Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nelia, mi-a sarit inima cind am vazut ca ai scris in miez de noapte Am crezut ca, gata, vine baietelul. Chiar azi, mai pe zi, m-am uitat la pozele tale cu burtica si cu Agata micuta.

Andreea, am vazut si eu poza cu scumpii mici stind in minute, unul linga altul Sint o nebunie, iti vine sa-i pupi prin ecran Cred ca Georgia seamana foarte mult cu tine. Si a crescut, e domnisoara, ce mai!

Gabitza, si la noi a fost un report de vreo nouashshiceva de milioane de $$$, dar nu am jucat. Am mai jucat acum vreo jumatate de an, cind mi-au iesit 5 numere (cite 2 pe linii diferite) si powerball la fiecare din ele (cistig de 14$, de mai mare rasul!). De atunci mai jucam din cind in cind, dar doar cind reportul depaseste o suta de mil de $ Mult succes la numere!!!
Si Eva ma ajuta pina acum citeva luni la "curatenie"; aduna tot ce prindea prin bucatarie si arunca la gunoi, ca i se parea interesant. Acum stie care-i treaba, vad ca a inceput sa inteleaga ca nu tot ce avem prin casa se arunca la gunoi.

Denisa, e cumplit in ce hal se poarta soacra cu Cristian!!! Si eu am vazut-o pe soacra-mea de vreo 2 ori spunindu-i Evei NO in fatza, chiar in ochi, aratindu-i degetul chiar in fatza. I-am zis sotului sa o puna la punct, ca n-am nevoie de "educatia" ei pentru Eva. Si-asa o vede din an in pasti. Acum o sa ne mutam aproape de ea si cica o sa aiba grija de ea in fiecare zi, ca sa imi gasesc si eu un servici pentru cit stam acolo. Dar sotul o sa lucreze de acasa, asa ca sper sa nu mai faca ticaloshii de-astea, pentru ca doar noi o educam pe Eva si daca noi nu ii bagam degetu-n ochi spunindu-i NU cu rautate, ea cum isi permite asta? Bine ca ai pus camera pe ea, macar ai dovada.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, OlgaM!

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita impreuna cu familia ta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Olga!
Sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa si mult succes la noul loc de munca! Si sa intri neaparat sa ne spui ce mai faci, ca te-am dat la disparuti de cateva zile.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Olga, la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olga M !
Sanatate, fericire, bucurii si tot ce-ti doresti !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, La multi ani!!!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olga la multi ani.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La MUlti Ani, Olga M!!!
Multa fericire si tot ce mai vrei tu!

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Imi dati voie sa fiu nitelus depresiva azi? Ca e ultima zi in care am 30 si ceva de ani, de maine intru la alta categorie, schimb prefixul.
Prin urmare am comandat o pizza si ma destrabalez, cred ca mai gasesc si niste bere fara alcol prin dulap ramasa de la Mihail si Gavril.
Mi-am luat liber maine, sa umblu creanga prin oras, sa-mi cumpar ceva frumos si sa uit ca de maine am 40 de ani. Nu's de ce imi vine sa plang...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hai, ma, Gabi, nu fi trista! Uite, daca te consoleaza, am avut impresia ca Nelia e mai batrana ca tine (nu din poze, dar nu stiu de ce aveam eu ipresia ca Nelia a schimbat prefixul, iar tu ai doar vreo 35).
Ca veni vorba, Nelia, esti in zona? Acum trebuie sa te verificam in fiecare zi.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput