Copiluti de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
dati si mie link unde e adriana ca eu nu o gasesc. :((
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
andutzy spune:
.
In concurs sunt si eu cu 2 poze de grup cu fetele de la iulie-august 2007.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
blackpanterro spune:
Monu, :) nu e major, la ei e altfel.Armata se imparte in 2 mari categorii, ofiterii si inrolatii(enlisted), el e a doua cat. Este IT.Se incepe de la clasa a 3-a(cam ca si categoria 3 ) apoi a 2-a si la sfarsit 1.Acum el este clasa 1.Se numeste IT1.
Peste el mai este rangul de chief care este cel mai inalt rand la enlisted dar la care nu va mai da test pt ca iasa din Navy in 4 ani.In fiecare rang trebuie sa stai minimum 3 ani.
Sper ca m-am facut inteleasa ca eu nu le am cu explicatiile :)
Am vazut ca s-a inceput de la 0 din nou...poza mea e la pagina 17 acum.Hai ca ma duc iara sa votez burticile.
Am votat o gramada de burtici dar mai ales pe ale noastre.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
babygirl spune:
Ce? CUM? Se voteaza din nou?
Buna noapte, seara buna, buna dimineata! Nici eu nu stiu cum sa mai salut acum. Monule, da am terminat si suntem terminati.
Noaptea trecuta am stat pana la 5 dimineata sa spalam mobila si sa scoatem din cutii toate vasele de bucatarie, sa le aranjam. In viata mea n-am spalat atata si nu mai vreau!
Am niste unghii acum de toata frumusetea. Dar GATAAAAAA, ne-am instalat confortabil. Azi, dupa 2 ore de somn ne-am apucat de curatenie si de haine. Pe la ora 16'00 nu mai puteam sa scot hainele din saci si cutii sau din masina de slapat. Si ziceam ca n-avem multe. Am spalat bine podelele din nou, am instalat si vechitura de tv pana ne-om lua unul nou, am primit si musafiri care s-au minunat de atmosfera pe care am creat-o deja in casa si la ora 20;00 nani. Acum jumatate de ora m-am trezit. Credeam ca-i dimineata devreme, m-am uitat pe geam, am vazut cateva lumini aprinse si am crezut ca se pregateste lumea de munca...
Oare cand o sa=mi revin?![]()
![]()
Voi la ce firma ati apelat? Cred ca ar tb sa vina si la noi pt ca e la praf...! A venit azi o tanti sa ne ajute, dar la 3 ore dupa ce a plecat Eram iar cu sosetele pline de praf. In cat timp scapam de praful asta? Cred ca el cade de pe pereti, altfel nu-mi imaginez de ce se pune atata praf pe parchet in 3 ore. Si canapeaua este plina de praf desi husa i-am pus-o abia acum 2 zile si a stat acoperita cat s-a montat mobila de sufragerie. MNo, dar e bine. Ema e in delir. Ne uitam la ea cu gura cascata cat de happy este. N-are nici o treaba. Alearga toata ziua , canta, isi gaseste ceva de facut, iar pe noi ne lasa sa aranjam, sa curatam. Va asteptam pe la noi cand va insanatositi.
Andutzy, am dat de poza voastra de grup. Super tare!!!
monu spune:
noi am chemat magic clean. duminica au zis ca nu lucreaza. i-a gasit marius pe net. la noi au frecat 5 oameni de la 10 la 18 si uite asa am scapat si noi de praf si mizeria care se facuse cu renovatul. multumim de invitatie. cand ne facem bine dam o strigare.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
babygirl spune:
stie cineva de ralwka ceva? n-a mai scris nimic de mult timp, nici pe ym nu o mai vad..
Danelutza spune:
Gabitza du-te si voteaza din nou, ca au mai fost o data sterse voturile. Eu aseara cind am votat, aveati toate zero puncte.

patriciaRO spune:
Neatza la fete
Am venit si eu repejor la cafea cu voi ca trebuie sa plec. de dimineata am facut niste muffinsuri rapide cu gem de capsuni sa le las la baieti sa aibe ce papa si eu o sa plec spre cursuri. Ca ieri le-am inceput si seara am venit rupta de oboseala ca inainte sa plecam profa ne-a aratat niste exercitii si erau destul de dure, dar asta este!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cornelia spune:
Buna!
Am votat si eu pe cina am cunoscut si ce mi-a mai placut! Sper ca nu am sarit pe nimeni.
V-am tot citit, dar, ca de obicei, mai greu cu scrisul.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
ChrisDun spune:
Salve. Am re-votat si eu, si de data asta am reusit sa vad si cine pentru cine a votat (pana acum imi dadea eroare). N-ar trebui sa ma mai mire atitudinea "desprecopii", care voteaza unele poze, desi normal ar fi sa dea fiecarei poze un calificativ impartial. Dupa cum spuneam, a dat 3 puncte unei poze care primise 5 chiar si de la cateva fete din grupul nostru, desi "concurenta" este la alt capitol de mamici. Ca sa nu mai spun ca userul "desprecopii" ar trebui sa nu se bage in votari, ci persoana care se ascunde in spatele acestui user ar trebui sa intre cu nick-ul personal. In fine, o mare pungasie "votarea" asta ![]()
Andutzy, cu poza cu burtoasele aveti sanse duble sa castigati, ca va pot vota doua gashti ![]()
Adriana, felicitari pentru sotul tau. La mai mare !
Gusta, iti tin pumnii pentru maine.
OlgaT, cum mai sunteti ? Am vazut ca ai votat ceva poze, deci presupun ca intri si pe-aici
...
Duminica placuta !