LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
Laura-tinem pumnii pt interviuri
pai cum a cazut
fugea prin casa cu jucariile in mana si sa impiedicat de un pragulet mic si a dat cu gurita de un colt
cum avea mainile ocupate nu a putut pune mainile in fata
multumim de pupici parca a mai trecut ![]()
ca o alinare
ne-a venit jucaria de pe quelle playset 4 in 1
la 2 vine curierul ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
o sa va impartasesc un mic secret, da' sa nu ma injurati
din pacate, nu esti imun daca ai facut o data varsat de vant... se poate sa faci si a doua oara... eu am facut de doua ori, prima oara fff nasol, a doua oara o forma usoara, dar ca sa nu scapam totusi asa usor, odata cu mine a facut si mama, tot a doua oara, dar..nasol de tot... asta este, vremurile se schimba, virusii sufera mutatii si se adapteaza :)))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
i-am luat biscuiti leibnitz cu cereale ( ase citi faina integrala sau ceva de genul...aia cu o bulina verde). sunt ffff buni, nu se compara cu petit beure...se vede ca nu s asa chimici. si mult mai satiosi.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
flore26 spune:
quote:Si noi papam tot leibnitz
Originally posted by dianocica
i-am luat biscuiti leibnitz cu cereale ( ase citi faina integrala sau ceva de genul...aia cu o bulina verde). sunt ffff buni, nu se compara cu petit beure...se vede ca nu s asa chimici. si mult mai satiosi.
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
printesa sa treaca!DANDUSA
felicitari pentru pasi!FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by flore26quote:
Originally posted by dianocica
Si noi papam tot leibnitz. Acum ca mi/a trecut sperietura, imi permit o gluma: noi stim sa mancam numai biscuiti scumpi, ala cu care s/a inecat era din ala ieftin
A vorbit Nicu, cu o doctorita de la Sp.Judetean si i/a explicat cum sa facem cand se mai ineaca ( sper sa nu fie nevoie): tinuta cu spatele la noi, si apasata cu putere, cu degetele in capul pieptului ( sa fie presiune pe stomac) ...sper ca intelegeti ceva...si iese tot...BAMBO
printesa sa treaca!DANDUSA
felicitari pentru pasi!
FLORE![]()
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
Aici nu se recomanda copiiilor sub 3 ani nici un product integral...nici orez, nici paine nici biscu...actioneaza asupra motilitatii intestinului...
Eu bag la greu orez si cereale integrale cand is consti...si imediat ma rezolv...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
eri_ka spune:
Acum am reusit sa-mi fac putin timp sa va scriu, ca de citit, am citit printre randuri. Duminica a fost f frig si a batut vantul groaznic si presupun ca n-a mai fost intalnirea. Imi pare rau ca n-am putut sa va raspund la invitatie, dar am fost tare ocupata. Poate iesim intr-o dupa amiza, eu pot dupa 15:30 saptamana aceasta. In weekend nu suntem in Bucuresti..vedeti, va spuneam ca nu sunt deloc flexibila
. Sunt suparata, mai bine plec sa-mi iau o hainuta, sa-mi treaca.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Lavinia_P spune:
Luati de aici cate un paharel de Martini
(io visinata -lipsa)
pt a doau steluta!![]()
minunea mea
dianocica spune:
quote:mi-a trecut mai demult pe la urechi ceva de genul dar ma gandeam ca poate nu-mi amintesc eu bine din mom ce nu am mai auzit deloc discutii pe tema. atunci ma duc sa bat netul in cautare de informatii suplimentare. multumesc.
Originally posted by Dbunny
Aici nu se recomanda copiiilor sub 3 ani nici un product integral...nici orez, nici paine nici biscu...actioneaza asupra motilitatii intestinului...
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
daca-mi spuneti si cum se zice la cereale integrale in engleza...ca si alea pe care le mananc eu si vrea si el tot integrale sunt. de aia si intrebam la mom cu pricina..
diana si
david 03.12.06

LA MULTI ANI, DAVID