Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (262)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Centrala a fost OK. Eu am fost vinovata .
Ieri cand am facut curatenie (nu trebuia s-o ascult eu pe Moni si sa stau potolita?) si am tras mobila din bucatarie sa spal pe jos, am sters si un prelungitor care statea pe-acolo. Si am scos stecherul apoi l-am pus la loc, da' cica l-am pus invers si am schimbat polaritatea.
Bine ca nu are centrala nimic.
Am scapat usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Mira e de vis ce spui tu acolo ... auzi zapada la 15 km de casa si lacul langa ... Codru de mult viseaza Elvetia, a si zis ca daca s-ar muta undeva, acel undeva ar fi Elvetia.

Ce rau imi pare de Razvanel. Sa ii dea Dumnezeu sanatate!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Printesita Daria de mamicuta Mira, la multi ani papusik sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa Mira sa va traiasca frumoasa
Astery sanatate multa Razvanicului, sa treaca repede peste laringita si sa fie cat mai putina febra
Moni stai asa....nici eu nu am pretentii de la parintii mei pt. ca stiu ca nu au posibilitate. Ei sant pensionari si nu au de unde sa plateasca sume asa mari. Socrosenii in schimb.....daca stiam ca sant amarati si nu au de unde, era alta chestie Astia sant zgarciti rau, se cauta in portofel dupa 1 ct ca sa nu schimbe mai mult cand e nevoie. Noi daca vrem sa aruncam sticlele goale de cola, ei le i-au si le duc la schimb pt. 10 ct. Din cauza asta i.am si spus lui Giorgos ca in nici un caz nu da taica.su 2 sau 300 euroi
Deci Cata, Moni si Giova...ziceti sa il i.a

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ioana, Irina pe unde sunteti? Nu mai spuneti nimik?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Oachi si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana ma bucur ca nu are nimic centrala. of si eu mai fac dintr-astea cu anumite electro casnice.
Maraki au unda verde socrosenii.
cata eu nu iau patul din cauza de bani, ci ca e mult plastic....designul e misto, dar atat. si in fond nu merge cu dulapul cu delfin, soare si ce-o mai avea aplicat pe el. asa ca...la momentul potrivit cumpar toata mobila pt. camera lui. deocamdata doarme super bine in patut, are loc si nu pica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mira sa-ti traiasca frumoasa Daria.Sa aiba parte de multe bucurii si fericire!
Maraki e f draduta moto.
Cristina of iar larigita.Sanatate multa.
Da mai fetelor, bibi nu vrea sa vedem ce e.Suspansul ne omoara.

Anca 12 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va multumesc mult fetelor pentru urarii.......si voua sa va traiasca copilasii sa creasca mari si sanatosi.
Nu gasii rochita, nu-i nimic o sa-i iau de Craciun, ii iau altceva azi.
Acina pai tu vrei sa se vada la 12 saptamani??? mie nu mi-a spus pana pe la 23-24............instinctul tau ce spune???????, dar lumea??

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oachi la multi, multi ani..cu sanatate,noroc si de toate!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mira mie la 16 mi-a zis la Andrei ce e.Eu tot nu credeam ca e baietel.Asa ca nu ma iau dupa instinct, ca si pe Andrei tot fetita il simteam.Ei am incercat marea cu degetul ce sa zic.Am o prietena insarcinata are tot 12 sapt.E medic in spitalul la care merg eu.Practic avem acelasi medic.Si la ea s-a vazut clar.A bufnit-o rasul pe dr noastra cand i-am zis ca poate se vede ceva...zice Mada te-ai laudat?(mada e prietena de care ziceam).

Anca 12 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput