Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza -ici sa-ti treaca depresia. Iti aduci aminte ca si eu am trecut prin faza asta, si m-ati certat toate . Acum mi-a trecut, am uitat citi ani am

Gusta ma bucur pentru tine ca Mara s-a acomodat bine din prima zi. Vezi, si tu iti faceai probleme, acum ai timp mai mult sa umbli prin magazine, ca doar vin sarbatorile si n-ai sa stai sa-ti petreci vremea varuind sau avind grija de socru.

Androix foarte frumoasa poza, sint niste scumpi amindoi.

Denisa imi pare rau de cum s-a comportat soacra ta, eu nu i-as permite nici mamei sa o piste pe Isabella, o singura data i-am spus sa-i dea peste minuta ca arunca toate peste tot, dar i-am dat eu voie... ea n-ar fi indraznit.

Aurasa frumos filmuletul, nici a mea nu sta intr-un loc cind vreau s-o filmez sau sa-i fac poze, parca are motor in fundulet. Intr-o zi, m-a luat gura pe dinainte si i-am zis ca are motor in kurut, ce crezi, a repetat, motol in culut .

Oana eu n-am soacra, dar nu stiu daca mi-ar placea sa locuiesc linga ea , dar tu esti fata isteata si rezolvi problema, daca vezi ca nu stie sa se poarte cu Eva.

Elisor, Laura, Teddy, cuscra, Olgutele... unde sinteti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

OLGA M sa fii sanatoasa si iubita!

Aurasa tare de to filmuletul...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-e venit pizza comandata, e buna rrrau de tot, mi-a mai trecut din depresie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna ziua

Imi cer scuze dinainte ca vin sa ma plang aici, dar sunt plina de nervi!!

De ceva timp incoace imi tot spuneam sa merg sa donez sange. Trec in sfarsit peste comoditatea si nepasarea mea, dau un telefon sa aflu ce conditii sunt, ce nu trebuie sa mananc sau sa beau, daca trebuie sa fac ceva analize inainte, aflu ca indeplinesc conditiile si azi ma duc la Centrul de Transfuzii. Cand ajung, incep sa citesc afisele sa vad ce am de facut. Aflu ca trebuie sa trec pe la 5 (CINCI!!!) cabinete pana sa termin, si ultimul dintre ele fiind casieria. Ma intreb ce mama naibii sa caut eu acolo, si ma lamuresc in cele din urma ca se dau in continuare bonurile valorice pentru donarea de sange!! Io-te ca nu s-a terminat cu prostia asta odata cu intrarea in UE.
Primul cabinet-Fise (nu comentez, ca doar sunt la prima donare si trebuie sa mi se faca fisa). Dar stand la coada am vazut sistemul, se cautau manual fisele prin j'de mii de sertare, bineinteles ca nu se gaseau imediat, discutii 'dom'le, sigur ati mai donat?' 'da doamna, acum patru luni' 'si atunci de ce nu va gasesc fisa? ori vi s-a gasit vreo boala la analize?' si tot asa pana dadea cu nasul de ea. Bun, ajung si eu, ma intreaba CATE CLASE AM , daca am facut operatii majore, raspund ca am facut una, dar nu este majora, si gata. Trebuie sa trec la urmatoarea coada, cabinetul unde se completeaza chestionarele.
Intru si aici, sunt cam aceleasi intrebari ca la fise, doar ca trebuie sa le raspund in scris. Ajung la partea cu operatia, 'aaaa, terminati chestionarul si mergeti la urmatorul cabinet sa vorbiti cu d-na doctor, dar nu cred ca o sa va accepte'.
Buuuun, alta coada, alt cabinet. Ii spun doctoritei despre ce e vorba, ca n-a fost cine stie ce operatie, ca au trecut mai mult de sase luni de atunci, si vine INTREBAREA 'Ati sangerat?' 'Cand? In timpul operatiei???? Presupun ca da, ca doar m-au taiat. Dar n-am avut nevoie de transfuzii si nici nu a durat mult' 'Dar inainte de operatie ati sangerat?' 'Nu, de ce-as fi sangerat si inainte de operatie???!!!' Si concluzia - ne pare rau, dar va trebuie un an sa va refaceti dupa interventie, nu va putem accepta ca donator. Si stau si ma intreb ca proasta, daca intre doua donari consecutive trebuie sa treaca 70 de zile, cat sange am pierdut la operatie ca sa-mi trebuiasca un an sa-l pun la loc?
Macar mi-am dat seama ca toate campaniile lor cu 'doneaza sange' sunt apa de ploaie daca sistemul e de asa natura ca stai si pierzi mai mult de o ora doar ca sa ti se spuna ca nu poti sa donezi (si doar ii sunasem, puteau sa spuna de atunci). Si eu m-am oprit la jumatatea drumului, cred ca daca ma acceptau mai stateam o ora-doua pe acolo.
Sper sa-mi treaca nervii si sa nu-mi revina comoditatea si nepasarea pana s-o face anul de 'refacere' si poate o sa incerc din nou. Sau nu.

Va pup
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

OLGAM la multi ani sa fii sanatoasa!!!

LILI, scuze, stiu ca esti nervoasa dar pe mine m-a busit risul. concluze: nu ne mai facem bine nici intr-o mie de ani!

Ioana
noi avem piticii de la Disney, se joaca Matei cu ei. numa ca lipseste Alba ca Zapada, pe asta nu o aveau, da o fi existind???. sa nu ma intrebi cit am dat pe ei, ca si acum am nervi!
Loreen am stat aseara de am capiat cautind site care sa livreze in Romania, in final cred ca tot la cumnata ajung.
Gabitzam cu depresia te inteleg caci si intrucit sunt in aceeasi situatie, eu am vrut sa plec un w/e la Roma, sa imi treaca, dar saptamina trecuta am anulat, pe motiv de agitatie in Italia. asa ca am taiat de pe lista si chestia asta. in oras la cumparaturi cred ca ma apuca depresia la loc, este atit de aglomerat....

Mergi la inceput

Of, Lili, ce sistem!
Eu te felicit oricum pentru intentie!

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas, ioana - pai... si fiica mea e fan alba ca zapada,, aba,, dar inca nu m am incumetat sa i iau. Am vazut casuta albei ca zapada la vreo 250 de lei cu un pitic bonu dar restu pauza. Am mai vazut piticii si alba ca zapada la vreo 200 lei pe net dar fara casuta si am vazut separat alba ca zapada la vreo 60 lei si ptiticii aferenti la 30 lei bucata. Deci exista numa bani sa ai...

La multi ani olgaM!

ada_74- fain sistem!

gabitza- ce pofta mi ai facut cu pizza drept urmare mi am luat si eu un gyros sa nu raman mai prejos ... am dat naibii cura dar oi reincepe din nou.

denisa- probabil ar tb sa stai de vb cu soacra ta despre cele intamplate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI OlgaM!

Sa ai noroc in viata si multa sanatate, sa te bucuri de cei dragi din jurul tau si felicitari pentru JOB (am constatat ca n-am facut-o pana acum)!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna,

Gabitza da-mi mie voie sa fiu depresiva azi.

A 2 zi de gradi si deja a fost pedepsita pusa pe un scaunel si nu i-au dat voie sa se joace vreo cateva minute si s-a pus copilul pe plans.Ca de domnisoara(porc) bate copii le ia jucariile ca de o fi buricu pamantului si eu nu stiu.Sunt asa de suparata am venit plangand acasa ca imi dau seama ca am un salbatic de copil dar doamnele o iubesc si mi-au zis sa nu imi fac griji ca se da ia la brazda .Asa ca acuma mananc inghetata si deja imi e rau si plang.Halal mama ce sunt eu nu am stiu sa educ copilul sa imparta cu alti copii si deja ma gandesc ca repede nu mai primeste nimic.

Androix frumoasa poza.

Auras frumos filmuletul.

Lili sistem a la romani si se mai plang ca nu rezerve de sange.

Ma duc sa plang mai departe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, du-te si ia si o pizza, si nu mai plangi Sau mai bine arunca-ne si noua niste inghetata.

Mergi la inceput