Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

OACHI La multi ani! Sa ne treiesti si sa fi fericita alaturi de cei dragi!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Canda acum mi-ai amintit cu festivalul de teatru de papusi: N-A MAI INTRAT RALU SA NE ZICA,CUM S-A COMPORTAT ANASTASIA LA TEATRUL DE PAPUSI! Chiar sunt curioasa , ca la circ n-am avut curajul sa o duc,poate la asa ceva ar merge mai bine treaba ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Oachi la multi, multi ani...sanatate si de toate!
N-am ce scrie..invat..
Bia azi va iesi afara dupa 3 zile de stat in casa, cred ca abia asteapta..
Va spune eu maine ce sex are bb al nasei ca azi merg cu ea la eco morfologica..
O zi usoara!

Bia

Mergi la inceput

Mai nici eu n-am avut curajul sa il duc la circ, da la teatru poate ii place ... nu stiu daca o sa stea locului 30 de minute, dar macar incercam.
Am gasit programul ... din pacate spectacolele sunt mai mult dimineatza, poate reusesc sa plec intr-o zi de la lucru ca sa mergem la teatru.
http://dordeduca.ro/evenimente/festivalul_pentru_copii_si_tineret_excalibur/5120/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buni dimineata ,
Oachi , la multi ani sa fii fericita cu familia !!!!!!!!!!!
Noi ascultam vaca lola, pin pon , arroz con leche ..... le zic si noaptea daca ma inttrebati .
I-am luat ieri de la farmacie ceva pt diaree si vad ca e ok de moment (Andiaroro mersi ). Practic ea nu vomita , febra nu avea doar diarea . I-am facut copmot de gutui si a baut si zeama aia (i-am pus si o ling de zahar la vreo 600 ml ca altfel nu l-ar fii baut ). i-am luat si gem de gutuie ,( din ala tare ce se taie cu cutitul )dar pot sa-l manc eu probabil ca Clara nici vorba sa vrea sa-l guste
guste .
Aici au fost 2 zile -1 grad ceea ce aici nu s-a mai intamplat, era foarte rece , mai ales in casa. Azi vad ca e mai ok, mi se pare ca e cam innorat poate chir va ploua .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Numai 30 minute tine un spectacol? Asa as merge ... De placut cred ca cel putin Dianei i-ar place tare mult,ca atunci cand ii fac eu cate un "mini-teatru de papusi" se prapadeste de ras.
Circ a fost in Arad saptamana trecuta,dar tinea 2 h,costa 25 lei biletul ,deci 2 bilete si 2 ture cu taxi,plus cine mai stie ce luat de pe-acolo,ajungeam la 100 lei si ..... sa risc sa ma intorc dupa juma' de ora,ca nu mai sta? In plus au zis fetele de la aradence,ca desi era incalzit ,tot frig a fost,iar animalele cam jigarite saracele.Ca sa nu mai zic ca mie nu-mi place circul.M-as duce sigur prima oara cu ea, sa vad reactia Dianei,dar dupa aia o trimit cu taica-su,mare amator.Probabil colo la vara ...

"Cand te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp sa le indrepti pe ale tale."
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!
Neatza!!!
eu am bantuit prin magazine, acum vreau sa ma apuc de .Marco mi-a dormit toata noaptea.
aici e ceata si frig.....azi dim. erau 3 grade, s-au aprins fulguletii pe bord.
Mira super faine pozele si ce zapada mare!!!!!si eu caut costum de zapada, dar tare urate am gasit, cred ca tot dintr-alea mai scumpe ajung sa iau.
Canda super fain linkul cu modele. dar nu stiu cand ne vom mai apuca de modelat...doamne ce aveam pe maini si pe masuta.
daca spectacolele sunt dim....marco e la gradi...of ce nasol.
Cata bafta nasei tale la eco. de ce nu a iesit Bia pana acum afara? a plouat la voi?
Moni, Ana .

maine la ora 14 sunt programata la dentist. incepe distractia!!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

ANA las' ca mai bine cu vaca LOLA,decat cu ce ma distrez eu Sa stii ca gem d-ala de care zici, a luat Ghita de cateva ori ,de fapt e marmelada ca pe vremuri,se taie cu cutitul,dar e tare bun la gust.Nici nu stiu daca i-a dat si Dianei sau ba,dar cred ca i-ar place.Ma bucur ca s-a mai reglat Clara cu burtica.cat depre frig,ce vrei sa mai tragi o baie,cumva? Nu ti-ai facut destul de cap?
Doamne bine era cand eram tanara,mergeam si iarna la bazin la polivalenta sa ma balacesc... Acum nici sa trec drumul pana in piata, n-am chef.M-am prostit de cap

Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Nu stiu exact cat tine spectacolul ... eu m-am gandit ca poate rezista Filip macar 30 de minute.
Noi avem plastelina de la Play-Doh, ne-a luat Codru cu 5 euro ... 4 cutii destul de mari (cam cat un iaurt) ... se modeleaza super fain, nu am murdarit foarte tare masutza ... eu am fost super incantata si Filip s-a jucat tare frumos. Am facut barca lui Noe si Filip a facut multe animalutze (cam diforme, dar s-a straduit :)).
Ana eu pe Filip l-am fentat si l-am convins sa manance gem de gutui ... am pus cate o "felie" de gem intre doi biscuitzi si i-am spus ca am facut biscuitzi lipitzi ... am mancat eu vreo doi in fatza lui si pana la urma i-am facut pofta Ma bucur ca e mai bine Clara. pupici

Mergi la inceput

CANDA si mie mi-a placut site-ul ala cu modele.Noi ne mai jucam cand si cand,dar trebuie sa aiba chef,altfel ia cocoloase si le arunca dupa mine prin casa - cum a facut ultima oara acum cateva zile Ea se distra evident ... A fost si cand le-a stricat imediat dupa ce le-am facut (ca Marco ) si cand s-a jucat cu ele,mai ales cu masina/avionul si cu mobilierul si mogaldetzele de omuleti.Dar,ea nu a modelat nimic,inca,adica la inceput le-a mai mozolit asa in maini un pic,totusi era preocupata de ce fac eu si ma punea pe mine sa ii fac.

Jean de la Bruyere

Mergi la inceput