Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza si de la noi.
Luy, i-a placut tare mult mamei calendarul, mai ales ca pusesem si niste poze cu ea si bebe . La control mergem si la 3 luni, am facut programarea de cand am fost la cel de 2. Si tot lunar o sa ma duc pana la un an.
Cecilia, nu stiu daca ajung in parc pt ca vreau sa ma duc la Cora pe la 11 si jumatate. Trebuie sa iau scutece si servetele ca sunt pe duca si nu imi mai ajung pana maine. Te sun daca ajung.
Carpatina, spor la invatat si bafta la examen.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Luy le-am pus in continuarea celorlalte.

sper sa le poti vedea.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by afibebe

luy cauta la Album.

Aaaa, am vazut acum ultimele 2 poze cu un falcos dulce. Da' erau si mai devreme si nu le-am vazut eu ???? In penultima poza e cumva la botez ? Ca e imbracat in alb si zici ca-i un ingeras
bikmaria, tu lucrezi deja ???? Cum te descurci cu bb mic, frate de bb maricel, sot, serviciu, forum ? Esti

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LUY lucrez doar 4h pe zi si 2sambete pe luna ,ma descurc binisor pt ca am una bucata bebe cumintica ,un baiat maricel care stie ce are de facut ,ne mai certam la teme ,dar asta e ,si mai am una bucata sot care pleaca dimineata se intoarce seara ,nu este pretentios, nu prea ma ajuta cu bebe ,dar ma ajuta la bucatarie ,

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput