LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
bambo, un
mare de la noi, sa treaca supararea, si un
motanesc pt buzita antoniei, sa treaca repede bubu!!!!
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roana
Sa va mai spun cu varicela lui Alex. Saracutul a facut o forma tare urata. plin plin de bube, dar plin stiti ce e aia?
si pe limba si in gurita si pe putica si in putica peste tot.
Plus febra 38-39 aproape constant eram disperata. Nu stiam cum sa o mai scad. cand supozitoare cand nurofen, dar cam degeaba...
mi-am luat liber si am stat cu el. si l-am tinut cum a vrut el,in brate cat a vrut el, ne-am iubit mult, a supt titi cand a vrut el numai sa nu mai fie asa marait si trist. avea o privire de ma termina.
Bubele tot ieseau.devenisera apoi asa parca cu puroi, acum s-au uscat, febra nu mai are, a revenit la normal aproape total. si cred ca nu are semne.
a fost cumintel, nu s-a scarpinat deloc.
E tot mai dulce. e tare umblaret si deja pare ca stie totul.
e foarte mamos chestie ce ma bucura, se prinde de mine si ma pupa asa cu toata gura si zice MAMA asa de frumos ca ma topesc. cand a zis prima data asa clar si zambind mama m-a busit plansul.
Multumesc celor ce s-au gandit la noi, ma bucur ca a scapat dar preferam sa fie mai mare
Ajutati-o pe Sonia

Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
roana imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asta. bine ca s-a terminat.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
bebinuta spune:
Dandusa
Roana imi este frica sa ma gandesc la bolile copilariei. Saracutii de ei.
Chris ce dulcica e Alexandra suparila.
La noi imbracatul, dezbracatul decurg normal, fara multe greutati, dar mai nou schimbatul scutecului de kk a devenit o lupta. Din 3 kk pe zi, unul sigur ma atinge si pe mine
sau patul sau sosetutele.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
flore26 spune:

DAVID, ANA si ANTONIO 

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
bebinuta spune:
Bambo, pupam buzita sparta.
Laura, nu te-am uitat

Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Laura13 spune:
salutari mamici!
a deju sa stii ca si florin are problema asta la cap: nu mai sunt copii afara stam in casa. ma rog, pana la urma face tot ca mine![]()
bambo pai cum a reusit??? sa inteleg si dupa ce vor merge atat de bine ca antonia tot vor mai fi accidente?
dam pupici sa treaca repede repede
roana bine ca a trecut! si pt ca eu nu ma pricept intreb: varicela e varsat de vant? eu am facut varsat de vant tot asa cum spui tu, fff urat, bube si in gura.....si prin alte locuri indecente
la 18 ani!
preferam sa fac cand eram mica, am fost crunt!
alex pt ca nu s-a scarpinat!
ruxandra dani asa se stramba cand vede ap foto, e un semn de bucurie la el
ma distreaza tare tare!
acs si dani papa noapte mult! si i-am dat seara de mancare pe la 8 (el se culca pe la 9.45) si am avut surpriza sa nu isi mai bea laptele la culcare, deci tot pe la 2 urla de foame. asa ca......eu ii dau sa manance si noapte, cateodata si de 2 ori. la noi e si problema ca adoarme cu lapte (si ziua si seara) si, cred, ca noaptea, daca se trezeste, nu mai poate sa adoarma fara lapte.
dianarus

BRAVO MARC!
DAVID 
ANTONIO 
ANA
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii si fericire!
la noi a fost tare naspa azi noapte, s-a trezit dani plangand tare, dupa ce si-a baut lapticul a terminat cu plansul dar vroia joaca. pana la urma a dormit cu noi in pat 1h, pana pe la 3. la 6 aceeasi poveste, tot la noi in pat a reusit sa doarma pana la 7. el....ca eu....nefiind obisnuita am stat treaza sa il veghez![]()
am fost la un interviu, inca unul dupa-amiaza. asat de dimineata a fost un teste pe probleme financiare....mor de curiozitate ce am facut. oricum, daca trec mai urmeaza 3 teste/interviuri. frate....parca m-ar angaja presedinte....asa ma cauta![]()
va pup dulce
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
saryta spune:
LA MULTI ANI! Antonio 
LA MULTI ANI! Ana 
LA MULTI ANI! David si bunicuta de David 
Roxanica - sa-ti traiasca mandrete de baietel, sa va bucurati de el si sa va umple viata numai cu bucurii.
Bombo -
sa treaca supararea ... sper sa-i treaca repede.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
bebinuta spune:
David si bunicuta, Antonio, Ana,

LA MULTI ANI!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
roana spune:
da Laura, varicela e varsat de vant.
Inseamna ca esti imuna. Ca alex a luat de la sotul meu.
la 30 de ani a facut.ce e ciudat e ca sotul meu a facut forma usoara de tot. cateva bube si gata.
In schimb Alex era plin saracutul. ma bucur ca a scapat doar ca pentru el a fost aiurea ca nu pricepea ce se intampla cu el. si se uita rugator la mine sa il ajut si eu eram terminata de mila. ce puteam sa ii fac?
Bine ca a trecut.
Pup pe toata lumea.