*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023?

Merita sa bagati un ochi aci.E o fetitza de 2 ani .Nu e de plins.E de ramas cu gura cascata.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Incredibil!! Nu as fi crezut veci pururea, daca nu as fi vazut cu ochii mei!!!!
Este clar un mic geniu fetitza!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

e, asta e nimik. fiu-meu nu poate sa articuleze cuvintele, ca altfel el stie si capitalele la toate statele aratate de baby genius lily.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

seara buna si de la noi!
azi a fost zi de cosmar, Che a avut unul in episoadele hiperactive in care face cate 1-2 prostii pe minut (cele care il cunoasteti, stiti ca nu exagerez) si m-a capita rau de tot, acum as dormi 7 zile non-stop! Noroc ca a fost Anna cuminte ca altfel ....

Fetelor m-a distrat cum ati asemanat copiii mei cu parintii, of corz ca cel mai mult m-a umflat in pene Cristina care zice ca amandoi seamana cu mine. Si eu care credeam ca le-am dat doar cate o spranceana la fiecare

Mihaelutza sigur acum sunteti la spritzuri si despachetat cadouri, dar iti dau o imbratisare virtuala pentru ziua lui Mr. Tzitzi - sa-ti traiasca sanatos! Da, nasa e foarte frumoasa si...nu are nas (e necasatorita)

Ma duc ca s-a trezis piticania. Mai aveam o gramada de zis...le las pe maine.
pupici!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello si de la noi!
Prind putina libertate la comp, cat George o culca pe Maria. Stef deja face nani, dupa cel mai naspa episod de plansete de pana acum, sper sa nu mai avem parte de asa ceva prea curand, mi-e mila de el de nu mai pot.

azi am fost la pediatru cu Stef, de fapt am ajuns sa vedem 3 si inca nu suntem pe delpin lamuriti ce se intampla cu el, daca avem de-a face cu o criza genitala (i s-a umflat o chestie in spatele unui mamelon) sau o infectie cauzata de renumitul stafilococ auriu. SCorul e de 2-1 la pareri, adica 2 dr cred ca e vb de criza genitala, 1 de infectie. Acu' asteptam sa vedem cum evolueaza. In trei ore cat am umblat de la un dr la altul am imbatranit un an, naspa e sa fi stresat din cauza sanatatii unui copil. SI mai naspa e sa fi bagat in ceata de atatea capete luminate.

In alta ordine de idei, partea amuzanta a prezentului: fii-meu se pisha la propriu pe mine de cel putin o data pe zi, abia apuc sa aplic un blocaj sa nu ma ude de sus pana jos.

Maria e o comoara, as repeta asta de 100 de ori pe zi si nu ar fi de ajuns. A inceput sa se joace singurica si asta imi ofera si mai multa libertate in a manui cratitele si oalele din bucatarie, sau de a pune rufele in masina de spalat.

Hehe, ce-i aia mers la sala? Cred ca daca m-as mobiliza as putea sa fac ceva gimnsatica, cat dorm aia mici, deocamdata nu simt nicio tragere de inima. Insa sustin din toata inima pe practicante, ca stiu ca tare bine face, mai ales la psihic.

Astea fiind spuse va pupez de somn usor.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Bai io chiar am ramas cu gura cascata ,nu-mi vine sa cred ca exista asa genii ,poate o ajunge si fi'miu sa aiba cunostintele lui Lilly pe la 18 ani :))))

Ma duc sa stau tolanita ,azi iar am facut pe viteaza la sala si ma dor toate cele ,am o febra nasoala ....,noroc ca fi'mi e cumintel ,se joaca de vreo juma de ora cu masinutele

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023?

Merita sa bagati un ochi aci.E o fetitza de 2 ani .Nu e de plins.E de ramas cu gura cascata.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

geniala fetita! Absolut demential!

Ioana, pupam pe Stef mic si drag si tinem pumnii sa nu fie nicio infectie, DF! Tinem pumnii sa va lamureasca cineva si sa vii cu vesti bune cat mai curand!

Ina, cum mai e Rachel? Sper ca bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata ,neata!!

Ce credeti ca fac barbatii casei la ora asta?Nani!M-am furisat incetisor sa nu ma simta ,mi-am facut cafeaua ba chiar am timp de forum ,sper sa mai doarma o ora.
Mai eu de cind cu sala asta nu prea mai am somn ,asa am patit si ieri ,ma simt odihnita in loc sa fiu lesinata ,m-am culcat la 1:00 si m-am trezit la 8:00 singurica ceea ce la mine e neobisnuit dar imi place ,asa pot sta o ora,doua in liniste .

Ioana ,ne rugam la Doamne Doamne sa nu fie nimic serios la Stefan ,poate gasesti un dr bun pina la urma sa va lamureasca.
Tania ,mai umfla-te o data in pene ,io zic la fel ,amandoi ingerasii seamana cu tine.

Ma duc sa-mi beau cafeaua .....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

hai ca apuc sa intru si eu mai devreme!
cu desigur.

Madutza multumesc! . Mai, eu cred ca sala aia te energizeaza si de aia iti dispare somnul. Ce te invidiez, si eu vreau sa ma apuc, dar numai dupa ce termin cu alaptatul, ca nu as vrea sa am pe tricouri si alte chestii decat transpiratie. Plus ca, la fel ca si Ioana, nu prea ma trage ata acum de nicio culoare. Aaaa si l-am vizionat si eu pe Orlando echipat de plimbare, tare fain! Sportiv baiatul.

Ina chiar, ce ne mai spui de Rachie? E mai bine acum? Da-ne vesti bune!

Mihaelutza da, m-am "galbejit" la par, ca altfel nu pot spune. Culoarea din capul meu este rezultatul unui vopsit/experiment la mine acasa, ca de, timp de coafor nu fuse . Asa ca sunt o varianta feminina a Pistruiatului.

AM si eu doua intrebari, daca aveti timp si puteti da o parere:
1. A avut careva copii frigurosi? Cand erau mici, asa ca Anna. Asta mica ma dipera cat e de friguroasa. Eu pe Stefan (calduros tare) il imbracam sumar prin casa si ii era bine, nu suporta patura de el de mic si nici acum. In schimb Anna nu poate adormi daca nu e infofolita , cum o imbrac mai subtire stranuta intr-una si se agita, ii ingheta mainile si obrajii. E normal sau e vreo dereglare?

2. Tot cu Anna: mai ales seara, dar uneori si in timpul zilei, are un moment in care se sperie dar rau de tot! DIntr-o data face ochii mari, ca si cum ar vedea te miri ce (sau ca si cum as intepa-o cu un ac) si urla intr-un hal...de nu are aer. Are acelasi plans ca atunci cand ii lua sange la spital si ii intepa vena, deci nu colici, foame sau altele cunoscute. O potolesc tare greu, nu-mi dau seama de la ce i se trage. Eu mam speriat atat de tare, pt. ca-i bate inima rau si - nu radeti - mi-a fost teama chiar sa nu faca infarct! Am ajuns sa am cosmaruri noaptea ca ar pati ceva . Ce parere aveti?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi! Fara cafea, ca face foamete si suntem la eterna cura!

Tania, mie nu mi se pare nimik ciudat la Anna cu faptul ca e friguroasa. Si io sunt, si fara sosete in picioare nu pot dormi si-mi ingheata mainile ff repede.Dar cu faza cu tipatul brusc...hmmmm...io l-as intreba pe doctor, sa primesti o parere avizata!!!
Si Sarah mi-a mai facut crize de plans aiurea in tramvai, dar de fiecare data deduceam ca a fost deocheata - io una cred in asa ceva si la mine de cate ori mi s-a facut brusc rau, de la asta a fost si a trecut dupa descantec, si vad ca si la Sarah merge treaba.
Tot nu mi-ai zis cine e fetita aia frumoasa cu care dansa Che si cat are?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput