Copiluti de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
nelia spune:
Am intrat doar sa va spun ca deocamdata sint pe aici... Si ca Tudora e tot asa, nici o ameliorare, dimpotriva, gitul este si mai rau. Asa ca astazi am tinut-o din nou acasa si la prinz merg cu ea la pediatra, cred ca are nevoie de antibiotic ca sa-i treaca. Nu a facut febra, dar e are gitul copt si tuseste. Sper macar ca urechile sa fie bine, desi ma indoiesc, ca isi tot duce minuta la una dintre ele. Astazi dimineata m-a distrat, ca s-a trezit si si-a luat noua ei pasiune in brate - un bebe, pe care il sterge, il hraneste, il inveleste si il poarta peste tot - cartile mici, a venit in salon, s-a asezat pe canapea si cu un ton de sef imi spune: mami, veau lache cald doale gitu', Mogli two, chitzi, ca pamsu pute! In traducere, daca e nevoie: mami, vreau lapte cald ca ma doare gitul, Jungle Book 2 si chilotei, ca pampersul pute! E o scumpica, dar are niste ochisori bolnaviori si e atit de moale... cind o vad mi se rupe sufletul! Si din nou ajung la vorba ca sanatate sa fie, ca restul se rezolva ele! Asa ca va doresc sanatate multa, multa...
Ah, si duce cite o scoica la ureche si daca o intrebi ce face zice ca asculta cum cinta marea...![]()
Gusta, ma bucur ca prima zi de gradinita a Marei a fost un succes, sper sa fie si miine la fel.
Fran, ce ma bucur ca ne mai dai vesti. Bafta multa sa gasesti solutia ideala cu serviciul si sanatate multa tatalui tau.
Revin mai tirziu, ca vrea Tudora Mogli two...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!
ioanailincam spune:
Hei, pe unde ati plecat? Imi place ca voi sunteti active in week-end, iar eu in timpul saptamanii.
Eu sunt cam terifiata ca vad ca se inteteste treaba la birou. Azi a plouat cu noi misiuni, sefii sunt disparuti cu diverse intalniri, iar eu nu mai pot apuca serios de treaba pana nu discutam. Se pare ca perioada de huzureala care a caracterizat ultima perioada e pe cale sa ia sfarsit.
Gusta - ma bucur ca prima zi a decurs bine. Sa vedem cum va fi a doua...
Fran - ma bucur ca apuci sa mai scrii. Asteptam cu interes decizia finala. Ma bucur ca Iepu face progrese si la vorbit. Sa o auzi pe Ana: sambata seara veneam de la o aniversare si cu vremea aia infecta am sarit in masina zgribulita bine si zicand: "Sa moara Bibi, ce vreme urata!". SI ce-mi aud urechile din spate? "Moae Bibi!" acompaniat de un hlizit
. Tot nu ma-invat minte ca acum prinde tot Ana si chiar daca pe moment reda stalcit si o vreme nu va intelege nimeni in afara de noi, va veni si vremea cand ne va face de poveste (si eu si barbatul avem un limbaj cam colorat), nu neaparat porcos, dar asa, cu expresii mai din popor![]()
Lucas - interesante idei. Eu deocamdata sunt setata pe setul de pitici cu Alba ca Zapada de la Disney (nu stiu exact cine le face) si vedem ce ne-o mai pica la mana. Am aflat ca la birou la barbat va fi petrecere cu Mos Craciun, asa ca e clar ca avem de produs mai multe cadouri.
Nelia - ce draguta e Tudora, ma topesc dupa perlele lor. Stiu ca mai citisem una zilele trecute (de mult ce mi-a placut, am si uitat-o
) si m-am prapadit de ras.
Saryta - n-am auzit de astfel de site, dar e binevenit daca il are cineva. Tu de ce nu ai participat la concursul cu burtici. Sunt sigura ca ai fi dat clasa pe acolo (am vazut si eu ce specimene s-au inscris, brrr, unele de un prost gust remarcabil, daca pot spune asa).
Gata, inapoi la munca
! Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Vasazica asta-seara monologhez
.
Mamicilor din Bucuresti, nu va faceti griji pentru cadouri: in week-end-ul 30.11-2.12 este Kidex, in cel din 6.12.-9.12 este Baby Expo, iar in perioada 1.12-9.12 este targul de suveniruri la Romexpo. Nu mai vobesc de targul de la Sala Dalles, de care nu am auzit nimic pana acum, dar care nu cred ca poate lipsi. Asa ca, bani sa fie, produse vom gasi. Eu mor de pofta sa le vizitez pe toate si sunt cam ingrijorata ca s-ar putea sa ratez Kidex-ul pentru ca fix atunci plecam la Sibiu (pana la urma n-am mai plecat in acest week-end, cum era programat). Gata, acum chiar va las, daca sunteti rele si nu vorbiti cu mine.
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
patriciaRO spune:
Denisa, m-am socat la ce ai scris despre socrosenie... Frate asa ceva... Nu se poate. Chiar asa, sotul tau ce a zis? Io una ii ziceam sa nu se mai intoarca si sa va uite... vai de mine.
Eu am venit aseara obosita rau de la cursuri si azi am o febra de numa si mai trebuie sa plec si la sala.. yupii. sa vezi atunci!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Da, da, stiam eu ca vreau sa mai zic ceva:
Denisa - si eu m-am ingrozit de ce ai povestit de soacra! Culmea e ca mama avea tendinte sa ridice glasul la Ana si numai cand auzeam mi se ridica parul pe ceafa. Dar daca ar atinge-o apoi m-as asigura ca n-ar mai vedea-o decat de Paste si de Craciun si atunci numai in prezenta mea (nu ca ar vedea-o mai des acuma, ca uite cum as mai avea nevoie sa o las in cate o seara cu cineva pana mai tarziu, dar n-am cu cine).
Ana - dupa 1 an
gabitzam spune:
Bai nu mai castig si eu la loto o data. Joc de-a surda, saptamana asta au iesit 2 numere. Tot astept sa pice ceva mai gros, sper ca nu degeaba am mancat kk cand eram mica ![]()
Ieri am cumparat doua cutii metalice de cafea Jacobs de 500g si erau pe masa in bucatarie. La un moment dat vine Andrei cu una din cutii in sufragerie si ii zice taica-su sa o duca inapoi la bucatarie. Nu stiu ce a inteles baiatul dar s-a dus si a aruncat-o la gunoi, si cealalta cutie de pe masa la fel
Cand s-a dus Costi sa arunce ceva la gunoi tronau cutiile de Jacobs motz in lada de gunoi. Noroc ca era aproape plina si stateau deasupra, altfel le cautam mult si bine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
www.4shared.com/file/29774841/bb781f0e/Picture_021.html" target="_blank">poza faina promisa ieri
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Sint absolut superbi, Androix!!! Sa-ti traiasca! Sa stii ca mi-am salvat poza...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!
Aurasa spune:
Buna
Nu am mai intrat de multa vreme. Suntem bine, zic eu, lasand la o parte faptul ca e urat afara si nu am scos piticii de 3 zile. Azi sper sa iesim un pic pt ca m-a capiat Catalin. El e vesel, asteapta sa vina mosii. O replica draguta la "amenintarea" ca nu mai vine Mosul a fost: "Lasa, mami, vine baba". Sunt stresata ca nu prea mai mananca, dar ii apar maselele alea din spate si cred ca il dor. Ne "certam" pe calculator, vrea sa faca "liniute" si deschide ferestre de mess si tasteaza la greu.
Aici, un mic filmulet in care spunea poezia "Mos Andrusca"(normal ca numai in miscare e tot timpul), dar a descoperit beculetul rosu de la inregistrare :
Beculetul
Alexandru e bine, are 8 luni si 10 zile si e tare energic. Vrea numai tinut sa paseasca, uraste merdsul in 4 labe si a inceput sa manamce. Are 8.500Kg (vreo 2 mai putin decat avea Catalin la varsta lui).
Timp nu mai am de nici un fel si ma gandesc ca atunci cand vor merge la gradi si eu la serviciu, va trebui sa imi gestionez milimetric, daca pot spune asa, timpul.
O zi buna,
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru