Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Nu va zic ca ieri am bolit toata ziua toti 3 ,Mara mai putin cu o toxiinfectie alimentara.Dar sper sa imi treaca ca nu imi place deloc situatia asta.

Am dus copil la gradi si fratilor m-a pupat si mi-a zis pa numai nu ma dat afara si eu m-am intors de 2 ori si ea mi-a aratat usa.Sa sper ca e un lucru bun si voi vedea cand o iau si maine daca e la fel.

Denisa m-ai lasat rece cu ce ai scris.

Androix ce vis ciudat.

Monu frumos cu casa curata.

Nelia ce repede ai sa te intalnesti cu printu.

Vreau si eu zapada Chris.

Restu am citit asa pe sarite dar sper sa recuperez ca acuma am un pic de treaba vreo 3 lenjerii de spalat si multe prosoape si tot asa si sper ca pe seara sau maine sa incerc si eu sa mai tin pasu cu voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

m vorbit cu Dora si mi-a zis ca Andrei a stat pe geam si s-a hlizit la maxim cand a vazut ca ninge. El nu stia ce e aia zapada, anul trecut n-a vazut zapada in Bucuresti si nici la munte la zapada n-am ajuns. Dar o stie de prin filmuletele lui cu Winnie. Si cica ar fi facut asocierea,
nu ma asteptam.

Acum ninge cu galeata la noi la Baneasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut! Nu prea am timp acum, dar mi-am adus mainte de ceva:

Chris - m-ai intrebat unde am stat la Ranza si pentru ca nu aveam coordonatele am uitat sa-ti raspund. Am tot vrut sa o intreb pe prietena care ne-a dus acolo si apoi mi-a venit ideea sa dau cautare pe net si am gasit-o pe pensiuni-turistice punct ro. Se cheama pensiunea Tara (vezi cea din Ranca ca se pare ca e si una la Sinaia).

Gata, sper sa revin mai tarziu.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Ha, noi am stat in camera care se afla in poza 5 cum o iei de sus in jos (cu pat si canapea).

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, mamici ... am si eu o rugaminte: dati-mi si mie link-ul spre joculetele alea unde se invata bb sa stapaneasca mouse-ul (de intepat baloane, de numarat) ... am instalat XP si nu m-am gandit sa salvez adresa. Multumim. Daca nu mai dati-mi si mie alte link-uri spre jocuri pentru ei.
Sara e inebunita sa se joace la calculator ... aku vrea toata ziua sa asculte www.tvcopii.ro/?p=172" target="_blank">vaca lola si multe alte cantecele de acolo ... ma inebuneste, fara sa mai spun ca aku nu mai incap nici de Antonia la calculator - vrea sa butoneze si ea.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Salutare !
Sa stiti ca inca supravietuiesc, da' cam pe avarie...
Nu am citit decat cateva pagini din urma, asa ca hai sa va zic de mine: interviul l-am "trecut" super-bine, DAR vechea poveste, nu pot pleca la ce firma vrea muschii mei decat daca sunt de acord cei de la serviciu. Adica pot sa-mi dau demisia si apoi sa merg unde vreau, evident, dar as merge la o firma care face "servicii" pentru ei si care nu vrea sa-i supere. Asa ca am fost de comun acord sa-i intrebe pe astia pur si simplu daca sunt de acord cu plecarea mea. Raspuns:NU. Vineri ma cautase directorul diviziei, dar nu m-a gasit si acum e plecat toata saptamana din tara. Presupun ca vrea sa discutam despre plecare. Toata saptamana trecuta am ajuns acasa dupa ora 8, s-a circulat ca naiba pe DN1, asa ca daca nu-mi salta binisor salariul ii zic de la obraz ca prefer sa stau acasa-si am de gand sa-mi trag medicale la greu. Culmea ironiei e ca si noul job ar fi tot in Ploiesti-dar salariul e incomparabil. Pe de alta parte ar necesita si multe plecari din tara, deci as lipsi si mai mult de acasa, nu mai stiu nici eu cum ar fi mai bine...
Tata se simte relativ bine, dar acum incep iar emotiile- si-a facut analizele, marti e programat la tomografie iar peste doua saptamani se interneaza pentru un control. De acum ar trebui ca tumoarea sa fi disparut...
Iepu' e bine si vorbeste din ce in ce mai mult dar nu scapam de pampersi si laptele de noapte sub nici o forma. Nici nu ne agitam prea mult in sensul asta, ca nu prea avem cand-eu o vad maxim 2 ore/zi, iar taica'su umbla si ala prin delegatii. Sta cu mama in timpul zilei-nu ies afara din casa-si zic merci ca reuseste sa faca fatza la energia ei atatea ore, ca sa-i mai cer sa renuntze si la pampersi...
Pup si fug sa citesc din urma

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salutare,

voi ati inceput sa va ginditi la cadouri de craciun? LOREEEEN tu erai in focuri la un moment dat. ce ai gasit?

am fost simbata in Carefour, unde by the way era cam nebunie, dar ma gindesc ca o fi pentru sf. Nicolae, si erau ceva jucarii dar parca m-am saturat de camioane sau trenuletze. am gasit http://www.crazytoys.ro/jucarii/Mobilier-interactiv-1079/Heros-1128/4823/Teatru-de-papusi.html
sau http://www.crazytoys.ro/jucarii/Plastelina-2052/Play-Doh-2051/5821/Galeata-creativa.html
sau http://www.crazytoys.ro/jucarii/Generice-1071/Heros-1128/4793/Set-Constructor-120.html

ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Adus copil acasa si sincer sa va zic mi se pare prea cuminte.Nu stiu ce sa zic o fi obosita sau ce o fi in capul ei.Educatoarea mi-a zis ca a fost bine.Acuma ce o fi pentru ei bine nu stiu.Cand am intrat sa o iau era pe un scaun in cer cu alti copii si imediat a venit sa ma pupe si le-a zis la copii ca eu sunt mami ei si mie mi-a crescut inima.Pe drum am intrebat-o daca se mai duce si prima data mi-a zis da ca apoi sa rada cu gura pana la urechi si sa zica nu.Acuma sincer nu stiu cum sa interpretez starea asta de liniste dar maine incerc sa intreb educatoarea si om vedea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Idei de cadouri pt fetite.

noi i-am luat alexiei de la carrefour si numai la ea sta.

masuta fetite

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Monu - arata super. Am vrut sa-i iau si eu Anei ceva asemanator din Israel, dar m-am lasat pagubasa ca era ditai hardughia (era ceva mai mare ca statea pe picioarele ei sandramaua). Apropo, am uitat sa va zic ca in Israel mi-am vazut visul cu ochii: am ajuns si eu la un magazin Toys Rus (a fost primul lucru de care am dat cu ochii cand am intrat intr-un mall imens de-al lor si nu va zic ca m-am dus tinta acolo). Mare lucru nu am luat, ca erau destul de scumpe si nici loc de chestii voluminoase nu aveam, dar mi-am clatit si eu ochii. Pupici!

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput