Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
Canda am vazut ca e ieftina plastilina asta in Germania.
gem, dulceata al meu nu serveste. poate ca nu mancam nici noi si din cauza asta...eu numai la clatite o folosesc.
Moni nici Marco nu a modelat, lui ii trebuia bucata mea de plastilina, sau isi baga gherutzele in ce modelam. mi-a dat si pe parchet.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Nici noi nu consumam prea des gem,dar totusi husbandu' a cumparat cateva borcane si mai imi pune mie cu de-a sila - imi place de macese,de afine,de capsuni,de caise .Si atunci ii dam si Dianei si am vazut ca ii place.Nu prea am insistat ,pentru ca au acid citric in compozitie si am citit numai aiureli de el.
Mai, ieri atat s-a intrecut Diana,numai prostii facea si radea: de doua ori aruncat farfuria pe jos,odata cu mancare,odata cu struguri - asta asa aiurea,intentionat
Sarea in pat si din pat ,la plimbare se lasa in jos,sa o tarasca mami,a venit mami suparata foc pe ea
Ghitza zice ca numai cu noi doua face asa Diana si-l cred,ca o gasesc cumintica atunci cand vin de la lucru.
Dar aseara a fost tare cuminte:inainte de culcare,pe la 22,30 a strans toate jucariile,a pus piticii si pe Ada bada la nani in castel,a umplut pungile cu tot ce imprastiase prin casa: o punga cu vasele,una cu cuburile,jucariile muzicale le-a pus in dulap,papusile la loc,etc.
fetitza model,ce mai ...
Cred ca daca as sta tot timpul cu ea,chiar ar fi model ... si cand o aud cum zice MAMI LUCLA COLO A BILOU ... tare ma simt vinovata ca trebuie sa lucrez,in loc sa ma joc cu ea non stop ![]()
Ca sa nu mai zic, cand o aud la telefon: HAI ACASA MAMI LEPEDE A DIANA! 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere
monica70 spune:
BONUS:ne adusese mami o punga mare cu pampersi de la magazin si m-am contrat cu Diana ,care voia sa cu tot dinadinsul sa o bage in sertar LA LOC! Eu eram convinsa ca nu incape,stiu ca fusese pusa cea de dinainte acolo,dar credeam ca era doar pe jumate,de aia o fi inghesuit-o sotzul acolo.Dar Diana nu s-a lasat,deja se enervase,se chinuia sa o bage si ... culmea ca a incaput.Merita sa vedeti ce moaca satisfacuta avea ca a pus pampersii LA LOC!!!
Nu incetez sa ma mir ce bine seamana pe taica-su!!! Chiar daca fizic seamana pe mine de cand eram mica,la multe chestii iar seamana,dar si de la el si socru-meu are!!! Pai de doua saptamani cauta o linguritza de la setul de bucatarie,tot ne si se intreaba UNDE LINGULA ? Numai socru-meu si Ghitza sunt asa: aia daca vad ca a disparut ceva cauta in nestire ... eu de obicei,o las balta,mai ales ca e vorba de chestii minore care nu-s musai.Si lingurita mai are una la set,plus doua cutite si o paleta si un d-ala de zdrobit.Dar ea nu uita ca lipseste o lingura!!!!
Vi se intampla si voua sa vedeti asa asemanari la comportament?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere
miraklucker spune:
moni m-ai facut sa zambesc........pai atunci sa ti se implineasca visul. niciodata nu e prea tarziu, nu?
Canda noi stam la ses, daca se poate spune asa, pe malul lacului Bodensee (sau lacul Konstanz) dar muntii sunt aproape. La noi in orasel nu e nici un strop de zapada, dar la 15km de noi la vreo 500-600m altitudine e deja jumatae de m. Acolo am fost, e un oras mare mai la margine pe un deal.
Giova costumul Dariei l-am luat prin primavara la juma de pret.Acum i-am rupt eticheta, a fost 35-40 fr (70-80 lei). David va primi altul in curand.Asta e cam mic, dar astept reducerile, iar Selin trebui sa se multumeasca anul asta cu "resturile"
..........daca vrei ma uit eu aici pentru Marco. Diana vine in Ro, dar abia prin februarie.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Mira mersi fain, dar ii gasesc eu pe undeva, stai linistita.mie imi trebuie pt. Rev, ca mergem la Paltinis, si pe urma sa vedem...daca sta bine Clau cu munca sa mergem si in Austria....
Mai mult ca sigur gasesc ceva fain la unguri si nu la preturile din Ro.
e bine ca le poarta copii de la unul la altul. si eu pastrez o groaza de lucruri pt. urmatorul bb sau pt. cei ai verisoarelor. ar fi pacat sa le dau de pomana la cat de scumpe sunt.
Moni asa sunt si eu. caut o rotita de la o locomotiva de mor. daca nici acum nu o gasesc, asta e...pot arunca trenuletul ca nu mai merge pe sine
.
si eu pun suflet pe toate kk-turile si lucrurile ieftine. sunt ale mele, am dat bani...de ce sa le las balta?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Buna fetele,
si eu pe aici...
Am fost ieri la dr si bibi nu a vrut sa vedem ce este...Asa ca mai asteptam.Peste doua saptamani merg sa-mi fac triplutest.L-a controlat dr pe bibi pe toate partile si tot nu avrut sa se arate .
Am stat cam mult la control si l-am speriat pe Dan care ma astepta afara.Saracul nu intelegea de ce stam atat.M-a intrebat cand am iesit e bine bebe dar tu?
In rest suntem bine, Andrei se tine dupa tati prin toata casa .Pescuiesc amandoi in patut lui Andrei cu pestisori legati cu sfoara.Se amuza copios.
Am vazut ca m-ati votat la burtici, multumesc .
Anca
12 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
ralirali spune:
SAluti,
Sunt si eu prin zona, dar paradita rau cu sarcina asta ca am contractii si nu ma gasesc nicaieri Gravibinon si tre's a stau super cuminte ca daca nu ma interneaza.
Strumfa e din ce in ce mai intelegatoare si nu se mai cere in brate, vine si ma pupa pe burta, imi vine sa o mananc, nu alta.
VA pup, revin cand mai am o tzar de energie.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul
loren@ spune:
Da Bia seamana cu Dan la:
1. forma fetei si culoarea parului;
2. structura atletica;
3. dorinta de a fi masata non stop;
4. inclinatia spre socoteli si calcule, basca invirtit banii,
5. felul in care doarme
6. dorinta de a socializa cu oricine in orice imprejurare, musai de a nu se juca singura
cu mine la:
1. sex..adica ca e fata!![]()
2. dorinta de a papa dulce si mofturi la masa de prinz, adica nu carne si legume, da lapte si brinzeturi,
3. dansuri si cintat,
4. ambitul si nervii pe care ii are citeodata,
5. lipicioasa si pupacioasa
6. desenat
7. obsesia sa primeasca mereu ceva nou si sa caute in geanta mea
8. e mamoasa..are grija de papusi, le da sa pape, le spala, le culca si le cinta si "nani, nani puiu"
Este relativ ordonata..adica dupa ce se plictiseste le pune "a loc" pe "toate"
Ma mai gindesc..a musai sa ii cumpar o papusa care sa semene cu Barbie ca tipa toata ziua "babi" si se vaicareste ca nu are..bunicii ii zice mereu la telefon "ia-mi!"
Ieri a intrebat "cine-i acolo?"
Ralu odihna daca trebe trebe!
Anca ma bucur ca esti bine chiar daca bb nu a vrut sa isi arate sexul..te tine in suspans..si eu am emotii..daca e fata o sa o cheme Alessia, daca e baiat Codrut sau Sabin..asa vrea nasa numele pentru baieti..eu i l-am propus pe cel de fata!
Bia
acina spune:
Oachi La Multi Ani!Multe bucurii si fericire iti doresc.
Ralu ai grija de tine 
Anca
12 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
maraki spune:
Oachi la multi ani mamico, sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Giova, ma faci sa ma gandesc de doua ori daca mai dau sau nu din hainute ![]()
hello si la restul mamicilor 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3