LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Acs,

Mihaitza atot la 23 adoarme..daca asa-i vine lui somnul chiar nu am ce sa-i fac.MAcar dimineata doarme pana la 9.

Chris,
Eu nu pot sa o vad pe pisi..De ce oare?

Bambo,
imi pare rau pt barbie..lasa ca trece si uita..

Laura,
Succes..again (ce-i al tau e pus deoparte).

Dianocica,
Niciodata nu i-am dat petit beurre..numai Nestle si leibniz fara zahar.Numai ca jumatate de pachet il rontai eu..

Au inceput socrii..ca ce frig e la noi..cum il tin asa?Sunt 22 de grade la noi in camera..la ei, 25 si umiditate 22%.
Dar eu nu suport caldura..parca nu pot respira.. ma rog..le-am taiat-o scurt ca asa a zis pediatra..

Dormitul..
patutul e depozit de jucarii.. adoarme numai cu mine langa el si sa ma tina de un deget..iar noaptea tot asa, intinde mana prin pat sa ma gaseasca..Nu stiu cum vom face.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DIANOCOCA,whole grain...????dk nu te-ai lamurit deja...

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

oppps!!!DIANOCICA,evident.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ora 9 (rimeaza cu doua , chinico :))

incepe telenovela
"in casa cu socrii"...dar, nu , altadata.sa mai fac rost de material :)

am intrat sa ma asigur ca e liniste si pace. buunn.

imbracatu/dezbracatu se negociaza cam ca la majoritatea.. obiecte in maini, numarat, cantat, ...in timp ce mama asuda ca la turnatorie...

io nu prea am parte de disecat kk...pt ca nu faca acasa ...doar la gradi...in weekend, insa, mai vizionam meniul :))...

m-am hotarat sa fac brad de plastic, pt prima data ...globurile oricum sunt din plastic toate...ce se mai poate intampla...vom face de jdemii de ori hopa-mitica cu el si gata....

adina: d-soara/d-na e cumva Andreea?

vizionat fulguletzi nazdravani...ati observat cat de mult se schimba, acumuleaza si se transforma in ultimul timp? mi se pare ca zilnic vad la Julia alt gest, alta miscare, alta reactie...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Da,e Andreea Sabau!!!pupici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Bambouite aici pupicei dulci pentru Antonia de la Mario sa treaca buzita. Mario o intelege perfect prin ce trece noi de 2 ori am spart buza de sus pe interior. Ati primit jucaria? Cum a reactionat Antonia?

Kokorino tu stii da ca noi te asteptam cu vesti. Zi-ne ce fac sandokanii? nu mai fi suparici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

daca-mi spuneti si cum se zice la cereale integrale in engleza...ca si alea pe care le mananc eu si vrea si el tot integrale sunt. de aia si intrebam la mom cu pricina..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

whole grain, whole meal

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bambo, offf, biata de ea, cum e acum? i-a mai trecut supararea?

am vorbit cu asiza, sunt asa si asa. ieri i-au pus branula, a fost rezonabil dat fiind situatia, denis s-a linistit repede. nu mai avea febra aseara, dar in cursul noptii, spre dimineata, a inceput sa sa infierbante din nou si a mai avut si azi un puseu peste 39. la analize i-a iesit nr leucocitelor cam mare si vsh-ul la fel, semn de infectie clara. denis e f.obosit, nu e in mediul lui si simte asta saracutzul. in ciuda faptului ca are puroi pe amigdale are pofta de papa, ceea ce inseamna ca nu-l doare cand inghite. oana isi facea griji cu mancarea pt el, nu-i da din cea de spital (evident!) si nu are cum sa-i gateasca, spunea ca ar incerca sa fuga 2-3 ore acasa sa-i faca ceva. i-a mai dat si de la borcanel, nu stiu daca mai are borcanele de legume cu carne, stiu ca are fructe si cereale la ea. spunea ca si ea e cam obosita, are mai multe nopti la rand cu max 4 ore dormite, asa ca...
i-am spus ca ne gandim toate la ea si va transmite ca va pupa! o mai sun mai pe seara.

multumim ca v-ati bucurat de primul nostru pas, chiar daca a fost mic de tot... si, ca si altii, de aseara nu a mai incercat nici unul. asteptam, nu ne grabim...

roana, bine ca a facut acum, a trecut si ati scapat! eu n-am facut varicela dar am facut rubeola, chiar cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata cu marc. si mi-am dorit sa fi facut in copilarie pt ca a fost cumplit de dureros... bine macar ca nu am facut in sarcina pt ca era prea riscant...

lavinia, la mai multe! stelutze... tu ce credeai?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by adinazot

quote:
Originally posted by Ktrinel

ora 9 (rimeaza cu doua , chinico :))

incepe telenovela
"in casa cu socrii"...dar, nu , altadata.sa mai fac rost de material :)

am intrat sa ma asigur ca e liniste si pace. buunn.

imbracatu/dezbracatu se negociaza cam ca la majoritatea.. obiecte in maini, numarat, cantat, ...in timp ce mama asuda ca la turnatorie...

io nu prea am parte de disecat kk...pt ca nu faca acasa ...doar la gradi...in weekend, insa, mai vizionam meniul :))...

m-am hotarat sa fac brad de plastic, pt prima data ...globurile oricum sunt din plastic toate...ce se mai poate intampla...vom face de jdemii de ori hopa-mitica cu el si gata....

adina: d-soara/d-na e cumva Andreea?

vizionat fulguletzi nazdravani...ati observat cat de mult se schimba, acumuleaza si se transforma in ultimul timp? mi se pare ca zilnic vad la Julia alt gest, alta miscare, alta reactie...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Da,e Andreea Sabau!!!pupici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

terifiant
si enervant in acelasi timp

ktrinel, tu ii sti chiar pe toti/toate ?!

trebuie sa va spun ca si printre cunostintele mele ktrinel stie pe cineva. si eu nu sunt din sibiu... cum spuneam, terifiant. e shpioana. are sateliti personali. ceva smecherie e la mijloc, sigur-sigur

kati, , caut si acum un cm sa-i masor talpa. cand gasesc te anunt

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bambo, ce rau imi pare pentru antonia,
asa plang cand cad saracutii

tare video cu telefonistul laviniei :

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si multa sanatate fulguletilor bolnaviori!

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput