn de zi de cateva ore, cand dormea si vlad.
dar dupa botez a fost fff zbuciumat si de dimineata pana seara abia daca dormea 2 ore adunate. in rest plans, plans, plans (de foame, dar mai ales de colici si de frig).
si cu frigul....alex este idem cu Anna a ta. ma uitam la pozele cu vlad la aceeasi varsta si-l tineam in capusorul gol. pai alex este imbracat asa: body, pantalonas, bluzita si peste un costumas din acela cu "totul" gros + caciulita.
si de multe ori am observat ca nu doarme pana nu-l invelesc. si am in casa 25 grade, deci este super cald.

revin ca se foieste alex

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput