Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU imi pare rau ca ai probleme deja cu ,cand ai timp si suflu zi-ne cum a fost la teatrul ala de papusi!
ACINA bafta cu analizele,ati confectionat voi unditze de pescuiesc baietii?
MIRA o locatie perfecta aveti:si lac si muntele aproape,ce sa mai zic? Mi-e tare ciuda ca cei mai apropiati munti sunt la cca 100 km de noi ...
CATA ei ce bine sintetizasi! N-am timp,dar daca ma pun odata si fac o listaaaa d-asta va destabilizez de-a binelea.Cert e ca nervii Dianei sunt mosteniti din ambele parti ...

Merg un pic afara sa iau o gura de aer si sa privesc in zare (spre hipodrom de exemplu ...) e o caldura aci in birou ... si eu am o stare d-aia in care as sta la gura sobei,ascultand colinde si privind pe geam cum ninge ... mi-e tare dor sa aud cum scartzaie zapada sub talpi,sa merg asa aiurea prin zapada,ca pe vremuri ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova ai avut dreptate, motorul atat costa: 100 euroi. L-am gasit acum pe net, ma miram eu sa dea tac.su atatia bani ( Giorgos spunea 200-300 ) ca doar stiu cat de chitros este. Acum ca am vazut cat costa, mi se pune pata pe el ca a specificat ca ar fi cadoul pt Craciun si ziua de nastere bag link-ul sa vedeti, sorry daca se labarteaza pag.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=stBRH16CK-BRHxnABkYzF1-IusM0KTAoRzQ=?ProductSKU=de_DE-1571414

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI e foarte dragutz,eu m-as bucura sa aiba cine sa ii ia asa ceva Dianei si de-ar costa doar 30 euro,nu "doar" 100.Cred ca Angelo ar fi incantat,doamne ce i-ar palcea si Dianei! De cate ori ne luptam cu ea pe drum -atunci cand vede o motocicleta parcata ar vrea sa urce pe ea ...
GIO si MARAKI si eu tin la lucruri,cred ca mult mai mult ca Ghitza,la ei e doar spiritul de ordine,sa "iasa la numar",sa fie "puse la loc" etc. Eu toate hainutele le-am dus la socru-meu si asteapta ... o parte un nou bebe personal (poate),o parte un nou nepotzel ... unul e pe drum deja,in Oradea,asa ca,o sa am de sortat in curand,daca va fi fetitza.

"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Noi azi ne sarbatorim..........a 3-a ora si ultima pe pe luna asta.
Bubulina lu`mama, care s-a grabit sa vina pe lume face 3 ani!
O sun azi la telefon ....eu " La multi ani!!". ea "Daaa, tei ani, mareeeee!!!!
eu " ce cadou vrei de ziua ta" (inca nu i-am luat nimic)
ea " turta"........adica prajitura, tort.
Aseara la ora 11 eu am prajiturit, la dorinta lui David am facut niste muffins.S-au cam labartat ca nu am tava speciala, dar asta nu prea conteaza. De sarbatorit sarbatorim duminica dar o lumanare tot va sufla astazi.
Merg acum sa vad daca gasesc o rochita frumoasa....de printesa

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acina la cat astepti tu sexul...bb2 iti face in ciuda.sa fie ok triplu test si sa va arate data urmatoare putzulica!!!
ralu imi pare rau ca e cu probl. sarcina...of....ti-ai luat concediu?sau inca mergi la job? ma bucur ca Tia e intelegatoare si nu te solicita mult. ai grija de tine.
Cata super fain ai sintetizat. marco e incapatanat ca ma-sa si iubaret ca tat-su.nu ma mai intind cu altele ca nu am timp....
Maraki pai ar trebui sa le pastrezi...hainele de bebei nu se demodeaza si se pastreaza bine. cu ale mele de bebe au fost imbracate 2 verisoare si sora-mea. am avut noroc ca am fost fete, acum sa vedem cine face baiat ca le plasez....dar mai e pana atunci...nu se prevad bebei in viitorul apropiat..nici casatorite nu sunt.
E fain scooterul, si e de la Peg perego, normal ca costa asa mult. eu as vreau un jeep, tot de aceeasi firma, dar e peste 500 euro.sweet dreams!!!
Mira pt. Daria!!! sa creasca mare si tot asa de cuminte.

gata pauza, inapoi la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am vorbit cu Cristina : Razvanel e iar cu laringita,a facut febra mare saracutzul,dar dupa cate am inteles e virala treaba,asa ca e pe antitermice acum.i-a mai scazut,sper sa isi revina urgent.
INGRID tu cum mai esti? Ca am inteles ca Diana e mai binisor.

Ce groaznic e sa fie bolnavi Imi amintesc acum ca si Diana a tusit azinoapte odata si noaptea trecuta tot la fel odata am auzit-o,sper sa trecem cu bine iarna ...

Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

MARAKI hai ca tot cu tine am treaba ca vad ca te enervasi pe socrosenii.Uite de exemplu mami a zis ca plateste ea cizmuletele Dianei (22 lei) si ca asta va fi cadoul ei de Mos Nicolae.De la socru-meu ce sa mai vorbesc poate ii aduce iar vreo 3 banane cand vine la noi.Ce vreau sa zic e ca n-ar trebui sa conteze ce le cumpara si cat valoreaza ,ci gestul,faptul ca ii intereseaza copilul etc.
Mami ar avea bani sa ii ia ceva super de super,dar asa e ea.Pentru mine mult mai mult conteaza ca vine zilnic sa ma ajute cu Diana,sa stea cu ea,sa o scoata la plimbare,ca o ia in We la ei etc.

cap sec ce sunt,ca am uitat - MIRA la multi ani preferatei mele,printesa DARIA

Dispar si eu o vreme,ca am de pregatit puhoi de ordine de plata online,dar banii inca n-au intrat

Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maraki e misto motorul....ia-l!
Monica eu am aproape toate lucurile de la Bia pe la bunici..stive, care o sa ia drumul spre nasa in curind...cred ca lista cu asemanarile Dianei va fi lungaaaaaaaaa!
Mira la multi ani pentru Daria..printesa mica...si eu caut o rochie faina pentru Bia..de printesa, dar nu stiu daca o sa gasesc ceva pe gustul meu...poate, poate!
Astery sanatate lui Razvan..a luat-o de la gradi?
Anca stiu cit iti doresti fetita, so sper sa fie asa!
Giova e enorm jeepul, mai bine iei patul masina!
Apropo:
www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start sid=stBRH16CK-BRHxnABkYzF1-IusM0KTAoRzQ=?ProductSKU=de_DE-1569865" target="_blank"> cred ca asta i-ar fi placut Biei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oachi !
Sa fii sanatoasa si fericita intreaga viata!!!!!!

Mira, LA MULTI ANI pentru Daria, dulceatza delicata !

Ralu, auuu, ai grija de tine si de bebe samburel. Tot binele ti-l doresc .
Si nu exista nimic care sa inlocuiasca medicamentul acela?

Acina, va tine pe jar bibi?
Las' important e sa fie sanatos.

Astery, imi pare rau tare-tare. Iarasi laringita?! Nenorocita!
Sper sa scapati repede si sa nu mai treceti prin asa ceva.
Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Oachi LA MULTI ANI!
MIra, sa-ti traiasca printesa grabita Daria!
Astery, sanatate lui Razvanel!
Rali, tinem p;umnii sa fii ok cu sarcina!
EU nu reusesc sa fiu la curent cu tot ce se scrie, fiindca spre deosebire de Ana, Razvan nu sta in brate decat la supt. Nu adoarme in brate, nu ii place sa fie leganat in brate, nici la verticala nu sta in pozitie "de ragait". Suge si trebuie pus pe burta, numai asa adoarme. SI cand doarme el ma ocup de Ana, cand doarme Ana suge bebe, asa ca eu sunt cam rupta de somn.
Despre Ana? E sanatoasa, fitzoasa, vorbeste din ce in ce mai multe. Le si leaga bine, dar stalceste si prescurteaza la greu. Il iubeste pe cel mic, nu-i face nimic rau, il acopera, imi aduce servetelele la schimbat, etc.
Sorry ca-s cam departe de voi acum! Poate ne-om mai regla in timp.
la toti!

Bee si

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput