Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am intrat un pic sa va salut si sa vad daca a nascut Nelia.
De o saptamana am mutat calculatorul in dormitor si cam greu reusesc sa ma opresc la el...
Patrick misuna prin toata casa, iar eu cand nu il tin in brate trebuie sa stau in spatele lui sa il supraveghez.
Maya a inceput sa se joace mai mult cu el, poate pentru ca vede ca acum reactioneaza si participa si el mai mult.
De dimineata a ajutat-o pe mama sa toace carnea si se mandrea de zor ca a "condus masina de tocat"!

Va pup pe toate si ma duc in urma sa citesc ce ati mai facut!
Sper sa intru din nou cand ma pun la zi!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mamicutelor pt. votare!
Noi suntem bine cu Cristian e la fel incerc sa-i corectez cat ce cat comportamentul,dar de fapt am vazut care a fost cauza.A fost soacra mea la mine cica sa ma ajute,dar mai rau ne-a facut,imi batea baiatul pe ascuns il ciupea si il mai si tragea de par.Am zis ca e ceva in neregula de s-a inrait bietul de el de cand a venit ea insa a trebuit sa-i dau drumul la camera de supraveghere in timp ce ea era singura cu Cristian,iar ea stia ca eu fac baie,numai ca am intarziat putin pe calculator si il aud pe Cristian plangand ca atunci cand se loveste si m-am dus la camera sa-i dau drumul si nu mi-a venit a crede.Asa ca ieri am trimis-o acasa,ca astepta si masa sa i-o pun si daca ii ziceam sa-si faca pt ea mancare ea nu gatea ca-i era frica de curent.Acum cel putin am o grija mai putin.M-am cam lungit,m-am plans si eu voua ca voi sunteti familia mea,alta in afara de Cristian,sotul si bebitu din burtic nu mai am toti sunt pt ei nu le mai pasa de noi.Va pupic dulce dulce!

14+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce faceti doamnelor, dormiti?
si eu am dormit azi ca vaca impreuna cu fi-mea, in timp ce mihai se lupta cu Filip. Dar am avut si un vis de toata teroarea de m-am trezit transpirata. Se facea ca mergeam sus pe bloc la o sedinta de bloc si apareau cu o masina (???) niste militari cu arme si uniforme ca pe vremea lu ceasca, nu ma intrebati de unde stiu, dar asa era in vis, aia nu stiau ca revolutia avusese de mult loc. Si unde eram o mare de lume, mai ramasesem eu si cu administratorul si o cucoana cam zurlie, care nu exista in realitate. Si au inceput aia nenica sa traga in noi, noi ne-am aruncat la pamant si cucoana cik sa-i convinga ca nu e frumos, striga la ei, eu strigam la ea sa stea jos ca ne omoara si pe noi din cauza ei, in timp ce administratorul "centraliza" pe un bon de cumparaturi voturile pentru si alea impotriva la cine stie ce s-o fi discutat in sedinta aia Dupa ce i-am povestit lui Mihai a zis ca-i pare bine ca am scapat dar sa trec la "aparat" adik sa am grija de fi-miu ca vrea si el sa fie impuscat nitel prin dormitor.

Ma duc sa aduc aparatu si o sa va arat o poza de mare exceptie si angajament artistic. Revin

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Denisa, imi pare bine ca bb e bine. presupun! e socant de zici tu dar nimik nu este imposibil pe lumea asta. bine ca ai descoperit la timp si ai expediat soacra acasa.

noi suntem obositi. am scapat de mizerie, curatenie si alte alea. dar.... ia-m laut si alexiei masa de machiaj de la barbie de la carrefour. simpla. fff frumoasa si ieftina. dar :((( ne-am intors sa o schimbam pt ca ai fost furate accesoriile adica perie de par, piaptan, sticlute mici pt parfum, si alte nimicuri. si noi ne socam ca in alte tari suntem priviti chioras. dar ... chiar asa?! pana si tampoane am vrut sa iau si am gasit pachetele descompletate. mai mare rusinea. sincer in cora nu am patit asa ceva.

si acum colac peste pupaza alexia a pierdut o chestie de la o agrafa de par sii acum perii casa sa ajung la ea inaintea antoniei.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

unde gasesc si eu un feon de jucarie?

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Parca la Quelle am vazut ceva de genul asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Florentina, nu am nascut, ma rostogolesc inca pe aici!
Androix, da' ce povesti mai visezi si tu! M-a distrat mai ales faza cu scrisul voturilor pentru si impotriva pe un bon de cumparaturi (cred ca de la concurs ti se trage!).
Denisa, cum sa-l bata pe ascuns!?! Doamne, ca mare e gradina asta... Bine ca ai scapat de ea! Tu cum te simti? Ma gindesc din cind in cind la tine si ma rog sa mearga totul bine, ca stiu cit iti doresti. Tu ai poze puse pe undeva? Ca vazindu-te in concurs, dupa ce mi s-a atras atentia, eu te votasem oricum ca mi-a placut poza dar habar nu am avut ca erai tu, mi-am dat seama ca nu stiu daca te-am/v-am vazut vreodata in poze. Poate doar pe Cristian... dar pe tine sigur nu. Si e mare pacat sa nu te vedem, pentru ca esti o frumoasa!

Tudora e tot asa, ii curge nasucul acum, nu a facut febra, dar gitul si mi-e teama ca si urechiusele nu sint bine. Sper sa o gasesc miine pe pediatra ei, as vrea sa o consulte un pic, poate ca are nevoie totusi de un antibiotic. Altfel, e o dulcica, a inceput sa ma corecteze, ma intreaba cum se spune la cite ceva si apoi ma corecteaza: nuuuu... si spune cuvintul in engleza sau in romaneste, dar asa cum i se pare ei ca suna bine!

A venit frigul si la noi! E soare, dar miroase a iarna! Sint 1-2 grade, dar pare mult mai frig.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 11 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cred ca revin cu poza la noapte ca m-am certat cu FIlip pe calculator, cum vede cardul gata sa se puna el sa vada poze.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Nelia 11 zile valeu!!!!!!!!!!!!

am gasit partea lipsa la agrafa deci ma simt mai linistita. dar sa vedeti ce face bb meu? clar e diferita de alexia. se da jos ca un sarpe din orice am pune-o si se taraie peste tot prin casa si trage de toate :)))))

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!

Ningeeeee !... si cauciucele noastre de iarna sunt pitite la ai mei prin balcon...

Denisa, sotul tau ce zice de socrosenie ? A vazut filmarea ? E de necrezut ce vi s-a intamplat

Apropo de vorbit: Carina cand incearca sa zica un cuvant mai complicat si nu ii iese, ma anunta "N-am spus bine!" In rest, ma distreaza ca zice "copaleta" la "toaleta" :))

Androix, de coma visul tau.

Sa aveti o saptamana usoara !

Mergi la inceput