Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata Afibebe!
Vad ca in dimineata asta este mailiniste pe aici.
Am dat de o chestie draguta in cap8 de la odisee,un tabel care prevede sexul bebellui...eu m-am uitat adineauri si mi-a iesit tot fetita....la voi se potriveste?
Ii dau paste si aici sa vedeti:

Tabelul lunar chinezesc este una din aceste "metode" de a afla sexul copilului in functie de luna in care este conceput si varsta mamei in acel moment. Citirea este simpla: incrucisati orizontala din dreptul varstei mamei cu verticala din dreptul lunii in care este conceput copilul si veti stii daca este baiat (B) sau fata (F).
Se pare ca acest calendar vechi de 700 de ani a fost descoperit intr-un mormant in apropiere de Beijing (China) si se crede ca are o probabilitate de 99%.
In incheiere sa nu uitam totusi ca este folclor si nu exista fundament stiintific pentru aceasta metoda. Distractie placuta!

Luna conceperii
ani I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
18 F B F B B B B B B B B B
19 B F B F F B B F B B F F
20 F B F B B B B B B F B B
21 B F F F F F F F F F F F
22 F B B F B F F B F F F F
23 B B B F B B F F F B B F
24 B F F B B F B F B B F B
25 F B F B F B F B F B B B
26 B B B B B F B F F B F F
27 F F B B F B F F B F B B
28 B B B F F B F B F F B F
29 F B F F B F B B F B F F
30 B B F B F B B B B B B B
31 B B B B F F B F B F F F
32 B F F B F B B F B B F B
33 F B B F F B F B F B B F
34 B B F F B F B B F B F F
35 B F B F B F B F B B F B
36 B F B B B F B B F F F F
37 F F B F F F B F F B B B
38 B B F F B F F B F F B F
39 F F B F F F B F

Cifrele sunt decalate.

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neata,
la noi a iesit soarele, yupiiiii, azi iesim afara , nu cred ca e f cald, da macar nu mai ploua, era deprimanta vremea aia

sa aveti o zi buna
pupicei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sabina Y. si la mine s-a adeverit...o fii ceva.
Da, Marta si noi vrem sa iesim pe la 12...abia asteptttt!
Eu sunt foarte incantata, v-am mai zis, de cand mananca la 3 ore fixate de mine bebe nu mai face scandal dupa tzitzi nici inainte de ora de papa. In plus doarme mai mult, se joaca cand e treaz si singur, fara jucarele. Sunt foarte mandra de el! A inceput sa scoata si sunete cand gangureste. Nu ma mai simt ca intr-un film mut cand il privesc! Sunt indragostita iremediabil!!!
Toti bebici si pe mamicile lor!!!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata, desi eu am mai intrat pe la 7 dupa ce a papat baiatul.

La noi a devenit un obicei sa fim maraiti seara dupa baita si sa nu adormim pana in jur de 12.Aseara dupa baita la 10 ca de adormise omul dupa kaky, am papat o tatzi si sa vezi scandal, maraiala, tipete, ma speriase, niciodata nu a facut asa, intr-un final pe la 11.30 am reusit sa-i bag cealalta tatzi in gurita si s-a linistit.A dormit pana la 6.20 cand a papat o tatzi si a adormit la loc, a mai papat pe la 8,30 o tatzi, iar dupa jumatate de ora plangea in somn, abia acum a adormit linistit sper.

Prisi, chiar asa e tare frumos afara, asa ca o sa ies si eu cu baiatul mai tarziu.

Sim, ne vedem in parc????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am si eu o intrebare
o colega a sotului, are o nepotica nascuta in septembrie, care are o malformatie la inima, a fost operata la 10 zile la Cluj iar medicii i-au zis ca ar trebui sa mai faca o operatie in Germania, intrebarea era daca nu stiti un medic cardiolog pediatru , ca ar vrea inca o parere

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza si de la noi !
Printzesa dormiteaza la mine in brate, asa ca am zis sa intru sa verific cum stau lucrurile la voi
Afibebe, eu nu vad poze noi
devylla, am uitat aseara sa scriu ca v-am admirat si pe voi, pe Erikuta si pe mamica ei. Sunt niste frumoase amandoua ! Si daca va mai aud pe voi, astea silfide ( aici intra si betty ) ca va mai plangeti ca ce grase sunteti acum, va dau bataita, ca ma deprima rau... Pai daca voi va plangeti, atunci noi, celelalte, nici n-ar trebui sa mai iesim din casa. Eu am ramas cu burtica si colcaie celulita pe fund si picioare
bernix, si tie am vrut sa-ti raspund aseara, dar am uitat cand am scris mesajul. Si noi tot la dr Oros mergem, de altfel am ajuns la ea pt ca ne-a recomandat-o slippers. Stiu ca si Teodora tot la ea a mers. Uite asa s-a ales biata femeie cu o ceata de bebelusi , ca noi aici ne-am recomandat-o de la una la alta. Vezi ca pe site la Medicover gasesti cate ceva despre fiecare medic (la "lista medici" de la fiecare centru Medicover). Noua ne place de ea.
Chiar, Sim, Rox, voi mai mergeti la consultatie la 3 luni ? Adica e OK sa mergem la fiecare luna la consultatie, doar asa, pt verificare ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, ce ma bucur de vestile bune cu Andrei! Sanatate multa Alexandrei!Si Sara e fan ursuletii de pe lenjerie! Ai fost haioasa rau cu desenul Alexandrei!

Cu dulciurile, subscriu! Nici in sarcina nu mi-au trebuit atatea. Mai rau e ca sotul cum merge des in Germania, adduce tot felul si e plin de dulciuri prin casa. Abtine-te daca poti. As manca ciocolata-ciocolata, nu de-aia alba! Ma mai scap la cate o bucatica.
Pe de alta parte, ma apuca nostalgia, cand va aud de Craciun, colinde…Luna asta Sara face 3 luni, iar mami 30. Oooooooooo!!!!

Nana, asa pateam si eu cu Sara!Am insistat cu sanul, si acum completarea e foarte putina, prioritar e laptele meu. A capatat si ea forta si suge! Asa ca important e sa nu renunti la san!
Carpatina, multa bafta la examen!
Afibebe, ce dulce e bebe Cristian!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

luy cauta la Album.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata fetelor ,pt prima data TEODORA m-a tinut treaza pana la 3 dimineata ,a marait ,s-a agitat ,a tras vreo cateva parturi .Am impresia ca DEBRIDATUL nu prea isi face efectul asupra ei.voi folositi altceva?acum inteleg mamicile pe care le tin bebici treze noapteaeu invatata cu ea care doarme de la 11 la 6 dimineata fara intrerupere nu am stiut cum e sa pierzi o noapte.Dar asta e ..asa e cu bebe mic

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput