LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Revenit.. pe fuga,
Ruxandra, nu i-am dat nimic nou, dar dadaca mi-a zis ca seamana cu cele care le-a avut in vara... eu tocmai am schimbat centrala pe 21-22 de grade.... oare i-a fost prea cald? El doarme neinvelit, cu un body cu maneca scurta si o pijama.....
Bambo, pupam frumoasa sa ii treaca repede, repede
Roxanica, pup si pe mamica ta
Roana, ma bucur ca ati trecut prin bine prin incercarea asta..
Asiza, multa sanatate lui Denis; sint inca in spital.... abia acum am vorbit cu ea
Chris, eu am ratat pozele.. se vede ca citesc pe diagonala... vreau si euuuuuuuuuu
Laura, bafta la interviuri.. asa o groaza am de ele... si parca vad ca in curand imi caut si eu alt job; daca pleaca si Asiza, chiar nu stiu ce ma fac singura prin Cluj
A-deju, ai dreptate.... si fratello a facut de 2 ori, ultima oara la 40 de ani
Erika, pupici sa-ti treaca supararea...
Credeam ca termin de citit dar tot nu reusesc... oricum azi am fost chiar activa...
Danutz, Teutz, Crykett, si restul trupei va pupicesc tare, tare
Canada, TREZIREA!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dianocica sa ne spui ce gasesti...despre produse integrale, ca eu mare lucru pe net nu vad...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

lavinia chiar nu stiu de ce nu a mers, ca celelalte fete au vazut. mai incearca, poate a fost proasta conexiunea la net.

yagmur trimis pm

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...mai sunt 3 ore si 20 min pana iepurasha mea face un anisor ...

LA MULTI ANI TUTUROR FULGULETILOR CARE ating pragul de 1 AN!!!

....anul trecut pe vremea asta , eram la camera de garda asteptand sa-mi faca internarea.....ana deja se pregatea sa vina pe aceasta lume.......

asiza MULTA SANATATE si MULTA PUTERE SI INCREDERE!!! Multi pupici!!!

eri ka chiar ma regasesc in cele scrise la numele mihaela (este primul meu nume)

bambo multi ici virtuali pe julitura antoniei...sa-i treaca repede

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

CE FRUMOS APARE LA VARSTA ANEI: HAPPY FIRST BIRTHDAY!!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor, premiul se reporteaza ptr runda viitoare ! CO-CA este scoica !!! are o scoica sparta si si-o pune la ureche sa auda marea . zice CO-CA si apoi SHHHHH asa cum face marea ;)) .

vesti najpa de la noi ! laringita ! fost cu el pe afara si cand a venit a inceput sa tuseasca "latrator" uppppppps mi-am adus-o pe donia in minte ......asa ca fuga la dr ! s-a tot sucit , s-a invartit ......a inceput sa scrie cica rosu in gat dar nu e ..... si pana la urma zik eu de laringita si tuseste copilul ......cica da , asa e ! "good doc" ! another point for me !!

asa ca : bagam ce ne-a dat si speram ........

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Dianocica sa ne spui ce gasesti...despre produse integrale, ca eu mare lucru pe net nu vad...
pai nu gasesc nimic...'oficial'. asa..articole pe siteuri sunt, dar nu am incredere. la fel sunt si articolele de pe dc cu sarea...sucul de morcovi...n exemple. cautam pe siteuri specializate dar...nu gasesc...si nu pot sa deschid recomandarile ong ca mi-a expirat acrobatul mai incerc, pana atunci nu ii mai dau.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Roxanica, mamei tale! Aveti dubla petrecere astazi!

Ruxandra, ai dreptate cu mancarea de seara. Asa cred si eu, ca-i trebuie ceva mai consistent. Dar ce sa-i dau? In timpul zilei mananca bine si e si foarte pofticios.

Crykett, poti sa ne trimiti si noua reteta de suflat nasul? Tare bine ne-ar mai prinde :).

Roana, bine ca s-a terminat cu varicela lui Alex. Credeam ca la bebei apar forme mai usoare.

Laura, macar ma linistesc ca nu e singurul care mananca noaptea la 1 an. Daca gasesti o metoda de a-l face sa nu mai ceara de mancare in timpul noptii, te rog sa-mi spui si mie. Succes la interviuri!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

danita tinem pumnii sa treaca usor noaptea!

Mergi la inceput